Почитатели на Майкъл Джаксън 6 - BAD and DANGEROUS

• 28 673
  • 590
  •   1
Отговори
# 525
Jof,препоръчвам ви да четете постовете преди да постнете нещо,,не,че има лошо,но натоварваме темата излишно,а и е хубаво все пак да се четем! PeaceНе е с цел да нагрубя някой.

Успях да изчета всичко отначало, но с английския съм зле.
   Ще помоля една бивша колежка да ми го преведе.

# 526
# 527
  • Норвегия

Не Фльор, това е Майкъл в кадър от клипа "Who is it".

# 528
  • София
прочетох писмото, пуснато от Ивайло в другия сайт. много тъпо ми стана, много тъжно. явно наистина е било анорексия. много тъжно как от толкова народ, който сега бърше сълзи и сополи около него как никой не е направил нищо, за да му помогне...макар че, какво толкова би могло да се направи? мисля, че е невъзможно да накараш някого, който не иска, да яде.

# 529
Добро утро! Лили, не ми се сърди, обаче понякога се дършиж все едно някои от нас са малоумни.Кой е казал, че пускам клипове от концерти?! Пускам изпълнения на този тип, а четох, че между песните в концерти е замествал Майкъл, както и в клипове.

Da, в "Who is it" точно тази снимка е той, а не Майкъл, поне така пише. Мога да ви постна всички снимки, които смятате, че са Майкъл, но не са.Аз останах изненадана, но нека Damita  се включи, защото знае по-добре от нас.  Wink

http://images.google.bg/images?client=firefox-a&rls=org.mozi … itle&resnum=1

# 530
прочетох писмото, пуснато от Ивайло в другия сайт. много тъпо ми стана, много тъжно. явно наистина е било анорексия. много тъжно как от толкова народ, който сега бърше сълзи и сополи около него как никой не е направил нищо, за да му помогне...макар че, какво толкова би могло да се направи? мисля, че е невъзможно да накараш някого, който не иска, да яде.
това не е вярно.
Била съм болна от анорексия преди много години, първо съсипа всичките ми вътрешни отговори и сега жестоко патя, имам всякакви болести не характери за 29-те ми години, второ, е много трудна за осъзнаване болест, докато не станеш на скелет, никой не ти обръща внимание, никой не забелязваше, че аз не се храня - не съм хапвала нщо повече от 3 месеца, от 60 кг станах 41, при височина 1,70, това е тежко психологическо препятствие и не смятам, че Майкъл е бил с анорексия - анорексия е когато мсяташ че си дебел и не се храниш за да отслабнеш, не смятам, че се е мислел за дебел. Според мен не с е хранил от напрежение, от много работа и от крайна концентрация - искал е да подготви най- забележителното шоу създавано някога, та той се обезводнява на всяко свое турне, за неговото тяло това е крайно изтощение и не знам, дали и без приспивателните пак нямаше да се стигне до тук.

за съжаление, точно човек,а който себореше да възроди този свят, който себореше за човещината, за добротата, за човешките отношения в най чистия им вид си отиде според мен поради лиспа на такива. Защото за целия свят, Майкъл беше най - голямата банкнота, издавана някога - за екипа му, който е мислил само за това, колко пари и клко слава ще изкарат, за продуцентите му, за докторите му, за семейството му, което си измива ръцете с това - той не допускаше никого, той правеше каквото си науми, за феновете му, за които той ( за мен също) не беше реално същество, беше мит, желание, истерия, безумно затваряне на очите пред проблмите и обожествяването му - това го уби...............всички ние го убихме.......

# 531
  • Под тепетата
За този E casanova разкажете нещичко,мооля ви,има като че ли разлика в очите,то не може да няма де,ама ми е интересно откъде се познават,той какъв е-фен или приятел...и т.н Peace

И се сещам и за Джанет-тя няма ли да вади нещичко,само онзи Джърмейн виждам в публичното пространство,за нея нищо не чух.

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 09:11 от zdravka77

# 532
Аз  Е Казанова  го разпознавам веднага ,не ми е толкова сходен с Майкъл и особено от близо.На тази снимка по горе обаче дълбоко се съмнявам да е той,малко е мътна снимката и е трудно да се каже но си ми прилича на Майкъл 100%.

-----
Да и аз не мисля че е бил анорехксичен но явно хапчетата са си казали думата.А пък много хора са си мислели че може да е от многото репетиции,както казах и преди звездите например в шоуто" Танцувай със звездите" репетират по цял ден и свалят по 20 и кусур кила за 1 месец от многото танци.Не знам ,много сложна и навързана е ситуацията,ние може само да гадаем за съжаление.

# 533
MY NAME IS E’CASANOVA...

Posted by: ECAS  // Jun 26, 2009
MY NAME IS E’CASANOVA. I’M A MICHAEL JACKSON TRIBUTE ARTIST, HISTORIAN AND FRIEND.

SADLY, THE WORLD HAS LOST AN INTERNATIONAL TREASURE, THE LAST OF THE GREAT SONG AND DANCE MEN, MICHAEL JACKSON.  KNOWN AS ONE OF THE 5 MOST RECOGNIZABLE PEOPLE ON THE PLANET, THIS TRAVESTY WILL BE REMEMBERED AS ONE OF THE GREATEST LOST’S IN HISTORY.

