ДОМАШНА /...БЪРКАНА.../ ПИЦА

• 184 691
  • 843
  •   1
Отговори
# 105
 ...
   Имам въпрос. Чашата, колко мл. е? Или няма значение, важното е да се мери с една и съща?
Няма значение колко е мл, важното да е с една и съща чаша Peace

И Успех, следващият път!

# 106
 ...
   Имам въпрос. Чашата, колко мл. е? Или няма значение, важното е да се мери с една и съща?
Няма значение колко е мл, важното да е с една и съща чаша Peace

И Успех, следващият път!

Благодаря ти. Ще се похваля, ако имам успех.    Laughing

# 107
...

Благодаря ти. Ще се похваля, ако имам успех.    Laughing
Със сигурност ще имаш, много е лесна, бърза и става вкусна Peace

# 108
Аз също мерих с една и съща чаша,и ми се получи по редичко тесто,затова добавих още брашно ,за да стане тестото малко по гъсто от кексовото Simple Smile

# 109
ще се пробва  Peace

# 110
Отново правих пицата. И влизам отново да кажа, че е разкошна Peace

# 111
  • Варна
Зарибихте и мен с тази пица, през уикенда ще я пробвам.

Искам да използвам темата и да питам: Навремето (по соц-време) майка ми правеше също бъркана пица, но беше с кисело мляко и без мая. Пак ставаше като кексово тесто и беше много пухкава. Обаче при местенето из апартаменти рецептата се затри. Вече мн.години опитвам да я намеря отнакъде, ако знаете нещо моля за помощ.

# 112
Аз снощи правих пицата и стана наистина страхотна. Peace Благодаря на авторката.  bouquet Ще я правя редовно. Grinning

# 113
Зарибихте и мен с тази пица, през уикенда ще я пробвам.

Искам да използвам темата и да питам: Навремето (по соц-време) майка ми правеше също бъркана пица, но беше с кисело мляко и без мая. Пак ставаше като кексово тесто и беше много пухкава. Обаче при местенето из апартаменти рецептата се затри. Вече мн.години опитвам да я намеря отнакъде, ако знаете нещо моля за помощ.

Не съм я чувала, но би ми било интересно!?

# 114
Аз съм супер-недоволна от това тесто и никога повече няма да повторя! Naughty

# 115

За 8 страници по темата
около 115 мнения
и над 3 хил. преглеждания е по-скоро успокоително, че има поне  един, които не харесва  въпросната пица!

Thinking  chef Peace

# 116

За 8 страници по темата
около 115 мнения
и над 3 хил. преглеждания е по-скоро успокоително, че има поне  един, които не харесва  въпросната пица!

Thinking  chef Peace

Да ти кажа ли защо е харесвано? Защото им ИЗГЛЕЖДА мързеливо. Всъщност изобщо не е. Нормалното тесто ми отнема не повече време и усилия, да не кажа по-малко. Но някои не могат да месят. На мен пък ми меси миксера.

Тестото за тази пица е супер-глетаво и никакво. Изобщо не си заслужава хабене на продуктите.

# 117
И при мен не се получи добре тестото, стана като подметка. Дали аз не греша, защото отзивите на всички други  са отлични. Мисля да пробвам още веднъж.
xenia, и моето тесто стана глетаво. Ти от кое брашно и мая си доволна? От един град сме , затова те питам, та да ми препоръчаш  Wink.Знам, че си добър кулинар. Защото аз като имам провал в тестата, все брашното обвинявам и въздуха тук  Laughing.
Ех, много си ме запалила за такъв миксер.Трябва вече да си купя.

# 118

За 8 страници по темата
около 115 мнения

Thinking  chef Peace

Да ти кажа ли защо е харесвано? Защото им ИЗГЛЕЖДА мързеливо. Всъщност изобщо не е. Нормалното тесто ми отнема не повече време и усилия, да не кажа по-малко. Но някои не могат да месят. На мен пък ми меси миксера.

Тестото за тази пица е супер-глетаво и никакво. Изобщо не си заслужава хабене на продуктите.

Както казах и в предишната тема-въпрос на вкус!
А че е мързеливо-няма спор!
А дали ще меся/защото мога/, или ще бъркам, защото ме мързи е въпрос на разнообразие и кратък житейско-битов размисъл!

# 119

ето една хубава рецепта за домашна пица -
http://vkusnotiiki.blogspot.com/2009/03/domashna-pitsa.html
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт