Почитатели на Майкъл Джаксън 6 - BAD and DANGEROUS

• 28 685
  • 590
  •   1
Отговори
# 510
"I will wear an arm band as long as there is a suffering child on earth."

Какво означава? Моля ви, преведете и горния пост-копирах го от фен клуба на Майкъл!

# 511
Не исках да го поствам тук,но вече са го направили така или иначе.Видяхте ли книгата-опус.Искам я!Започвам да заделям парици.

момичета, във форума там събират пари за да организират 29-ти доколкото разбирам - Лили?
ако е така да помогнем и ние, така или иначе се организират, нека се включим.
аз ще съм във варна, но поне така ще бъда част от този ден - деня, вкойто се роди музиката, така пише там, много точно.....деня, в който се роди музиката Cry
Ами можте да се свържете с момичето по мейла й e-mail: marina1227@abv.bg
 и да се разберете за парите.Cappucina утре има среща с нея,за да й даде пари.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 21:22 от liliyyy

# 512
"I will wear an arm band as long as there is a suffering child on earth."

Какво означава? Моля ви, преведете и горния пост-копирах го от фен клуба на Майкъл!

означава, че ще носи бялата/червената лента за ръка дотогава, докогато има страдащи деца по Земята.

# 513
Ще продължи да носи лента на ръката си ,докато има все още страдащи деца на Земята.

Да, това го бяха коментирали по тв, но не бях чела подробно.  Cry Аз когато научих, че щял да изнася 50 концерта и видях снимки от конференцията и не можах да повярвам ,че това е той. Беше толкова слаб, толкова различен, почти не приличаше на онзи Джаксън  който помня  Cry

# 514
  • Под тепетата
Jof,препоръчвам ви да четете постовете преди да постнете нещо,,не,че има лошо,но натоварваме темата излишно,а и е хубаво все пак да се четем! PeaceНе е с цел да нагрубя някой.

# 515
Jof,препоръчвам ви да четете постовете преди да постнете нещо,,не,че има лошо,но натоварваме темата излишно,а и е хубаво все пак да се четем! PeaceНе е с цел да нагрубя някой.

newsm10

Къде изчезнахте всички? Четете в М&М,а?

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 21:51 от liliyyy

# 516
Тук сме.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 22:40 от MJ

# 517
Един прекалено истински, но прекалено закъснял мейл...........
Назад не можем да върне нищо, нищо не можем да направим за него.
Можем да направим друго - тази смърт, това себеотдаване, да не са напразни, да живеят завинаги.
Виждам, че има срещи на клуба на място, на което работи едно от момчетата от Защитното жилище - то ми каза за срещите - дали феновете на Майкъл са го забелязали, дали са видели едно момче, борещо се неистово със живота, дали са пожелали като идола си да помогнат, да бъдат добри и разбиращи, или само са се борили за титлата - Най фен на Майкъл Tired

# 518
Аз и затова искам да отида до Виена.Ще се изпълня емоционално на 100% ,а и парите от билета ще отидат за благотворителност.

Момичета,пуснете си "Heartbreaker" и слушайте как в самото начало,когато Майкъл започва да пее се чува:"Ти си това" Laughing.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 22:39 от liliyyy

# 519
Момичета, какво се сетих да питам. Нали Майкъл има сестра - Реби. Тя къде остана след всичката тази работа?! Нито на мемориала я видях, нито е изказвала някакво съболезнование или нещо по въпроса.. . Tired

# 520
  • Стара Загора/Сливен
Вики пожелавам ти лека и безпроблемна бременост и едно прекрасно бебче на финала  Hug. Писмото на Marika e разстърсващо , бил е заобиколен от паразити които само са наблюдавали как бавно , бавно гасне , нямам думи.. Избягвах да влизам тук , защото ми ставаше  тягостно ,а и не намирах какво да кажа. С времето мисълта, че него вече го няма ставаше все по- осезаема и болезнена.Дни наред избягвах всичко свързано с него музика новини всичко, и въпреки това той пак се появяваше в сънищата ми като сянка, мимолетна усмивка поглед танц.И ето ме пак тук,правя струвам накрая отново във форума няма отърване.. smile3514

# 521
  • Стара Загора/Сливен
Мисля, че Реби беше на мемориала ако се сещаш на сцената с Латоя и Джанет имаше още една жена това мисля ,че беше Реби.

# 522
# 523
След като гледах това, аз останах без думи ... http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=43107652 Разбрах, че е участвал в някои от концертите (в Япония примерно), както и в клипове...

http://www.mjturkfun.com/Bekir/Resimler/Filmografi/Klipler/Whoisit.jpg това не е Майкъл  Shocked

# 524
След като гледах това, аз останах без думи ... http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=43107652 Разбрах, че е участвал в някои от концертите (в Япония примерно), както и в клипове...

http://www.mjturkfun.com/Bekir/Resimler/Filmografi/Klipler/Whoisit.jpg това не е Майкъл  Shocked

Това са изпълнения от шоута,MJ. Не виждам никъде концерно изпълнение,sorry.

Общи условия

Активация на акаунт