ПЕРЛА-борбата за една споделена любов 9

• 36 106
  • 440
  •   1
Отговори
# 420
# 421
Аз пък смятам, че Инджи прекалено много досажда на Мехмет в този труден момент. В стресови ситуации  човек има нужда от самовглъбяване и спокойствие, досадно е когато си психически натоварен на макс,  някой постоянно да изисква от теб. Правилно е да се отдръпне и да го остави на мира, докато той не си изстрада и изживее сам тъгата. Поне аз на негово място бих искала това. За мен тя не е права в случая. Реакцията му е повече от нормална. 90% от мъжете биха реагирали по същия начин. Питайте мъжете си и ще се убедите сами!

# 422
Добре де,той сливи ли има в устата си?Защо не й каже?Ако й обясни какво чувства и какво иска тя ще се отдръпне. Държи се като хлапе в бунтарски период Crossing Arms

# 423
  • София
Някой знае ли колко още серии има до края?

# 424
Май са около 160 Peace

# 425
  • Sofia

Не знаем какво точно е решил Мехмет. Ако възнамерява да убие Тарък без да му пука дали ще влезе за това обратно в затвора, поведението му спрямо Инджи е правилно. Иска тя да може да се разведе без проблем и евентуално дете при неблагоприятно развитие. Що се отнася до Нихан - Инджи не я е избрал той лично. Да, обича я вече, но е приел, че Нихан е мъртва. Реален избор между тях двете той тепърва трябва да направи. Пък и не трябва да се забравя, че има и дете от нея. Това усложнява отношенията му и с двете.

Напълно съм съгласна за Нихан, все пак тя е била голямата любов на Мехмет, която той смята за мъртва и изведнъж тя се появява, едва ли може да я отмине с леко око. Освен всичко има и дете Naughty Аз мисля, че Мехмет няма колебания относно Инджи, просто е объркан и му е трудно да откаже на Нихан каквото и да било, а тя се възползва от това максимално. А и Инджи е доста ревнива, някои неща остават недоразбрани и ето ти скандал...те заради Дерин се разделиха, какво остава за Нихан

# 426
Здравейте момичета,не съм гледала от 2 седмици иснощи седнах да гледам и  Shockedвсе едно дават друг филм.
Защо Мехмед беше в затвора?Да не би Нихан да се е появила?
Нищо не разбирам #Crazy

# 427
Защото Тарък ги натопи,че пренасят наркотици Twisted Evil

# 428
аз ти препоръчвам да гледаш от някъде 16-те епизода който си изпуснала защото с едно или две изречерния не можем да ти обясним Simple Smile това е най- определения начин за да научиш какво е станало и защо са били в затвора  Naughty ... и сега чак до понеделник ще чакаме  ooooh! гадно много гадно...

# 429
Здравейте момичета,не съм гледала от 2 седмици иснощи седнах да гледам и  Shockedвсе едно дават друг филм.
Защо Мехмед беше в затвора?Да не би Нихан да се е появила?
Нищо не разбирам #Crazy
Ами Mехмед е в затвора,защото Тарък натопи него, Берг, Мехмед Фикри и Онур че пренасят наркотици чрез фирмата в чужбина ( а всъщност Тарък използва тировете на Шадоулу за да пренесе наркотиците ) . След това мехмед пое цялата вина за да могат да освободят Онур и Берг ( а дядото изпадна в кома ) . Хората на Джевдет ( главния пласьорът и приятел - съдружник на Тарък ) предадоха Тарък а за сега нихан се се е появила може би другата седмица в началото ще се появи  #Cussing out

# 430
Всъщност по отношение на Нихан по-логично е Мехмед да й е ядосан.Все пак през цялото време докато той се давеше в алкохол,за да я забрави,тя е била жива и дори е родила детето му Thinking

# 431
Всъщност по отношение на Нихан по-логично е Мехмед да й е ядосан.Все пак през цялото време докато той се давеше в алкохол,за да я забрави,тя е била жива и дори е родила детето му Thinking
Съгласна съм с теб  Simple Smile Тая Нихан е голяма ГАД !!! (ГАД с главни букви направо) #Cussing out #2gunfire #Cussing out #Cussing out #2gunfire

# 432
TraYkovA, права си, че трябва да говорят и да си обясняват някои неща, но ми прави впечатление, че отношенията им като цяло на всички са доста странни - няма диалог между двойките, няма разговори, обяснения и затова има и големи скандали. Когато Инджи е объркана, тя също никога не разговаря и не казва на Мехмет какво чувства, само мълчи, гледа сърдито и се цупи. По същия начин и Пънар се държи с Онур - постоянни сръдни, скандали без причина и т.н. Не мога да ги разбера тези отношения. Ако ние с мъжа ми се държахме така един с друг отдавна да сме се развели.

# 433
Съгласна съм с теб  Simple Smile Тая Нихан е голяма ГАД !!! (ГАД с главни букви направо) #Cussing out #2gunfire #Cussing out #Cussing out #2gunfire

Хм,май с тая доста ядове ще берем Thinking И като се има предвид Мехмет колко е лековерен....... ooooh!

# 434
никой ли няма музиката на филма  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт