Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - IIІ

• 50 960
  • 814
  •   1
Отговори
# 105
  • зад пънчето, под трънчето
3des,благодаря за отговора. В понеделник ще го занеса да го почистят, надявам се дотогава да е поизсъхнал, че в петък като го вдигнах от него започна да изтича... Sick ooooh!

# 106
пак с въпрос  Rolling Eyes

от известно време, когато отворя изпратен ми файл в ексел, най-отгоре до името на файла пише в скоби (Compatibility Mode), след това ми изскача прозорец, озаглавен: Microsoft Office Home and Student 2007 и ме приканва да: Enter your product key, само че аз за никакъв product key не съм чувала, още по-малко 25-знаков, какъвто този незнаен прозорец ми иска. Като кликна да затворя прозореца (през червеното кръстче горе вдясно), ме пита Are you sure you want to cancel setup? Значи това е някаква програма явно, но аз и не разбирам де... Когато му потвърдя, че съм абсолютно сигурна, че не искам да инсталиран нищо, прозорецът се скрива, това Compatitility Mode остава горе, за да ми напомни, че нещо не е както трябва, и в документа не може да се работи  Rolling Eyes

някакви идеи какъв е този Compatibility Mode и тази програма MO Home and Student и какво искат от мен, и съответно как да се отърва от тази досада?

благодаря  Hug

П.П. екселът ми е 2003.

Последна редакция: нд, 04 окт 2009, 14:58 от ray

# 107
  • Galaxy 13197853088
ето информация по въпроса.
http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc178998.aspx

# 108
  • Велико Търново
ray изпращат ти файлове от новия формат, а използваш стара версия на офиса.

# 109
аааа, ясно, даааам, всичко сочи натам, че ще трябва да си преинсталирам МО пакета и да кача 2007...

много, много ви благодаря Hug  еййй, голяма загадка беше  Embarassed

# 110
  • Велико Търново
   Или преинсталираш или инсталираш това: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=941b347 … mp;DisplayLang=en  Peace

# 111
Здравейте съфорумци!Преди месец ,изтрих от компютъра папка с много мои снимки от чужбина,защото мислех,че ги имам същите запазени на лаптопа, но уви.
Изтрих ги и от кошчето - а сега искам да си ги върна Sad.Няма ли някаква програма да възстановяване на файловете,или от кошчето се трият завинаги?
Някой ако е използвал такава програма нека сподели  Hug

# 112
Здравейте съфорумци!Преди месец ,изтрих от компютъра папка с много мои снимки от чужбина,защото мислех,че ги имам същите запазени на лаптопа, но уви.
Изтрих ги и от кошчето - а сега искам да си ги върна Sad.Няма ли някаква програма да възстановяване на файловете,или от кошчето се трият завинаги?
Някой ако е използвал такава програма нека сподели  Hug
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=156640&co … s=1#startcomments  http://www.piriform.com/recuva

# 113
Здравейте, имам един проблем с камерата на компа. Камерата е вградена, модела на лаптопа е Acer Travel Mate 4230. Проблема е, че като пускам камерата след известно време ми излиза съобщение, че трябва да я включа в друг USB порт. Ъпгрейднах уиндоуса и за няколко дена проблема се оправи, но пак се появи. Какъв може да е проблема и как да включа камерата към друго USB, като тя е вградена? Предполагам, че проблема не е със софтуера  newsm78 .. Също така откакто ъпгрейднах уидноуса ми излиза някакво съобщение, че трябало да напиша някакъв key, който не ми е много ясно точно какъв е. С виста съм, оригинален е и при ъпгрейда преписах серийния номер, който ми поиска. Не знам дали успях добре да обясня, но ако някой може да ми даде съвет ще съм много благодарна.  Grinning

# 114
здравейте,имам проблем с субтитрите на български с ConvertXtoDvd 3.
Знае ли някой какви настройки трябват за да ми възпроизвежда нормално субтитрите на български а не на някакви си йероглифи на ДВД плеъра ми?
Мерси предварително..........!

п.с Става въпрос за настроиките в SUBTITLES/ Subtitles test rendering settings/Code Page
снимка тук http://milenkova08.snimka.bg/other/nastroiki.429877

# 115
  • Galaxy 13197853088
codepage нещо с 1251 или UTF-8

# 116
Благодаря Ви за тази тема! newsm51

# 117
codepage нещо с 1251 или UTF-8
Благодаря ти,но пак не се получава за съжаление

# 118
  • София
2+2, а сигурна ли си, че ДВД-то ти възпроизвежда субтитри на кирилица? Вярно, че са рядкост такива модели, но това ми изниква като идея...

# 119
2+2, а сигурна ли си, че ДВД-то ти възпроизвежда субтитри на кирилица? Вярно, че са рядкост такива модели, но това ми изниква като идея...
Да,преди време съм записвала(със същата програма)и гледала,но понеже доста време вече записвам филми с гръцки субтитри (с необходимите настройки) и сега незнам кои са за българските.
От сутринта повече от десет опита имам да запиша едно двд и не става.
Дали има значение ,че менюто на самата програма  ми е на гръцки,май не би трябвало... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт