В последния си пост бях споделила, че мечтая за професионален фотоапарат и познайте какво ми се случи.....мъжа ми се прибра същата вечер с такъв подарък! Бях супер изненадана и трогната. Говорили сме си, че искаме такава покупка, но никога не е ставало на въпрос, че може да си я позволим. Е, сигурно ще трябва да се лиша от голямо парти по случай юбилея ми в началото на септември, още повече, че и Криса има рожден ден същия месец... Но пък фотоапарата ще ни остане за цял живот. Скоро ще кача малко снимки от него.
За свекървите - и аз повече се дразнех от моята с първото дете, а сега ценя помощта й и не се съсредоточавам върху дребните глупости. Най-добрият вариант е наистина да оставяш детето на бабата и да излизаш - така хем се разтоварваш, хем не виждаш и съответно не се дразниш от поведението и....а и бебето ще свиква с други хора освен майка си (което, повярвайте ми, е важно).
Никита, ние така дръпнахме назад с килограмите заради боледуването, че и аз се замислям да включа каша, но от преди съм си взела безмлечна оризова на Хип. Не знам дали ще я хареса, но май четох, че за първа каша е най подходяща.
Можех да се включа и по другите теми, но да не ви отегчавам...
А, за пръцкането и запека при захранване с пюрета - и ние го имаме този проблем и педито ни изписа пробиотичните капки Био Гая. Хубави неща пише в листовката, дано ни помогнат. Хубав ден и здрави бебоци ви пожелавам!