Колко е игриво МАРТенско дете красиво!

• 9 516
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Честит Рожден Ден Мария!

Една свещичка повече гори
Една сълза във твоите очи блести
Не, ти не си една година остаряла
ти просто мъничко си помъдряла

Бъди жив и здрав защото
здравето е залог за радост
радостта е път към щастието
а щастието е това което ти
желая от сърце.

# 151
Ей ме на пак.
Ходихме до Вис Виталис за пюрета, но в крайна сметка Елия се сдоби с 3 блузки с дълъг ръкав, 3 вида каши и само 2 пюрета. То по-скоро ми беше на мен мерак да ида да видя есенни дрехи дали има, но няма все още.

А за тези отношения не ми се говори. Те всичките са по-знаещи и можещи от нас. Направо като ви чета какви ги имате, те моите са цветенца. Но и аз съм решила само още една дума накриво и да тропна с крак, пък да става каквото ще. Иначе си го изкарвам на мъжо и става весело.

Хайде лека и мека от нас и  Hug

# 152
Добър вечер!  Hug

Зеленко, честит рожден ден!!!!!!!!!!!!!!!!  newsm59

Слънчоглед...кво да ти кажа...ужасТ  Crazy Май Слънцето правилно те е посъветвала, щом не става с добро и с дипломация, давай "право куме в очи". С такива хора няма как иначе, в противен случай всичко ще си е за твоя сметка.

Ние днес цял ден бяхме в Банкя, сетих се за Тони, ДиМа...кой още беше там, не помня, ама бяхме с едни приятели и нямаше как.Ама много хубаво станало там, чудно просто! Малко обаче се лутахме, другият път по-организирано ще бъде.  А София така хубаво си хапна половин пюренце /от малките, де/, ама за нас и това е много.Просто не можах да повярвам.Май при нас цаката е смесването с кърма .Ама не ме питайте на пейката в парка кам съм цедила кърма директно в купичката  Joy Таткото с едно одеалце ми прави параван...мани-мани  Laughing И да ви кажа, тоя Бъгстър...много съм доволна, страшно маневрена и лека количка.Хем с малки колела, а май по-добре върви по павета от Кенгуруто.Аз мислех за по-нататък да я прибера, ама май ще прибираме другата. А София такава смехурия е, само се оглежда настрани, чопли тапицерията, усеща, че е в друга количка  Grinning После пък минахме през Кауфланд, там се срещнахме с Росита-Та пред пюретата  Laughing, ама хич нямаше избор, мизерия, та тя се смили над нас и ни даде една тиква с картоф от техните, че бяха свършили  Crazy

След малко ще пусна и няколко снимки от Банкя.

# 153
Добър вечер!Ние се изкъпахме и по леглата след 2 доза панадол за деня. Tired Ама и с нея не мисля,че ще се спи тази нощ.Така чак рядко реве,цял ден милия му е криво,дърпа си ушичките,рови си в устата настървено...Да избива тоз зъб,че...
Слънчоглед,разбирам те и аз как се чувстваш,но за щастие не напълно,защото колкото и да ме дразни половината род на моя,то рядко се виждаме поне,слава Богу,защото те са от Троян,а ние тримата живеем в Горна Оряховица.Излъгах го да остане в моя град. Mr. Green Ама макар и рядко,пак избеснявам като дойдат за по 2-3 дни на гости.И винаги след това се карам с моя.Бях ви се оплаквала,ако помните след последното гостуване какво чудо беше,какви геролтии,а детето се дере в спалнята и не мога да го приспя,защото шумотевиците бяха страшни.И съответно се коментираше какво е това мое дете,че така реве,при техните такова чудо нямало.Колкото пъти да минех покрай ДЯДО му на моя,защото и той беше дошъл  ooooh!,толкова пъти БУКВАЛНО ми се каза как съм го научила туй бебе на ръце с назидателен тон и физиономия.А накрая  се опитаха да му набутат бира в устата на Алекс,уж на майтап.А той дали имаше 3 месеца тогава.Откачих.И след като си тръгнаха се скарахме жестоко с моя,защото той се забавляваше и си пийваше с тях и най-много той крещеше,а за бирата се хилеше и дума не посмя да каже. Stop Та...разбирам те. Tired
 newsm77

