Една свещичка повече гори
Една сълза във твоите очи блести
Не, ти не си една година остаряла
ти просто мъничко си помъдряла
Бъди жив и здрав защото
здравето е залог за радост
радостта е път към щастието
а щастието е това което ти
желая от сърце.

Май Слънцето правилно те е посъветвала, щом не става с добро и с дипломация, давай "право куме в очи". С такива хора няма как иначе, в противен случай всичко ще си е за твоя сметка.
Таткото с едно одеалце ми прави параван...мани-мани
После пък минахме през Кауфланд, там се срещнахме с Росита-Та пред пюретата 
Ама и с нея не мисля,че ще се спи тази нощ.Така чак рядко реве,цял ден милия му е криво,дърпа си ушичките,рови си в устата настървено...Да избива тоз зъб,че...
,толкова пъти БУКВАЛНО ми се каза как съм го научила туй бебе на ръце с назидателен тон и физиономия.А накрая се опитаха да му набутат бира в устата на Алекс,уж на майтап.А той дали имаше 3 месеца тогава.Откачих.И след като си тръгнаха се скарахме жестоко с моя,защото той се забавляваше и си пийваше с тях и най-много той крещеше,а за бирата се хилеше и дума не посмя да каже.
Та...разбирам те. 
,моята е китка пред вашите,никога не ми се меси за нищо,а аз пак се дразня,а като чета какви ги има 

спинка вечерта,е като изключим папото
, ама нямаше проблем, но тя София така и нямаше колики, та може би за това.
Поне при Никол беше така.Някои ги изкарваше ужасно, с висока Т, а други просто ги откривах м/у другото.Май ги редуваше

хей сега ще паднете като ви кажа, че НЕ живеем заедно...
) хем и на мен да ми е по лесно... а и нали знаете у дома и стените помагат, ама то сега се сещате за колко НАГЛО същество иде реч!!! Организирала ми била тя на мен посещение "на бебе" с родата му там чинки-минки и тем подобни ... АААло викам аз мен пита ли ме аааааа?
аааа ще загърбя аз френското си възпитание и всякаква дипломация и ще има силно зачервени, изтърпява ми се търпилото да му се невиди
и сега нямам дозичка
,моята е китка пред вашите,никога не ми се меси за нищо
Винаги ме пита какво да направи, даже на моменти ме дразни като я питам нещо, един вид да й искам съвет, а тя незнае или не помни едно време като е гледала сина си като бебе и не може да ми отговори...
,моята е китка пред вашите,никога не ми се меси за нищо
Винаги ме пита какво да направи, даже на моменти ме дразни като я питам нещо, един вид да й искам съвет, а тя незнае или не помни едно време като е гледала сина си като бебе и не може да ми отговори...
,се вика -ооо аз тва не помня как беше,оправяйте се

Някой беше писал за някаква много вкусна, ама кой и каква каша беше не помня, та може ли набързо някаква препоръка, че утре трябва да я купувам? И задължително ли трябва да е безмлечна? Те млечните нали са си с АМ, не с какво да е?
Аз знам, че и вие имате къща в Банкя, ама нали не сте постоянно там и си помислих, че е малко вероятно да се уцелим...хем ти имам телефона, ама нищо, другият път. 
Опитай с Оризовата каша с ванилия на Лактана, доволни сме от нея!
(за тези от нас, които все още не са захранили с месни пюрета)