''Парфюмни размисли и страсти'' 35

• 22 314
  • 491
  •   1
Отговори
# 15
И аз смятам, че офисния парфюм преди всичко трябва да е ненатрапчив за околните, не прекалено сладък, фриволен или сексуален.

Например Цветната бомба, Черната орхидея, според мен не са парфюми за офис.

За офис - цветни, алдехидни, може би някой по-мек шипър. Например Bvlgari pour femme според мен е много офисен.

Мен в офиса ми се карат заради парфюмите  Tired

# 16
  • Истанбул
Ехо  bouquetЗдравейте HugЗа мен офисните са =Кабошар=Грес,Диорелла=КД,Адорабли=Манго,Палома Пикасо,абе въобще нещо не твърде сладко и ванилено Hug

# 17
  • Sofia
Oт моята колекция само един бих носила като 'делови' - Addict eau fraiche.
Намирам го горчив и строг.
Евентуално и Дел Позо ин Уайт - лекарствената нотка му пречи да е сексапилен.  Grinning

# 18
Здравейте Flutter
Аз докато се мотках вече нова тема и 2 страници Grinning
Тес    bouquet    bouquet   bouquet  Много хубава идея!
На работа преди ходех много с Тoday на АVON и Paradise Passion на Наоми Кемпбъл.
Тази година носих само Коко М на работа (и беше супер смешно, защото имах униформа, която хич не отиваше на аромата) Mr. Green
А на предната ми работа си бях с моите си дрехи и ми пасваха всякакви парфюми...но тогава нямах толкова много Blush
Иначе за офисни аромати трябва да е нещо, което да не ме дразни и да не ми причинява главоболие...в предишната ми работа нямаше климатици (то и още нямат) и там юли и август беше адски топло и май не съм си слагала парфюми...носех си ги в чантата и след като свършех се пръсках....иначе щях да убия колегите. Работехме много близко един до друг

Днес се напръсках с Wish и ми е добре с него....но имам чувството, че почти не го усещам. И има нещо горчиво в него

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 15:26 от Jaquie

# 19
  • Враца
Със сигурност офисният аромат, ако работиш с други хора,  трябва да е нещо леко, ненатрапчиво и да го усещаш повече ти отколкото другите.Смятам че подходящи са съвсем леките аромати с създаващи асоциации със сапун, баня, свежест. Не познавам човек, на който да му е неприятен аромата на чисто. Simple Smile Но, познавам момичета които непонасят адикт примерно и получават главоболие от него. Не е редно в една такава среда, да натрапваш непоносими аромати. Усещането при отвращение от даден тежък аромат, е съизмеримо с миризмата на стара пот. Мисля, че ако работя близо с някой, който да речем ми мирише на Jacomo - Aura, особено в жегите това би довело до непрекъснати позиви за повръщане. Sick
Надявам се да не съм обидила никой, но аз лично имам такова усещане към този аромат. Не бих искала това да ми се случи и мисля , че ако се налага да работя с колектив бих се съобразявала с тези неписани правила.  Защото за едни даден аромат е божествен, за други зловоние.

# 20
Да така е, а аз работех и преди със хора много по-възрастни от мене и нямаше да е никак етично да нося някакви изчанчени парфюми. За това главно си носех Today...даже пак бих си го поръчала. Много е хубав Simple Smile
Да не говориме, че на предната ми работа ставах в 5.50 сутринта и не ми беше до никакви парфюми. Сутрин рано по принцип ми е доста лошо

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 15:39 от Jaquie

# 21
Tess  Hug много интересна темичка.Ще помисля пак,но веднага мога да кажа,че имам спомен от Noa Fleur Cacharel Имаше в него нещо магнетично,но ненатрапващо се  .Мисля пак един ден да сме заедно на работното място.И да подчертая-адски,адски траен.Друга любов за офис-аромат ми е Boss Woman

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 16:06 от Mi6i76

# 22
На Noa много ми харесват шишенцата, но с парфюмите нещо не ми се получава.
За офисен парфюм много харесвам и Pur Blanca на Avon....харесвам го и за работа и за сън Grinning редовно си лягам с него

# 23
# 24
Вили стига с тоя запис Grinning Кажи как си, какво правиш, какъв парфюм носиш Grinning  Hug

# 25
  • Враца
Пък аз,
си имам Alfred Sung Paradise и той много ми причлиа на Boss Woman

# 26
  • Варна
Като офисен аромат веднага си представих Кристал на Шанел, но все пак зависи и от офиса и работата.
От тези които съм имала/имам и познавам добре ето:

,
Романса, с които съм в момента също е подходящ за лятото.
а от тези ,за които мечтая   Heart Eyes намирам за подходящи:
  и

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 16:40 от stenly

# 27
Ехо  bouquetЗдравейте HugЗа мен офисните са =Кабошар=Грес,Диорелла=КД,Адорабли=Манго,Палома Пикасо,абе въобще нещо не твърде сладко и ванилено Hug
Опишете ми тази прословута Палома, моля. Praynig Има ли нещо общо с класическата Органза? В руския сайт бях чела едно мнение, че била нещо м/у Кноуинг и Органза. Но повечето я сравняват с Агента. Не познавам Агента, но ако дори минимално се доближава до Органза ще се взимаме. Grinning

# 28
Слава богу офисната ми среда е доста "артистична" и нямаме никакви правила относно облекло и аромати - лятото най-редовно си ходя на работа с разкъсани дънки, джапанки и тениска на Guns'N'Roses, почти всички се разхождаме из стаите боси за по-удобно, такива неща. Та... случила съм на местенце което ми позволява да се развихря ароматно. Сега като си гледам гардеробчето май нямам нито един подходящ офисен аромат - най-близките до това понятие са ми Dupont Blanc, Trussardi Jeans и Lovely на Sarah Jessica Parker. Иначе аз под офисен аромат си представям нещо елегантно и ненатрапчиво, например La Perla Charm, Bvlgari Pour Femme, Bvlgari Voile de Jasmin, Ferre Rose, Diorissimo, Cacharel Noa и т.н.

# 29
Пък аз,
си имам Alfred Sung Paradise и той много ми причлиа на Boss Woman

Вярно ли? Shocked Честито! Аз много харесвам Бос уоман.

Общи условия

Активация на акаунт