# 154
  • София
Слънчоглед, щом живеете заедно със свекито, значи трудно ще ти е да се правиш на непукист. Аз моята свеки просто се правя, че не я чувам. Тя си мърмъниса, аз минавам покрай нея, все едно съм без уши. Пита ме дали няма да направя нещо си, дето тя го е решила, че трябва да се направи. Аз просто и казвам спокойно "не" и така. Не можете ли да излезете на квартира някъде? По-добре да олекне човек с някой лев, ама да живее на спокойствие.

# 155
оле милите,като си представя,че и аз ще съм свекърва  Crazy,моята е китка пред вашите,никога не ми се меси за нищо,а аз пак се дразня,а като чета какви ги има  ooooh!
от чисто любопитство  към мамите,които още кърмят,ядете ли вече всичко,сега като е минал периода на коликите  newsm78
и друго да питам,всяко никнене на зъбче ли е съпроводено с безсъние или е до дете,че и ние сме криви и хапе всичко,включително и мене,но за сега  Praynig спинка вечерта,е като изключим папото  Rolling Eyes

# 156
Леле Никитке и ние бяхме след 13 ч. в центъра на Банкя. Знаш ли как исках да се видиме.  Hug Сега ще ти пратя тел на лични да ми го имаш и като идвате да ми звъннеш  да се видиме. Peace

# 157
Ми давай, пращай, че и мен ме хвана яд, как не сме се засякли.Ние седяхме в това заведение, където е в паркчето при банята.

kikoikris
, аз отдавна си ям всичко, само още избягвам прясно мляко, и аз вече не знам защо. Иначе и в началото по малко съм си позволявала шоколадче или портокалче, че и ягодки понякога  Crazy, ама нямаше проблем, но тя София така и нямаше колики, та може би за това.
А за зъбките, дори не е до дете, а до зъб, така да се каже  Grinning Поне при Никол беше така.Някои ги изкарваше ужасно, с висока Т, а други просто ги откривах м/у другото.Май ги редуваше  Crazy

# 158
  • София
 Oхх, аз се сдърпах пак със свеки..сега ме подозира, че обменям информация за девер ми се бившата му, а тя момичето ми се хвали колко и е добре с новия, хич не и пука за стария, а аз пак най-лошата..
 Никита, ние имаме къща на Банкя също и днес бяхме там. Дори бебо за пръв път се вози в градския транспорт - първо с метрото, а после с автобуса, че тати забравил да сипе нафта и остана да оправи нещата.
 Напълнихме и ние торба с пюренца на Хип  от ДМ:D По 1.79лв. струваха, а отделно имаше и 15% отстъпка от цената, много добра покупка Grinning
 Откакто минаха коликите на Влади си ям всичко без цитруси.

# 159
  • Ееей тук!
 Joy  Joy  Joy хей сега ще паднете като ви кажа, че НЕ живеем заедно...  Laughing живеем си у нас , всъщност в жилището на моите родители ... с мама! Хем тя да не е сама (вдовица е  Cry) хем и на мен да ми е по лесно... а и нали знаете у дома и стените помагат, ама то сега се сещате за колко НАГЛО същество иде реч!!! Организирала ми била тя на мен посещение "на бебе" с родата му там чинки-минки и тем подобни ... АААло викам аз мен пита ли ме аааааа?
 Аз се докарах до там да си изключвам или да не и вдигам телефона като видя че звъни, много съм изобретателна, ама женицата пък сто пъти по загрижена и веднага звъни на синковеца си с въпроса да не би нещо да не е наред, що не и вдигам аз телефона, а?!? Кво да ви кажа... ще си блъскам аз главицатаааа и връзката ни страда от това, понеже аз не винаги подминавам нещата, така с финес и обяснявам колко е досадна, а и на мъжо му обяснявам какво ми е станавището за да няма недоразумения и изопачени ситуации (не че пак ги няма), абе селиния до шия  Whistling
По същата тази причина сега не си говорим  Crossing Arms аааа ще загърбя аз френското си възпитание и всякаква дипломация и ще има силно зачервени, изтърпява ми се търпилото да му се невиди  Twisted Evil
За зъбите мисля че при всяко дете е индивидуално, Марти много се лигави но до там, давам и едни хомеопатични и се надявам да овладеем положението. Панадол не съм давала все още, въпреки че на моменти ми се струва топла, ама пусто като съм чистница и "набухах" дозатора на панадола в стерилизатора  Joy и сега нямам дозичка  Laughing
Абе, има ли бебета които вече са минали на обедно хранене с зел. пюре или аз съм от скорострелните  Embarassed

# 160
оле милите,като си представя,че и аз ще съм свекърва  Crazy,моята е китка пред вашите,никога не ми се меси за нищо
И моята е от тези, ниокога не ми се е месила, както за храненето, така и за отглеждането на Радослав! Party Винаги ме пита какво да направи, даже на моменти ме дразни като я питам нещо, един вид да й искам съвет, а тя незнае или не помни едно време като е гледала сина си като бебе и не може да ми отговори... Mr. Green
Виж..иначе пък майка ми е на всяка манжда мерудията, ама нейсе... Laughing

# 161
Имате ли представа, каква е цената на памперсите за плуване?

# 162
оле милите,като си представя,че и аз ще съм свекърва  Crazy,моята е китка пред вашите,никога не ми се меси за нищо
И моята е от тези, ниокога не ми се е месила, както за храненето, така и за отглеждането на Радослав! Party Винаги ме пита какво да направи, даже на моменти ме дразни като я питам нещо, един вид да й искам съвет, а тя незнае или не помни едно време като е гледала сина си като бебе и не може да ми отговори... Mr. Green
Виж..иначе пък майка ми е на всяка манжда мерудията, ама нейсе... Laughing
хаха,същите сме и мен ме е яд,че все не знае или е забравила  Crazy,се вика -ооо аз тва не помня как беше,оправяйте се  Laughing,ама все пак не живеем заедно ,виждаме се само като им идем на гости в Кипър да поработим малко   Mr. Green

# 163
Аз като не пиша-не пиша, ама като започна... Crazy  Joy

Та питах ви аз вчера за пюретата и кашите, ама никой не ми отговори.Така или иначе реших, че ще въведа и каша, пък после ще продължа с останалите зеленчуци.Въпросът ми е - каква  newsm78 Някой беше  писал за някаква много вкусна, ама кой и каква каша беше не помня, та може ли набързо някаква препоръка, че утре трябва да я купувам? И задължително ли трябва да е безмлечна? Те млечните нали са си с АМ, не с какво да е?

*Elle* , хубава работа, още повече ме хвана яд сега  Grinning Аз знам, че и вие имате къща в Банкя, ама нали не сте постоянно там и си помислих, че е малко вероятно да се уцелим...хем ти имам телефона, ама нищо, другият път.

# 164
Имате ли представа, каква е цената на памперсите за плуване?
За какво са ти? Rolling Eyes Те са за пълзящи бебчета или такива които тепърва прохождат....иначе цената им е около 10-15 лв, мисля че са по 10-12 бройки в пакет. Peace
Никита, аз взех направо млечна. Peace Опитай с Оризовата каша с ванилия на Лактана, доволни сме от нея!
Може да дадете и каша от елда, тя е с много хубави хранителни качества, съдържа плюс това и желязо, а това за бебчетата е добре дошло! Hug(за тези от нас, които все още не са захранили с месни пюрета)

Общи условия

Активация на акаунт