Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 959
  • 814
  •   1
Отговори
# 45
  • Galaxy 13197853088
Привет, пак съм аз  Blush
Бих искала, да попитам какво ми казва Nero? Не съм добре с английския. Налага ли се преинсталация на програмата?

http://www.bgphoto.net/request/photo/35800/129592/8162366/.jpg

казва че нещо не намира ЦД устройство на съответната буква (c,d,e ..)

# 46
# 47
Здравейте!
Имам проблем с инсталацията на скенера. беше инсталиран веднъж , но не тръгна  и за да го преинсталирам се опитвам всячески да изтрия пакета от "Контрол панела" но неуспешно.
Бихте ли ме дали акъл какво друго мога да направя, защото скенера ми трябва спешно.  Praynig Praynig Praynig
Благодаря предварително  bouquet

# 48
  • Galaxy 13197853088
изключи скенера, преинсталирай само драйвера и пак го пусни.

# 49
изключи скенера, преинсталирай само драйвера и пак го пусни.
не става, какво да правя Tired newsm78

# 50
  • Galaxy 13197853088
закачи го на друг компютър ако е толкова спешно, или снимай документа с цифрово фото.

# 51
А може ли по някакъв начин да си възстановят изтритите файлове, дори и от кошчето  Rolling Eyes Embarassed

# 52
  • София
Има различни програми. Мъж ми е инсталирал UndeletePlus.
Не всичко обаче може да се възстанови.
Пуснах пробно програмата. Някои текстови файлове, екселски, mp3 се възстановиха. Проблем има с jpg.

# 53
  • UK/София

Mnogo molia za pomosht!

Niamam kredor ot nikolko dni, niamam i kirilica.Ot kyde moga da instaliram fonetichna klaviatyrna podredba, no klavishite da otgowariat na kredora ot foruma. Predi ia biah instalirala, no sega sam s nov kompiutar i ne moga da ia nameria.

# 54
# 55
  • Вече в моята си приказка...
Хайде и аз тук отново...

# 56
  • Перник
Здравейте Hug
Искам да си преинсталирам Уиндоуса. Може ли някой да пусне линк към някой изпитан Уин XP /напр. в Замунда или др./, че при последната ми преинсталация, доста се опарих, един не тръгва, един с вирус и всичко се скапва...
И пак във връзка с преинсталирането - искам да си запазя Фейвъритс и Букмаркс от сегашните Експлорер и Мозила. Има ли някъде файл, където са запаметени, да ги копирам /напр. в Д-то/ и после пак да си ги кача?
Предварително благодаря на отзовалите се  bouquet

Последна редакция: пн, 07 сеп 2009, 10:20 от nadiad79

# 57
  • София
За Фейвъритс - влез в диск С, папка users, папката с името на акаунта. Там се намира папката с фейвъритите, можеш да си я копираш където пожелаеш (само да не е на диска, който ще форматираш  Wink).  Това е за Виста, нямам ХР пред мен в момента, но стъпките са аналогични. За Мозилата не мога да съдействам, както и за Уиндоус от торентите.

# 58
Монитора ни изгоря на компютъра. Сега се налага да си купим друг, но тъй като сега нямам възможност за нов и намерих един втора ръка. Ето такъв http://www.aurora.se/nec/nec-1560nx.htm . Бихте ли си казали мнението  Praynig. И още нещо, нали е от тези тесните, без удължение отзад?

# 59
Монитора ни изгоря на компютъра. Сега се налага да си купим друг, но тъй като сега нямам възможност за нов и намерих един втора ръка. Ето такъв http://www.aurora.se/nec/nec-1560nx.htm . Бихте ли си казали мнението  Praynig. И още нещо, нали е от тези тесните, без удължение отзад?
Не знам за колко ще го купиш този монитор втора ръка, но виж цени на нови монитори. Не съм убедена, че е добра идея да купиш на старо. Peace

Общи условия

Активация на акаунт