I WAS FINALIZING A MAJOR EVENT HONORING MICHAEL IN WHICH HE HAD AGREED TO ATTEND, SET FOR OCTOBER 25 WHEN I GOT A PHONE CALL SAYING THAT AN AMBULANCE HAD JUST PULLED UP TO HIS BEVERLY HILLS HOME. OF COURSE WE PRAYED THAT IT WASN’T FOR MICHAEL. OUR PRAYERS WERE NOT ANSWERED.

MICHAEL JACKSON IS A WORLD PHENOMENOM, AN INNOVATOR OF SONG, DANCE, MASTER OF VISUAL CONCEPT AND ARTISTIC INTERPUTATION.  IN A WORD, PROFECTONIST!  FROM THE AGE OF 10 TIL NOW HE HAS HE HAS ACCOMPLISHED THINGS AND SET THE BAR SO HIGH THAT IT’S INCOMPROHENSABLE.

MICHAEL WAS SUPPORTING CHARITIES BEFORE IT WAS POPULAR TO DO WITH SONGS LIKE "CAN U FEEL IT" IN 1981. "WE ARE THE WORLD" STILL REMAINS ONE OF THE BIGGEST SELLING SINGLES OF ALL TIME.

MANY ARTISTS TODAY WHO ARE INFLUENCED BY MICHAEL AND THOSE WHO AREN’T, THEIR HYPE IS BIGGER THAN THEY ARE. ONE THING THAT HAS ALWAYS SET MICHAEL ABOVE THE REST FROM THE DAYS OF THE J5, IS THAT HE HAS ALWAYS BEEN BIGGER THAN HIS HYPE.

YOU KNOW YOU’RE A WORLD PHENOMONON WHEN SOMEONE WEARS SOMETHING, SINGS A CERTAIN WAY OR DOES A DANCE MOVE AND THE AVERAGE JOE SAYS..”YOU TRYIN TO BE LIKE MICHAEL JACKSON”.

MICHAEL JACKSON IS A FASHOIN GURU. AFTER HE MOONWALKED ON THE MOTOWN 25 SPECIAL, THERE WAS NOT ONE PERSON IN THE WORLD WHO DID NOT HAVE A WHITE GLOVE OR RED ZIPPER BEAT IT JACKET.

I ASK THAT THE TABLOID MEDIA REPORT THE FACTS AND STOP NEGATING HIS SUCCESS.

BAD IS THE SECOND BIGGEST SELLING ALBULM OF ALL TIME WITH OVER  25.5  MIL UNITS  SOLD WORLDWIDE.

DANGEROUS IS THE 3RD WITH OVER 25 MIL SOLD WORLDWIDE.

AND THIS SELF PROCLAIMED KING OF POP CRAP  IS INSANE. ACCORDING TO GUINNESS, THRILLER HAS SOLD OVER 107 MIL UNITS WORLD WIDE AND COUNTING. MAKING IT THE BIGGEST SELLING POP ALBUM. SO UNTIL SOMEONE ECLIPS’S THAT, WHICH WILL NEVER HAPPEN, HE IS THE UNDISPUTED KING OF POP.

MICHAEL JACKSON WILL FOREVER LIVE IN MY HEART AND WILL BE TRULY MISSED. IT’S MY LIFE. HE’S RESPONSIBLE FOR GENERATION THAT I GREW UP ON. I’LL NEVER RECOVER FROM THIS AND I’LL ALWAYS PROTECT THE INTEGRITY OF HIS LEGACY AND LEGEND AS I ALWAYS HAVE.

I PRAY FOR HIS FAMILY AND HIS KIDS.

MICHAEL JACKSON….GONE TOO SOON.

E'CASANOVA

Нещо не ми се зареди линка и затова си позволих да го копирам и пусна.

# 534
Е, не се и съмнявам. Все пак го "познаваш" по-добре от мен, не съм била такъв фен, от по-кротките съм пък и все пак съм била дете, когато съм се радвала на Майкъл.  Simple Smile

Но бях впечатлена, из нета съм виждала много снимки и клипове на имитатори, но не и такъв. А танците все пак го докарва, но на Майкъл са по-плавни движенията, все пак си е ТОЙ.

Не знаех наистина, че на този постер е имитатор - http://www.bryantmcgill.com/myspace/evan/photo_004.jpg

Иначе на някои места си личи, че е друг човек.  Peace

# 535
Момичета, някоя от вас има ли превода на песента "Morphine" под ръка, че съм на работа, а една приятелка ме помоли....

# 536
Чак сега стигнах да изгледам последните ви клипове.

mi6ince, на твоя не можах да спра да рева... Мислех, че съм го минала този период. Много дълбоко и красиво, а финала ме довърши.

cappuchina, много е красив и твоя клип, голям заряд има в него.

Благодаря и на двете ви!

# 537
http://vbox7.com/play:5a2b206d  Peace по повод атентатите 9/11

„В момента най-важното за мен е да видя отново усмивки по лицата на тези хора, които загубиха толкова много....Песента е като молитва, която повтаряш непрекъснато. Трябва ни мир, разбирателство, любов и единство. Бих искал целия свят да запее тази песен заедно с мен!”

Майкъл Джаксън

# 538
  • На брега на реката
Момичета, някоя от вас има ли превода на песента "Morphine" под ръка, че съм на работа, а една приятелка ме помоли....

http://www.vbox7.com/play:078b02bf

# 539
Благодаря ти Kloi. Ще се заема с превода след малко  Hug

Общи условия

Активация на акаунт