Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 959
  • 814
  •   1
Отговори
# 60
Монитора ни изгоря на компютъра. Сега се налага да си купим друг, но тъй като сега нямам възможност за нов и намерих един втора ръка. Ето такъв http://www.aurora.se/nec/nec-1560nx.htm . Бихте ли си казали мнението  Praynig. И още нещо, нали е от тези тесните, без удължение отзад?
Не знам за колко ще го купиш този монитор втора ръка, но виж цени на нови монитори. Не съм убедена, че е добра идея да купиш на старо. Peace
За 50 лв. ще го купя. Нали е без удължение отзад?

# 61
  • Galaxy 13197853088
не е CRT ... спокойно

# 62
Служебната ми поще е през Outlook и искам в подписа да ми излиза логото на фирмата. Опитвах няколко варианта, но не се получава. Някой знае ли как да стане?

# 63
# 64

Благодаря, Labrador (кученце)! Сега ще пробвам.  Hug

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 14:38 от Октопод с рокля

# 65
Labrador,   Laughing  Laughing   bouquet аз знаеш ли как става в Lotus Notes? Благодаря.

Че ми омръзна все да пиша отдолу. Дали е по подобен начин на това, което си дал в линка за Outlook?

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 14:37 от stefka.k

# 66
  • Galaxy 13197853088
кученце ???
шшшш аллооооо
я си корегирайте постове , "Лабрадор" звучи по-добре ....

# 67
  • Galaxy 13197853088
ето и за Лотус
   1. Start by creating a new mail message
   2. Choose File – import from the menu
   3. Choose the logo that you have uploaded
   4. Choose import
   5. Choose File – Preferences from the menu
   6. Choose mail then click on the signature button
   7. Using your mouse, click on the white area to the right of the “T” then click on Ctrl + V to add the logo
   8. Choose the option “add an automatic signature to my mail messages”
   9. Click on ok
  10. Test your new signature

# 68
  • not found
Има ли програма , която да забранява достъпа до определени сайтове ?

# 69
  • София
Доста програми има.
Тук има някакво ревю - http://internet-filter-review.toptenreviews.com/ppc_index.html/? … ZwCFdMWzAodfg3fbA

# 70
хелп!

разучавам една програма, в която непрекъснато се използва комбинация от клавиши Alt+PLUS, само че на лаптопа имам единствено плюс, който се изписва чрез shift+ PLUS...

в ръководството за програмата е посочено, че клавиш с ПЛЮС има най-вдясно на клавиатурата, и верно, ама на стандартната клавиатура...

къде са го скрили на лаптопа?

с извинения за сигурно безкрайно лаишкия въпрос и благодаря предварително  Hug

# 71
  • София
При някои са до backspace или десния shift. Ако е в синьо или друг цвят, може би се изписва с натискане на Fn и +.

# 72
При някои са до backspace или десния shift. Ако е в синьо или друг цвят, може би се изписва с натискане на Fn и +.

еййййй, много, много, много благодаря   bouquet   bouquet

намерих го, да, до шифта, в сиво, действа с Fn и +

# 73
  • not found

AnMary , благодаря за отговора , но нека се изкажа правилно ... Програма , която да е лесна / или поне да има подробни обяснения как се борави с нея / и да е безплатна  Flutter

# 74
  • София
Програма не мога да предложа, защото до сега не ми се е налагало да инсталирам нещо специално.
В Гугъл можеш да потърсиш "free (freeware) Internet Filter Software".

Общи условия

Активация на акаунт