подсъзнанието може всичко 13

• 79 070
  • 456
  •   1
Отговори
# 315
Ето на български за Картата -

http://www.kehoeducation.com/component/option,com_fireboard/Item … catid,11/lang,bg/
http://forum.fengshui.bg/index.php/topic,9.0.html

А, къде държите карта, бях чела някъде, че трябва да е скрита... Thinking

Трябва да е скрита само от чужди недоброжелателни погледи. Както и от наши близки, които са скептично настроени към подобни неща. Енергийните вибрации са толкова фини, че дори и най-малкото съмнение, невинна подигравка или присмех могат да окажат неблаготворно влияние като се създаде мислово поле по отношение на нашата Карта.
Хубаво е Картата да е поставена така, че да я виждаме често. Моята е точно срещу леглото  Wink

Другото, което прочетох наскоро е как да се активира Картата т.е. тя да "разбере", че вече може да действа - сложете снимка на нещо - може и дребно да е то, което искате да имате и след това отидете и си го купете   bouquet

# 316
И аз ви благодаря за изключително полезната информация, момичета!  Hug

За добър сън, според книгата на Дорийн Кристална Терапия, се слагат по един розов кварц в четирите ъгъла на стаята, и един хематит под леглото или дюшека. Розовия кварц ни кара да се чувстваме обичани и в безопасност, а хематита - в случая и в тази комбинация - успокоява. По принцип тя казва, че хематита помага за премахване на отрицателни мисли и ни заземява. В момента е един от любимите ми камъни.
  bouquet

# 317
Здравейте, милички   Hug

Лили, линкът нещо не се отваря  newsm78

Мише, опитай пак   Аudio Angel Meditation  (scroll малко надолу, докато видиш линка за даунлоуд)

# 318
  • София
Здравейте, не успях да изчета всичко назад...Правих си корекция  на късогледството преди месец и вероятно съм изпуснала поне 3 теми...
Моля за помощ- имам познат, средна възраст, завършил тв сферата на точните науки, без идея за ролята на подсъзнанието. Simple Smile Не съм особено близка, но онзи ден с изумление научих, че от  години насам редовно катастрофира един път годишно, като винаги на него нищо му няма, обикновено пораженията са по автомобилите.Преди доста години, обаче,  се е возил в кола, в която останалите трима, вкл. шофьорът,  са загинали/.
Изумлението ми нарастна, когато разбрах, че си е купил мотор, за да "провери" като няма ламарини, какво ще се случи следващият път. Познавам го от две години, наистина има две нелеки катастрофи за този период...
Искам да му помогна да разбере как тези неща не са просто "съдба", да види своята роля..Опитах се малко да подскажа, но се изплаших, че ще ме разбере накриво, че по-скоро би се замислил на тема "грехове" , което е доста далече от онова, което искам да обясня... и дадох "заден ход". После премислих, реших, че нямам право да си мълча.
Какво ще кажете - смятам да му дам "Тайната" на филм, порових по книжарниците , има книга "Холографският метод" , която май е най-научното нещо, което намерих /има куп физици вътре/ - те.е по-близо до неговия начин на мислене.
Критики, идеи- за всичко ще съм ви благодарна.

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 17:08 от Енита

# 319

Изумлението ми нарастна, когато разбрах, че си е купил мотор, за да "провери" като няма ламарини, какво ще се случи следващият път. Познавам го от две години, наистина има две нелеки катастрофи за този период...

Shocked Боже господи, не бива да си играем с късмета и съдбата, няма ли някакъв друг начин да го спрете от гибелта към, която се е запътил  ooooh!

# 320
Здравейте, изпуснала съм много от темата ,но 6те наваксам с 4етене .
Имам един въпрос - възможно ли е все о6те да се напи6ат желанията ?Знам ,4е новолонието бе6е на 20 ,но късно ли 6те е ако си напи6а нови желания сега ?
Миналия път писах ,но искам да променя и сменя някой  и затова.
И о6те един въпрос - старите желания - листа със старите желания го изхвърля ме ,нали така ?

