Споделете 116

• 20 837
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Майничка
Драма, опера... все си мисля, че главният герой някак трябва да участва, доколкото е възможно, в написването на либретото, не само да му се случва. Peace

# 646
Извън дебата, споделям как набор '04 си прекарват лятото.

http://farm4.static.flickr.com/3561/3815065263_0f15f19a42_b.jpg

# 647
 Не знам драма има ли, няма ли, но в няколко страници доказахме, че сме типични досадни лелички.
 След всичко изписано, аз лично предпочитам да съм набор'04, някой да може да направи нещо по този въпрос?

# 648
Споделям вълнение и носталгия.
Миналата година по това време се въртях в едно болнично легло и ме нарита порядъчно като за последно Simple Smile))
Малко Марулче пораснало  Heart Eyes
http://ljato.wordpress.com/2009/08/12/little-lettuce-grown-big/

# 649
.... типични досадни лелички.
 ..... аз лично предпочитам да съм набор'04, някой да може да направи нещо по този въпрос?

Не се притеснявай, както си седим и си хоруваме, то времето си тече и ни носи бавно, но сигурно към възрастта на вдетиняването, неспособността сам да се справиш с елементарни неща, пък и памперсите.

# 650
Мнооого сладко Марулче, пу-пу, да е здравичко и все така чаровно му желая, и още много чудеса да ви носи...(пък после как да не искаш едно такова марулче повече от всичко Heart Eyes)

# 651
Алиса, много си образна, депресира ме написаното почти.
Макар да казват, че това са житейските прости неща...

Марта, жива и здрава да ти е!

И набор '04 е прекрасен! Скоро не съм виждала падаща звезда. Жалко!
Бих си пожелала да изживея отново вълшебното детство.
Набор 7... не сме ли малко носталгично настроени по отминалите времена? Аз май влизам в драмата.
Сапунките не са моята сила. Определено!

Награбила съм буркан сладко от череши. Срам ме е, ама ми е вкусно.

# 652
Франзела, може и от хормоните да е, но нали знаеш, до 6 мес. след раждането, всичко си идва на място  Hug

# 653
 поздрав за Ео и ester http://www.youtube.com/watch?v=xXCnvROuv2s

Добро утро, дами!(кафепиещ емотикон)

# 654
  • Варна
За да съм в тон с драмата (малко след дъжд качулка), ще споделя, че колкото повече чета за ваксините, толкова повече се вкарвам във филми. Егати информирания избор.

# 655
Франзела, може и от хормоните да е, но нали знаеш, до 6 мес. след раждането, всичко си идва на място  Hug

Пфу, аз още чакам  Tired

# 656
Добро утро и от мен (капучинопиещ емотикон). Rolling Eyes

# 657
Благодаря, Енира.
Много готина песен  Sunglasses, много я обичам.

Естер, сестра ми каза, че ще поливаме и тоя повод  Joy, като се прибера, поканена си, никакъв главобол тоя път!
Така де, първия път като поляхме раздялата, след 5 дни бях със Светльо.
Сега като полеем, след 5 дни ще пиша сценарии за ...Дисни, примерно, че ми е детски акълът.  Laughing
Ма не на 22, че е помен на баба.
Другата, 29, че в неделя и без това съм на сватба, може да почна купона от по-рано Crazy

# 658
  • Варна
Добро утро! Споделям, че остарявам, защото хвърлям бомбоните с които ме черпят. Споделям още, че на тръстиката и се види края - не ме уволняват де, в отпуска излизам от другата седмица /ако го интересува някой/.
Фреш, мерси за поздрава, който не видях, защото така е решила мултинационалната компания. Пича обаче пее в главата ми. /каза тя 6 страници по-късно/.
Ео, колко пъти си била уволнявана? /попита тя, да не страни от темата/.

# 659
  • София
Добро утро!
Споделям, че заради "драмата" на Ео цяла нощ съм сънувала как ме уволняват. Само дето не ми беше толкова весело като на Ео, направо кошмар.
В резултат на лошото спане в момента ми е ужасно смачкано.

Общи условия

Активация на акаунт