ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 125
  • 440
  •   1
Отговори
# 315
  • София
ББ: след като се развеждат, отиват в къщата да съобщят "новината", става късно и Мехмет предлага да закара Инджи до тях, по пътя катастрофират и Инджи неможе да излезе от колата, която ще избухне всеки момент. Тя моли Мехмет да се спаси той и да я остави, той обаче отказва да живее без нея, в последния момент я освобождава, отиват до болницата и после той я води до къщата, където тя живее, влиза с нея да види детето и да я успокои и осъзнават, че не е имало за какво да се развеждат, след като немогат един без друг! Да, ама сега как да кажат на другите, заминават за Индия и там на вечеря Мехмет организира подписването Simple Smile т.е. разделени са около 1 ден Simple Smile

P.S. terito0o0, кутията ти е пълна и неможеш да получаваш ЛС  Wink

# 316
  • into the blue
missence,напиши и за Гюлсун занапред.   bouquet
Ще бъде ли щастлива,ще има ли детенце (дори и осиновено)?
Много мъчно ми стана за нея в тази серия.  Sad

# 317
  • София
ББ: ще има мноооого трудности с дъщерята на Левент (ако е така името му), много опърниево момиче и супер гаден характер  Sad

# 318
Момичета, извинявайте, но никъде не намирам сериите от 11 август, не вчера, онзи ден, когато ги арестуват.
В банана.бг последните качени са 57 и 58, а в лапче 37 и 38 Simple Smile

# 319
  • София
А аз моля за информация за вчерашните серии- 61 и 62, дали ги има качени някъде   bouquet

# 320
Привет на всички фенки на Перла! Чета от самото начало какво пишете тук и накрая реших и аз да се включа.   Simple Smile В снощните серии ме подразни поведението на Бахар. Тя определено е злобна и търси начин да си го върне на всеки, който я засегне. Чест й прави, че си призна пред Мехмет и даде показания, но кога? Когато корабът започна да потъва и се видя, че ще пострадат и Берг, и работата й. В същото време си позволява да осъжда Инджи за поведението й и за случая с Хидайет. Неприятно впечатление ми направи и адвоката. Ако преводът на български е точен, той очакваше някой друг да поеме вината, може би да платят на някой невинен бедняк, който да стане изкупителна жертва.  newsm78Такива случаи едва ли са редки и затова престъпността процъфтява.

# 321
  • Варна
Момичета, извинявайте, но никъде не намирам сериите от 11 август, не вчера, онзи ден, когато ги арестуват.

http://www.vbox7.com/channel:100160

# 322
  • София
Много истерии имаше в снощните серии, ужас, едва ги изтърпях.И това повтаряне за всичко на "направете нещо, моля ви", при положение,че няма какво да се направи, направо ме влуди.И друго ми направи впечатление- затвора.Там беше Ламия от другия филм, там сега и тези.Този затвор смесен ли е?Не са ли разделени на мъжки и женски затворите?

# 323

благодаря, още снощи рових тук, но сериите са с други номера и не можах да разбера, кои точно са тези, които търся, а и качеството не беше завидно. Поне на една, която отворих под номер 59 и беше от миналата седмица Simple Smile

# 324
Много истерии имаше в снощните серии, ужас, едва ги изтърпях.И това повтаряне за всичко на "направете нещо, моля ви", при положение,че няма какво да се направи, направо ме влуди.И друго ми направи впечатление- затвора.Там беше Ламия от другия филм, там сега и тези.Този затвор смесен ли е?Не са ли разделени на мъжки и женски затворите?

Всъщност и на мен затвора ми направи впечатление.Май и Фюсун от „1001 нощ„ беше там newsm78 Може да си го ползват за снимки?

# 325
Към края на втората серия, докато даваха затвора и Инджи имаше страхотна тъжна песен. Дали някой има линк за нея. Много ми хареса.

Привет! за тази песен ли става въпрос?  http://www.youtube.com/watch?v=m8C-zg74Fe4
Може би е тази, но сега съм на работа и няма как да я чуя, та чак довечера ще разбера. Благодаря  Hug

# 326
а песента с която започва сериала,нещо не мога да я намеря.И в началото линковете към песните които сте дали ги видях,но не е нито една от тях.Ако някой знае как се казва моля да сподели  Praynig
А със сериите и аз не мога да се оправя в сайтовете  Rolling Eyes с други номера са наистина

# 327
  • София
А аз моля за информация за вчерашните серии- 61 и 62, дали ги има качени някъде
В банана.бг последните качени са 57 и 58, а в лапче 37 и 38

Gumus (Перла) серии 39-62, давани по bTV, от лапаче
Gumus (Перла) серии 1-62, давани по bTV, от DMCA-removal-from-Google.
Gumus (Перла) серии 1-62, давани по bTV, от elit-bg.com.

# 328

благодаря, още снощи рових тук, но сериите са с други номера и не можах да разбера, кои точно са тези, които търся, а и качеството не беше завидно. Поне на една, която отворих под номер 59 и беше от миналата седмица Simple Smile

тук можете да гледате всички серии,излъчени по БТВhttp://elit-bg.com/torrent=dbb81a4c0b727cd4051ee5ebb60e56de3ad43484&Gumus-%D0%9F%D0%B5%D1%80%D0%BB%D0%B0-%D0%B5%D0%BF-43-

# 329

Общи условия

Активация на акаунт