Бягаме на планина и на море, но Пловдив пак си ни зове - 26

• 41 984
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Момичета, извинявам се, че се намесвам в темичката ви, но имам нужда от малко информация. Ще съм много благодарна, ако някой може да ми каже в кое лечебно заведение или лаборатория в Пловдив вземат кръв за БХС, която изпращат в Майчин дом в София и дефакто резултатите от БХС са от Майчин дом.
Предварително ви благодаря  Wink

# 526
Момичета, извинявам се, че се намесвам в темичката ви, но имам нужда от малко информация. Ще съм много благодарна, ако някой може да ми каже в кое лечебно заведение или лаборатория в Пловдив вземат кръв за БХС, която изпращат в Майчин дом в София и дефакто резултатите от БХС са от Майчин дом.

Аз задох преди две години във ВМИ Пловдив, на ул``Васил Априлов`` която е, катедра по Медицинска генетика май се водеше! Но чета, че и на други места са почнали да взимат, нека и други момичета ти напишат те къда да дали!  Peace

# 527
  • Пловдив
И аз го правих това изследване в Катедра Генетика към ВМИ (входа откъм ул. Любен Каравелов) - мисля, че все пак там е най-сигурно.

# 528
  • Пловдив
Здравей Ивана х,
аз си правих БХС преди месец в "Торакс" до Четвъртък пазара, много са внимателни, самия тест струва 60 лв. Дано да съм ти била полезна.

# 529
  • Пловдив
Ох, забравих  да се представя...
И аз съм от Пловдив, на 33 г. съм и живея до Папараци. Имам си вече една кака на 6 годинки и живот и здраве юни месец ще си имам още едно детенце.

# 530
  • Пловдив
срещу входа на поликлиниката на държавна болница има една малка лаборатория не си спомням името й, но се слиза по стълбички надолу в самата нея, мисля, че имат апарат при тях, който прави БХС, защото аз си правих миналата година при тях, ако те интересува ще си издиря изследването да ти кажа името на лабораторията

# 531
  • Пловдив
Зa ivanah - едиствено ВМИ са акредитирани и имат легитимни резултати, за да взимат БХС. Моля ви не се лъжете да ходите в другите лаборатории.

Въпрос: Може ли някой да ми изкаже мнение за Детски Ясли №35 или друга в района от Коматевски възел до Камела. Благодаря.   bouquet

# 532
  • Пловдив
 Simple Smile

# 533
Благодаря ви много за информацията  Hug Бяхте ми много полезни!

Зa ivanah - едиствено ВМИ са акредитирани и имат легитимни резултати, за да взимат БХС. Моля ви не се лъжете да ходите в другите лаборатории.

Точно натам се насочих..

# 534
Ох, забравих  да се представя...
И аз съм от Пловдив, на 33 г. съм и живея до Папараци. Имам си вече една кака на 6 годинки и живот и здраве юни месец ще си имам още едно детенце.
добре дошла!  bouquetние сме комшийки,ще се радвам да се видим.

# 535
  • Пловдив
Мои приятели чакат бебе до 2 -3 седмици...
В момента са много зле финансово. Нуждаят се от помощ.
Ако някой има излишни количка, дрешки и нещо друго, което може да им бъде от полза и иска да ги дари за едно семейство в нужда, нека ми пише на ЛС.
Кошара са им подарили вече.

За съжаление, аз всичко съм раздала и не мога да помогна с нищо.

Благодаря!

Да добавя: бебето ще е момче.
Телефона на бъдещия татко е в мен. Ако някой иска ще го давам на ЛС.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 17:58 от *Бенджи*

# 536
Привет, момичета! Simple Smile
По добър повод реших да се включа в темичката. От година семейството ни живее в Пловдив и все повече стигам до извода, че виртуалните контакти се завързват много по-лесно, особено когато човек е в нов непознат град...Така че, ще се радвам да се запозная с вас.
А поводът, по който ви пиша, е да ви поканя на ежемесечната кърмаческа сбирка през февруари. Тя ще се проведе на 19 и 21 февруари, от 11 часа в Център "За Децата" (ул. "Васил Априлов" 39). Срещите са организират от сертифицирани консултанти по кърмене към Националния комитет по кърмене. Поканени са всички, които се интересуват от кърменето, независимо дали са с бебче на ръце или с бебче в коремче. Ще можем свободно да си поговорим за кърмачески сполуки и притеснения. Има и осигурен бебешки кантар. Ще се радвам да се видим с някои от вас наживо в петък или в неделя.

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 19:01 от kristia

# 537
а час?
или кой когато дойде?  Joy
на Димитрия лошо ще й стане, кърмачки да се мъкнат цял ден.  Simple Smile

# 538
а час?
или кой когато дойде?  Joy
на Димитрия лошо ще й стане, кърмачки да се мъкнат цял ден.  Simple Smile
Каспър, с тоя отвеян от кърмене мозък съм пропуснала часа Wink Благодаря за напомнянето!
А иначе кърмачки няма да връщаме, дори и закъснели.  Laughing

# 539
  • Пловдив
Тъй като явно няма майки, които могат да отговорят на предишния ми въпрос искам да поставя нов такъв Simple Smile

На едно място като се подадат в Пловдив документи за детска ясла това може ли да е гаранция, че наистина после ще имаме място? Каква е вашата практика - на едно или повече места подавахте документи, защото на мен ми казаха, че трябва от сега за догодина вече да подавам.

Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт