Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 484
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет!
Честит месечинки на порасналите сладурчета  Heart Eyes Hug   bouquet
За срещи всякакви - навита съм  Blush , само не знам как ще стане доставката ни  Rolling Eyes newsm78
Натсти, точно мислех тези дни за вас - че много дълга почивка си направихте  Wink
Нямам думи и аз за случката с инжектирането  Shocked Close #2gunfire , дано да е добре детенцето. Представям си как се чувства майката  Rolling Eyes
Ние днес ходихме до бабите на мъжа ми най-после. Александър се държа много добре по време на пътя, приятно ме изненада, защото имах опит с непрекъснатото (и все още продължаващо) мрънкане на баткото  ooooh!
Глафира, знам че са калорични кашите, ама като истинско Теле обичам вкусните неща без много да ме е грижа за кг  Embarassed Blush

# 226
Здравейте!

Тони, супер звучи предложението, но ние тази събота и неделя май няма да можем, та ще дойдем другият път.Всъщност за неделя не знам, ама в събота си идват Никол с майка ми от Бургас/ утре пътуват за 5 дена/.

Значи, захранихме се днес с каша - бананова на Хумана /класика в жанра  Mr. Green /.Обиколих магазинчетата наоколо, но никъде нямаше на Лактана.Чудих се м/у оризова безмлечна на Хип или тази, ама жената вика, че тази на Хип била много безвкусна и взех банановата, въпреки, че не сме яли още банани.Това ще е захранването и с банан  Crazy.Аз така и не разбрах има ли проблем, ако не съм давала съответният плод или не, но реших, че няма да има проблем.То и колко е плод това - всъщност е есенция някаква.София много я хареса, изпапка си 6-7 лъжички с удоволствие. Обаче друго се сетих - на кашата пише "обезмаслено прясно мляко"...предполагам, че е адаптирано или ...  newsm78 Няма логика да е друго, след като е след 4 месец?
Иначе/ не помня кой питаше...май Окич беше/ - не ми е само за преди лягането вечер, по принцип съм решила да си въведа кашата по-бързо, допада ми като тип храна за бебето, а и София няма проблем да качи малко повечко, тъкмо да позаглади косъма, че с тия мизерни 150 грамчета мин. месец... Laughing А и първо ще я давам следобяд, като и посвикне, тогава може би ще започна преди лягане, ама нещо не си го представям как ще стане, след като София не пие АМ, а преди сън вечер е изморена и си иска само ц.цата, пък аз да и бутам лъжици.Ако я правя в шише и я дам първо, то надали ще иска да суче като хората после, а ако първо суче, после надали ще иска каша...абе съвсем се оплетох, ама има време до тогава.
Иначе като съвсем малка изобщо не се будеше до 5 сутринта, в 12 никога не е яла, а сега...към 1-2ч. си цока, после към 4-5 пак, направо не знам вече, ама чета, че при повечето е така, та явно пак са в някакъв период малките зверчета.

За оставянето на друг - еми няма да стане при нас номера/не, че аз искам, ама се налага понякога/ - днес трябваше да отида до 3-то районно за служ. бележка и оставих София на майка ми.Нямаше ме 45 мин., майка ми звъни на пожар, детето се дере, та се засиняло, никаква бележка не взех, изхвърчах и бързо вкъщи.Добре, че сме на 5 мин.А то и се спи, та 2 не вижда, обаче си иска мама, цокна 2-3 пъти и откърти, все едно нищо не е било, а майка ми в шок  Mr. Green Утре ще си ходим двечките в КАТ например/ барем ме пуснат да не чакам  Crazy/ и така...за сега никакво оставяне.
А и вчера в Банкя оставихме децата с моята приятелка на татковците/ и те с кака колкото Никол и момиченце колкото София/ в парка и отскочихме до пазара за 30 мин.Обаче аз оставих София след половин бурканче тиква/ колко подло  Crazy/ и познайте, връщаме се , те седнали на заведението, нашият тати прострял одеалцето директно в/у дървената пейка, преобувал осраната до уши София, а кърпичките останали в мен  Joy, другият татко се сетил, че в тяхната количка има, та му услужил и някак си са се справили двамката, ама беше много сърдит  Joy

# 227
Леле, поуспокоих се малко, че и Рая си се буди отвреме-навреме да си цока през нощта... то не е всяка вечер де, но пък има и нощи дето от мен не се отделя, тя не цока, но да ме усеща иска, че да спи спокойно. Снощи беше така. Ми надявам се, да е период и да го израстем, че и мама да си спи спокойно по цяла нощ. Tired

Nikita, ама вашият тати е герой, щом се справил така добре с подръчни средства. Peace Нашият тати навън няма да се навие да сменя памперс, като го знам какъв е - ще си премие ръцете 5 пъти, а за на Рая дупето няма да му стигне цял пакет кърпички... ooooh!

# 228
Никита,честито захранване! Grinning Предполагам,че тази каша е с АМ? newsm78 А иначе нищо,че пише над 4 месеца,някои производители това не ги спира да правят каши и със сухо краве мляко.Слънчо са така.Уж от 4 месец,ама...Те сигурно и затова имат голяма разлика в цената в сравнение с всички останали марки. Rolling Eyes
А за тази гадна история с инжектираното детенце... Sad Показах поста на мъжа ми,а той хич не се учуди.Преди няколко години при тях (в Троян) имало такива случаи,само че в дискотеки.Инжектирали и лепвали бележка на човека "Добре дошъл в света на спина!".Направо се ужасих! Sad
Господ да пази дечицата ни!

# 229
  • София
Nikita, ама вашият тати е герой, щом се справил така добре с подръчни средства. Peace Нашият тати навън няма да се навие да сменя памперс, като го знам какъв е - ще си премие ръцете 5 пъти, а за на Рая дупето няма да му стигне цял пакет кърпички... ooooh!
Същата работа и при нас  hahaha
Първите няколко пъти като оставях Вики с татко й, познайте? Прибирам се и поне 2-3 памперса сменени, на въпроса ми Защо? миличкия вика: Ми детенце мрънкаше, аз му дам вода, то се изпишка и го сменям да не му е мокричко   Rolling Eyes
hahaha Joy
Вие каши обсъждате ние още пюрета не сме почнали, но аз си водя записки Simple Smile
Да питам, понеже й давам сокчета, ако примерно е пила сокче от морков, трябва ли пюрето да се въвежда 4-5 дни?
Още си се буди нощем към 4 да папка. Дали не е време да въведем по-сериозно папкане вечер?
Оставяла съм я на майка, на сестра ми и на татко й, но за не повече от 3 часа, справят се засега Simple Smile

# 230
  • София
Хайде преди лягане пак да се разпиша Simple Smile

Тони, много примамлива покана  Hug А като казах на милия, че може и татковици и че има вероятност да мирише на окосена трева.... е нямашше нужда повече да го навивам Wink Така че и ние сме за. Според мен ти кажи кога ще е най-удобно и наистина както предложи Elg да се организираме да донесем някакви нещица за хапване.

Одеве ходихме да пазаруваме в Кауфланд, та за тези които се интересуват - има промоция на Pampers 4 (7-18 кг - 70 бр) - малко под 24 лв.

А това с инжектирането... направо не ми се мисли... Сещам се че скоро някъде четох как отвличали и деца... включително и в нашия мол (на Стамболийски) ... Много трябва да си пазим дечицата...

Хайде лека нощ от нас

# 231
Честит Рожден Ден БОДЛИВКА!

Днес няма да си същата, когато
прозорците разтворят свойте длани
и в тях нахлуе синевата
да сбъдва трудните желания.
Тъгата ще отстъпи, преклонила
челОто си пред падащи звезди....
ще те обсипят люлякови мисли
и слънцето ще ти се стори друго-
по-истинско и по-горещо
и щом се отрази във огледалото,
по зайчетата на стената ще усетиш
как някак неусетно си пораснала...

За това вече мога да ти пожелая
Желая ти достатъчно слънце , за да запазиш мирогледа си светъл !
  Желая ти достаъчно дъжд , за да оцениш слънцето още повече !
  Желая ти достатъчно щастие , за да запазиш духът си жив !
  Желая ти достатъчно болка , че и най - малките радости в живота да ти изглеждат много по - големи !
   Желая ти достатъчно да получиш , за да задоволиш желанията си !
  Желая ти достатъчно да загубиш , за да оцениш това , което имаш !
 Желая ти достатъчно " Здравей ", за да ти даде сили за последното " Довиждане " !

# 232
  • София
, Ивета! Бъди здрава, обичана, щастлива и все така бодлива!  Simple Smile Сигурна съм, че ще има достатъчно цветя, затова от мен честитката е друга  Wink Laughing Hug

# 233
  • София
Добро утро, майчета и бебчета!

За прясното мляко при кърмачките: мойто педи ми беше казал (докато кърмех), че за кърмачки е добре не повече от една чаша прясно мляко на ден и една кофичка кисело мляко. Иначе при детето може да се развие алергия към белтъка на млякото и после ще си имаме големи проблеми...

А сега ПОМОЩ!!!!!!!!!!!!! Малката отказва шишето и млякото, вече се видях в чудо, наливам директно в гърлото....А педито е отпуска #Cussing out

# 234
Честит Рожден Ден, БОДЛИВКА! Преди всичко здраве, щастие и много прекрасни моменти в радостни дни!

Elwing, страхотно пожелание... копирах си снимката. Peace

Танче, ми за нас е без значение, и през седмицата и събота и неделя, с тази разлика, че събота и неделя може да видите и свекърите, но те са готени и дори мисля, че ще се радват на повечето бебоци. Стига да се организираме ще се радвам да ни гостувате.  Peace

Това с инжектирането -  ooooh! не мога да си представя как въобще е възможно. Дано на детенцето да му няма нищо. Praynig

ЕДИТ: Редактирам се, защото тази сутрин след вчерашния картоф с морков на изхода е... ooooh! Blush И питанка имам: с какво изпирате моркова от лигавниците? сега ги сложих само с прах, ама имам усещането, че може да останат лекета. newsm78 То ще видим де, ама да попитам.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 08:57 от Tony_st

# 235
здравейте,

ние сме се наспали, гледахме си Мечо пух по канал 1 и сега ще се оправяме за навън.

ЧРД на Бодливка!!! Всичко, което не се купува с пари и много пари за всичко останало!!!

Тони- ама никак не ме притесняват бабата и дядото. Само те да не луднат от толкова деца (надявам се да дойдат повечко). Хайде казвайте кога и ние ще сме на линия.

От нас лек и усмихнат ден и  Hug

# 236
  • Стара Загора
БОДЛИВКА
Честит рожден ден!
Искам да ти пожелая здраве и пари.
Защото има ли човек здраве,
всичко друго с пари се купува.
С една дума - да ти е леко сърцето и тежък джоба!

Днес и моята приятелка от София има рожден ден.
Честити месечинки на вчерашните и днешните бебоци. Ние от днес започваме със жълтък.
Аз пък вчера ходих на фризьор - подстригат си косата със 7-8 см.  и съм пак в отбора на русите кичури  smile3503

Ето малко снимки от н ас - http://slancetoo.multiply.com/photos/album/17/17#12

# 237
Честит рожден ден Иве!!!  bouquet
Много здраве, щастие, късмет ти пожелавам!

# 238
  • Ееей тук!
Добро утро, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БОДЛИВКЕ   bouquet, както обичам да казвам да си зрдаве и късмет, а останалото ще си го напазариш  Hug
Аз тъкмо да се похваля, че вече имаме режим и Марти реши да се събуди в 4 сутринта да яде ...
За храненето: да се оплача, Марти плодове НЕ ще  newsm78 виж със зеленчуковите е друга работа(стига да са ХИП-арски)... Правих и няколко пъти и аз амааа къде яде , къде не...Взела съм и няколко месни и скоро ще се пробвам и с тях "пък каквото сабя покаже"...  Абе девоки, вие кога давате кашата? Аз пробвах сл.обед, сутрин ... ама незнам кога е по удачно  newsm78 , а и нещо май множко и идват две немлечни хранения,натоварва и се стомахчето ли кво ли... един запек едно чудо, едни дарадонки твърди със странен цвят  smile3557 та се наложи да я облекча с малко дуфалак, а и после като си види шишето каква радост еее    Heart Eyes
Я да ви питам също и за жълтъка, някой пробва ли се? Аз смятам малко , по малко и с него да опитам, амааа ...
Сега малко веселби от нашето ежедневие,вчера тръгнахме на консултация ... добре тръгнахме, ама както е казал поета "по пътя,пр...ме" хехе Абе влизам в коридора на поликлиниката, а пред вратата на консултацията майки ТЦ  Embarassed чукам, влизам, то затворено. А?!? Кво става бе? А?!? Звъня на педи: "Ааа тя е в сряда, бе" хаха Ами така е като и двете сме леко отвеяни, тя забравила да ми отбележи датата на картона, аз не съм запомнила добре. Та се разбрахме де  Rolling Eyes после цял ден по улиците...Днес смятам да приложа същата схема  newsm03
Голямо писане пиша ейй един пост 100 часа, ми така е като върша 99неща едновременно  Wink Още нещо имах да кажа амааа  doh то избяга  Rolling Eyes Хайде засега лек ден от мен... Heart Eyes

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, БОДЛИВКА!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Ние изкарахме поредната нощ с много цокане  Tired Като се събуди съвсем посред нощите се пробвах да дам вода, но само като опита и видя, че не е това което иска и ревна три пъти повече  ooooh! Как ще се оправяме не знам  Tired Вече съм категорична, че на края на месеца ще включвам АМ вечерно време. И от другия месец ще започна постепенно да замествам млечното хранене с АМ  Tired С тези зъби не се трае просто. Едното зърно така ми го нахапа, че в момента ме боли повече отколкото в началото на кърменето. И боли не само, докато засуче ами през цялото време  ooooh! Така, че от другия месец започвам опити за постепенно отбиване и това е  Crossing Arms 6 мес ме прави на луда с това кърмене, стига й толкова.

И да ви се похвалим с новата ни количка  Laughing
http://martenichki.snimka.bg/baby/veche-s-m-na-5-meseca.396273.14114310
Този сайт пак нещо са го променяли и не мога да се оправя с новата подредба. Нещо тотално са се объркали снимките  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт