Споделете 116

• 20 802
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
извинявам се, по едно и също време сме пуснали линка със статията.

# 31
Той е!Много ме развълнувахте сега....
Точно той е.

# 32
Поглеждал съм го в очите Дядо Добри, няколко пъти, и винаги съм се чудел защо е в центъра на София - греховно и порочно място, а не в малък манастир без път до там, без ток и ... и не съм успял да си отговоря. Може би усеща, че имате нужда от него?

# 33
  • Пловдив
Споделям забелязана у мен склонност към отклоняване на теми от форума от основната теза. Страничните малки тезички са ми по-интересни.

# 34
  • Варна
Вълнуваща история! "Както птичките божии не садят и не копаят, а всеки ден намират храна..."  Очите му наистина излъчват невероятна синева и вътрешен мир.  

# 35
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Още се питам какво е ДиС, питах Гууугълчето и то ми изплю куп безсмислици като диференциално и интегрално смятане  Joy. Аз пък се ядосвам на интернет НЕдоставчика ми, от снощи не мога да изчета една тема докрай без рестарт, превключ и други подобни.

Споделям, че вдъхновена от домашнолюбимчавата тема детронирах заека-инфантилен ентусиаст като аватар, защо установих, че само заек не съм имала за домашен любимец, и цял следобяд се учих да качвам картинки в профил. Оставам си недоучена, иначе фамилията ще остане ненахранена.
Обичам тази тема, на човек му става някак си леко и споделено  Hug

# 36
  • Пловдив
Още се питам какво е ДиС...................
Дом и семейство, съседния подфорум Simple Smile

# 37
Ох, според близките ми съм със счупен пръст.
Сега трябва да ме снимат, не искам никой да ме докосва, камо ли да го намества cry

# 38
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Още се питам какво е ДиС...................
Дом и семейство, съседния подфорум Simple Smile

10х, Янтра!
А уж не съм напълно руса, а на кичури - полублонди имиджа взе да си казва думата.  ooooh!

# 39
Може ли за мене копи пейст, защото имам филтър?
Благодаря.

# 40
Сърдечно благодаря на отзовалите се.

# 41
Lyusil, благодаря ти за милите думи ! Тази година ще навърши 10 години, но си е почти същия в лицето, само дето е по-слаб. И твоето момиченце е прекрасно !
Мама Еличка, какво имаш предвид под " да ме Види " ? Може би те виждат хората, но ти си мислиш, че не е така. Ако някога ти е премного тъжно, пиши ми ако искаш на ЛС да поговорим, ще ми бъде приятно.
Споделям спящо момиченце, вече 4 часа, чудя се дали да не вляза, довечера ще пее до 10 пак.

# 42
Отговарям на Хайдут Велко от предната тема- онази колежка беше надута интригантка с неоснователни претенции. Наричахме я Лакостата, заради крокодилския нрав. Обаче ми е малко неудобно, следкато сте писали за добрия дядо Добри.

# 43
И аз така си помислих, Босонога, че си го е заслужавала, понеже не мога да си представя да мразиш някой безпричинно. Напомни ми за младините на майка ми-били са 3 приятелки, много добри, но едната точно като описаната от теб. След години се изпотрепа да ги преследва, но вече нищо не беше същото и  не пожелаха да я видят.
Дядото наистина е като от рисувана детска книжка и има много добри очи.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт