Споделете 116

• 20 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Мда. На моя конкурс и аз се държах като идиот, по моя преценка. Накара им казах, че ми е първото интервю в живота и те взеха, че ме взеха. Mr. Green

Последна редакция: чт, 13 авг 2009, 14:07 от Дона Флор и нейните двама мъже

# 691
От време на време ми иде да тегля по един шут в *** на Марадона. Споделих.

# 692
Рокси, ти и много други Mr. Green

# 693
Често споменавате Марадона?
Какво е това? Или каква е? И защо?
Разкажете на мен, незапознатия старец.
Имаше футболист - гениален дребен мошенник newsm78

# 694
  • Бу-у-урга-а-ас
Най-смешното интервю, на което съм ходила беше в училището за деца с увреден слух. Аз кандидатствах за слухово-речев рехабилитатор, а те ме викат за възпитател. На всичкото отгоре имаше комисия от 12 човека.

# 695
Добре, че отмина модата на едни островърхи дамски обувки.
Марадона е преуспял, ларж, кинтите му стигат, най-успелият в класа.
Приех нормално мисълта, че съм лузър, а вие тепърва стигате до този извод.
Ние сме ходещите по интервюта и събеседвания, Марадона е преценяващият ни.  Mr. Green

# 696
Марадона, Дедо, е съфорумец, избрал си ролята на богат простак във форума. Ролята му лепне идеално. Целта в живота му е да събере телефоните на всички хубави съфорумки. Има и хубави черти, но в момента не се сещам. Mr. Green
Вълк, и Марадона го преценяват. Wink

# 697
При избора за плейбой на 2008 измежду Събиращият телефони и Събиращият интимни снимки съфорумките избраха Събиращият телефони.
За 2007 плейбой беше Събиращият снимки.

# 698
Ти какво събираш?

# 699
Пиксели?!

# 700
Женски души.

# 701
# 702
Марадона, Дедо, е съфорумец, избрал си ролята на богат простак във форума. Ролята му лепне идеално. Целта в живота му е да събере телефоните на всички хубави съфорумки. Има и хубави черти, но в момента не се сещам. Mr. Green
Вълк, и Марадона го преценяват. Wink

Ааа, разбрах. Нелоша роля, щом се одумва.
Аз реших да събирам усмивки Grinning
Има ли доста тъдява?

# 703
  • София
Цитат
Марадона, Дедо, е съфорумец, избрал си ролята на богат простак във форума.

Забрави да добавиш,
Марадона е  може би единственият от форума посещавал позлатен нужник с емблемата на Версаче,само дето не е имало теляк или нещо от рода ,чакащ с ролка ароматизирана двупластова тоалетна хартия на изхода.

# 704
Споделената любов е хубаво нещо. Mr. Green
Споделям, че... ми е притеснено малко, защото се чудя как да си организирам пътуването. Балканите са тъмна Индия по отношение на инфраструктура, ама нали това ме влече. Спечелих една 3-месечна стипендия и треска ме тресе, че ще трябва да мина през 9-те кръга на ада, за да стигна до Мястото. Не знам вече дали се радвам колкото в началото. Айде наздраве ви казвам с последното от бутилката с амарето от 'ладилника.

Общи условия

Активация на акаунт