Момичета и от мен , честито  Новолуние!  Hug

Тъй като вече всички мои  желания от "Картата на Съкровищата" ми се сбъднаха, се чудих какво ли искам....та си написах едно ново желанийце. И то е; " Да пътувам по целия свят! Hug  Завих си го с червено конче и си го сложих в специалната магическа сребърна кутийка, която е точно за тази цел. Flutter  На самата кутия отгоре има някакъв камък...не мога да определя какъв е, но е много красив! Явно играе роля, като зарежда, за да може желанията написани вътре в нея, да се сбъдват! Много ми е приповдигнато днес!  Heart Eyes

[Пожелавам на всички  сбъдване на  желанията!   bouquet

Винце ,много хубаво желание - пожелавам ти наистина да ти се сбъдне !!!!!Има ли зна4ение ,ако желанието не е вързано с кон4е и скрито в специална кутия , или ?Мисля да го направя както го 4увствам ,как мислите?
Благодаря ви моми4ета за отговорите и хубавата тема !!!!
Хубав , усмихнат и 6тастлив ден от мен .  bouquet

# 321
здравейте, прекрасни момичета Hug

Искам да ви попитам за мнението ви по един доста напоследък обсъждан въпрос- вярвате ли в лечебната сила на чудодейните икони? Как изобщо си обяснявате тези феномени, защото има хора, разказвали за наистина чудеса след контакт с такива?
Винаги много ме е интерсувала тази тема и имам изградено мнение по въпроса, но за мен е важен и вашия опит, знания или просто мисли, които ви идват.
Обичам ви Hug

Black Mamba , аз също си ги правя по мое усещане и никога по определени критерии. Мисля, че няма критерии за начина по който да мечтаем, нали?   bouquet

# 322
  • София

Shocked Боже господи, не бива да си играем с късмета и съдбата, няма ли някакъв друг начин да го спрете от гибелта към, която се е запътил  ooooh!
не се сещам за друг начин, освен с подсказване. Simple Smile Все пак става въпрос за възрастен и умен човек. Може би бой, но но съм му майка, а само позната. Simple Smile

# 323
Лисичке, и аз си взех хематит - разкошен е  Heart Eyes
Но не мисля да го нося все с мен, току виж пък прекалено съм се заземила  Blush

Розов кварц
предстои да си взема  Hug
Тигровото око го носих два дни с мен. Чувствах се чудесно - много концентрирана и работоспособна. Да си призна, беше ме малко страх как ще ми понесе след онази случка със съня.

Амитола, изтеглих я медитацията, благодаря ти   bouquet
Нещо гласът не ми допадна като че ли... newsm78
Ще я пробвам пак друг ден

Енита, наскоро бяхме говорили за Законите, които действат във Вселената и за непоисканото добро.
Знаеш ли, откакто ги осъзнах тези закони, се опитвам много-много да не се намесвам неканена в кармичния път на хората.
Особено в случаите, в които се касае за възрастни, съзнателни хора и достатъчен опит, знания и интелект.
В края на краищата всеки човек изживява своя собствен живот със своите собствени кармични избори.
А и защо съзнателния избор на "възрастен и умен човек", както сама казваш, трябва да чувстваш като свой проблем?  newsm78
Той, доколкото разбирам, не е искал съвет, помощ или мнение от теб. В такъв случай аз не бих се намесила - особено ако пробвам няколко пъти безрезултатно с намеци  Hug

Пускам ги пак - с риск да се потретя  Laughing

38. ЗАКОН ЗА ВЗАИМОПОМОЩТА ПРИ ХОРАТА

Този закон зависи и се ръководи от известни правила. Те са:

- НЕПОИСКАНО ДОБРО, НЕ Е ДОБРО

- ПОМОЩ СЕ ДАВА БЕЗ ПРЯКА НАМЕСА В РАЗВИТИЕТО НА ЧОВЕКА

- НЕ ОТХВЪРЛЯЙ НИЩО И НИКОГО В СВЕТА

- НЕ МОЖЕШ ДА "ЗАГУБИШ" ТОВА, КОЕТО ДАВАШ

- ПОМАГАЙ, НО НЕ СЕ СБЛИЖАВАЙ

- ПРАВИ НА ДРУГИТЕ ТОВА, КОЕТО ЖЕЛАЕШ САМ ДА ПОЛУЧИШ

- АКО САМ НЕ МОЖЕШ ДА СТИГНЕШ ДО ТОВА, КОЕТО ИСКАШ, ТО ПОЛОГНИ НА НЯКОЙ ДРУГ ДА СТИГНЕ ДО НЕГО. ПОХВАЛИ ГО, ЧЕ ГО Е ПОСТИГНАЛ И МУ ОТДАЙ ПОЧИТ ЗА ТОВА

- КАКВОТО ПРАВИШ ЗА ДРУГИТЕ, ПРАВИШ ГО ЗА СЕБЕ СИ, ЗАЩОТО УТВЪРЖДАВАШ СЕБЕ СИ, УТВЪРЖДАВАШ ИСТИНСКИЯ СИ АЗ И КОЙ СИ ТИ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

От изброените по-горе правила и сентенции следва изводът, че ПОМОЩ СЕ ДАВА САМО ПРИ ПОИСКВАНЕ, защото помощта, която предлагаме на другите, оказва влияние върху наши кармични дългове. Помагайки, ние можем да отстраним част от тях. Но следва и да запомним следното: НЕПОИСКАНАТА ПОМОЩ СЕ СЧИТА ЗА АГРЕСИЯ!" и още "ТВОЕТО ДОБРО ЗА МЕН НЕ ВИНАГИ Е ДОБРО".

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 17:45 от mijjjka

# 324
  • София
[

Енита, наскоро бяхме говорили за Законите, които действат във Вселената и за непоисканото добро.
Знаеш ли, откакто ги осъзнах тези закони, се опитвам много-много да не се намесвам неканена в кармичния път на хората.
Особено в случаите, в които се касае за възрастни, съзнателни хора и достатъчен опит, знания и интелект.

ПРАВИ НА ДРУГИТЕ ТОВА, КОЕТО ЖЕЛАЕШ САМ ДА ПОЛУЧИШ

следва изводът, че ПОМОЩ СЕ ДАВА САМО ПРИ ПОИСКВАНЕ, защото помощта, която предлагаме на другите, оказва влияние върху наши кармични дългове. Помагайки, ние можем да отстраним част от тях. Но следва и да запомним следното: НЕПОИСКАНАТА ПОМОЩ СЕ СЧИТА ЗА АГРЕСИЯ!" и още "ТВОЕТО ДОБРО ЗА МЕН НЕ ВИНАГИ Е ДОБРО".
[/b]

бЛАГОДАРЯ ТИ ,

Благодаря ти, наистина

ти би ли гледала , без намеса, ако смяташ, че следващият път с този човек може да се случи наистина нещо сериозно?Въпросът ми няма негативен оттенвък, просто и аз търся нпътя...

# 325
С всеки един човек във всеки един момент може да се случи нещо наистина сериозно.

А иначе аз ти отговорих вече в предишния си пост:

В такъв случай аз не бих се намесила - особено ако пробвам няколко пъти безрезултатно с намеци Hug

Освен това защо си решила, че непременно ще му се случи нещо лошо??
Може пък съдбата да е отредила той да оцелее въпреки всички инциденти и в това да е урокът за него. Мислила ли си от такава гледна точка?

Последна редакция: сб, 22 авг 2009, 18:29 от mijjjka

# 326
Темата е много хубава Simple Smile жалко, че чак сега ви открих. Започвам да чета назад.

# 327
Здравейте  Hug
Кажете моля, знаете ли как се изчиства от лоша енергия стая ,или дори цяла къща?
Забелязали ли сте ,че има такива места,където дори и без да има защо,хората се спречкват?

# 328
  • София
Здравейте  Hug
Кажете моля, знаете ли как се изчиства от лоша енергия стая ,или дори цяла къща?
Забелязали ли сте ,че има такива места,където дори и без да има защо,хората се спречкват?

Здравей   bouquet

Свали си книгата Тайните на енергията ( има я в спиралата ) - в нея има много хубаво и практично как да се изчисти къщата от лоша енергия и как да се пази от такава.

# 329
Здравейте  Hug

Здравей   bouquet

Свали си книгата Тайните на енергията ( има я в спиралата ) - в нея има много хубаво и практично как да се изчисти къщата от лоша енергия и как да се пази от такава.

Кой е авторът?Само по заглавие не излиза!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт