Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 960
  • 814
  •   1
Отговори
# 90
  • Galaxy 13197853088
Да попитам ако някой може да ми помогне линниката дето е отдолу на екрана тази дето ти излиза часа и малките иконки та тя сега ми се намира отляво по височината на екрана и е много не удобно някой знае ли как да я върна пак долу
Извинявам се за тъпото обяснение Embarassed

клинки с левия бутон върху целия тулбар и го завлачи където искаш без да пускаш ...

# 91
 Labrador   bouquet

# 92
  • София
Благодаря ти много   bouquet Вече съм с аваст  Laughing
Ха, честито! И безвирусно ползване  Wink.

може ли някой да ми подскаже линка, от който можеш да си гледаш служебната поща в аутлук newsm78 Hug
Ниночка, Outlook е програма за обслужване на електронна поща. За да можеш да я ползваш, трябва да имаш инсталирана самата програма + съответните настройки. Да не би да искаш линк за програмата  newsm78?

# 93
може ли някой да ми подскаже линка, от който можеш да си гледаш служебната поща в аутлук newsm78 Hug

Нин, трябва да имаш аутлук първо, второ трябва да знаеш и да направиш настройките на аутлука.

# 94
  • Galaxy 13197853088
важна е не програмата а протокола по който се тегли пощата.
макар че жената пита дали има начин за достъп до мейлите си на служебния компютър ... което ще рече че и трябва отдалечен десктоп или нещо такова. другия вариант е да са с актив директори и мейлите и въобще да не са на служебния и компютър ....
така че да се посъветва с техния си ИТ отдел

# 95
има един интернет адрес, в който си въвеждаш юзъра и паролата и си влизаш, но не чрез аутлук... струва ми се, че в адреса имаше майкрософт нещо си...

# 96
има един интернет адрес, в който си въвеждаш юзъра и паролата и си влизаш, но не чрез аутлук... струва ми се, че в адреса имаше майкрософт нещо си...

?!

На какво ти завършва имейл адреса... ....@.... .ком/бг. Това след кльомбата какво е?

# 97
  • Kопенхаген
Привет  Grinning
Имам проблем с микрофона и слушалките. Когато включа разговор по скайп се получава следното- чувам собствения си глас и завуците около мен в слушалките, много е неприятно  Crazy Така не открих къде е проблема  newsm78 Дали е въпрос на настройки на компютъра или на самия скайп.

Благодаря  Grinning

# 98
Въпрос за exel. Къде в ексел беше опцията, която ми позволява да направя така, че точката в цифровия блок да си е точка, а не запетая? Мисля, че имаше нещо общо и с това кой е днакът отделящ десетиците, кой хилядите... Не съм много сигурна де.

# 99
  • София
Стефи, в Cotrol panel -> Language and Regional Options - там си посочи точката в раздел Decimal symbol  Peace.

# 100
А само в Еxel да сменя не мога ли? Опасявам се, че иначе по този начин, който ти ми казваш, ще разбъркам и на други програми, а не искам. newsm78

# 101
  • София
Стефи, само за ексел правиш следното: отваряш програмата, влизаш в менюто Tools->Options->International. Там има отметка (най-вероятно) пред Use System Separators - махни я и в горното поленце въведи точката на мястото на запетайката, после даваш ОК и това е  Sunglasses.

# 102
Вени, благодаря много. Стана. Сега точката в цифровия блок си ми е точка. Правила съм я тази акробатика, но бях забравила къде бях влизала. Само помнех Tools и Options, но нищо повече.  bouquet

# 103
  • зад пънчето, под трънчето
Здравейте, преди малко щерката повърна върху лаптопа ми SickОт два дни не се чувства добре и бях й пуснала филмче.
Опитах да го изключа, но не можеше и затова извадих батерията. Но не знам как да го почистя. Съвсем нов е smile3511
Някой има ли идея какво да го правя?

# 104
  • Велико Търново
Носиш го във фирма да ти го почистят. По-добре там където е гаранционен. През това време не го включваш и поздравления, че си извадила батерията Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт