Споделете 116

• 20 815
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
# 46
  • Русе
Най-накрая заваля дъжд! Дишам! Чак не мога да повярвам. През последните 3 дена мислех, че просто ще се изпаря.

# 47
И при нас ръми лекичко от 17.30. На връщане от работа видях две страхотни ксветкавици, от някъде, до хоризонта пред мен, перпендикулярно. Завих на дясно, и пак видях същото, пак пред мен.
Днес ходих в едно село по посока на Дунава. Вивател, Глобул, Мтел - таратанци обхват. но румънскиятт оператор каза ОК, но проблем.

# 48
  • о`майна лунна нощ е
Vinagi mi e bilo mnogo jal za starite hora koito rovqt v kofite ili prosqt. Strah me e i za tqh, i za nas. ... PP: zavarenata mi 6terka e 11 godi6en koker zelen4ukoliubitel. Sega e selska ku4ka. Obi4am q!

# 49
Най-милата ми честитка тази година беше по скайп. Моите шашави приятели на морето се събраха да пият и ми изпяха "хепи бъртдей" пред камерата, размятайки чаши с джин-тоник. Пияни сладури!  Grinning
ПП. Бях си забравила телефона в колата за около два часа. Всеки, който ми  е звънял през това време, да ме извини, че не вдигнах, моля.

# 50
Споделям. Мъчно ми е за дъщеря ми, която от една седмица вече е при баща си на гости. Толкова е тихо в къщи без нея.  Sad

# 51
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Споделям, че усвоих знание за "поставяне картинка в публикация". Днес наистина изрусявам неистово. Като се сетя, колко пари съм спестила на фирмата, правейки сама  скриптове за една CRM система, а сега .... .Малко акъл, но навреме.
Ето да покажа умение, а и моите котки като малки котета (знам, че темата попремина, но като съм албански реотан  Praynig):

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 23:16 от Didranad

# 52
  • Пловдив
Десния рижльо е много готин Simple Smile Ако има такова рижичко поколение - искам едно, ще бъде обичано и обгрижвано Simple Smile Дворна котка, но с всички ваксинации и обезпаразитявания. Само отказвам да ги храня с котешка храна, защото спират да ловят мишки.

# 53
Didranad, порадвай им се още мъничко, че сега ще дойде Вълкът с дългия нож и ще ти остриже и райграса, и килимите, и на котките мустаките.

п.п. Поправям се с пламнали уши. Стори ми се, че са в подписа ти.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 23:23 от Калин@

# 54
Aaa, няма такива сплескани котки, жестоки са  Mr. Green Hug

# 55
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Didranad, порадвай им се още мъничко, че сега ще дойде Вълкът с дългия нож и ще ти остриже и райграса, и килимите, и на котките мустаките.
Слушам и изпълнявам! Поокастрих ги и намалих, сега са мъъънички и няма да гневим вождовете.
Еовин, сплескано е щото едва се е намушило под дивана в двата пръста разстояние.
 Янтра, този рижавият сега е онзи кривогледият за който писах вчера. А какво писе беше ...
Като нов колега в изпитателен срок. Един такъв перфектен, работлив, учтив, абе - служител-мечта; пълно покритие на желания профил. А какъв става след като премине на безсрочен договор  ooooh!

# 56
  • Пловдив
Аз харесвам котки-разбойници, стига да ловят мишки Mr. Green

# 57
Харесвам сиви котки.Тази от райграса Heart Eyes
Днес много ви обичам всички от споделете.

# 58
Споделям. Мъчно ми е за дъщеря ми, която от една седмица вече е при баща си на гости. Толкова е тихо в къщи без нея.  Sad
Ами обади и се де !  Simple Smile Толкова пъти съм искала да мога за половин час да не въдворявам ред , но като ги няма децата ми е много мъчно и пусто .
В  зоомагазина на Солунска преди време видях оранжево персийско коте, ама толкова оранжево, че като го гледа, човек има чувството, че свети.
Не помня вече откога не съм гледала позитивни новини, няма ли да се спре,  или поне да се понамали това неистово ламтене за бързи и лесни пари. Що за същество би затрило човешки живот, та дори и собствения си заради някакви си хартийки, та ако ще и милиарди евро да са. За какво ли си мислят после престъпниците, докато ги харчат ? Вероятно как по-бързо да се надрусат.

Последна редакция: чт, 06 авг 2009, 23:54 от хайдут велко

# 59
  • София
Флороооо, загубена жено! Една спретната група пиеше за твое здраве и викаше "Наздраве!", искахме да ни чуеш на живо, ама на 100 години стана умиът ти не порасна!

Общи условия

Активация на акаунт