С шкембе си е най-добре 8

• 32 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Ех ,че хубава новина !PRETTY, ДА ВИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА БОЖИДАРА!!! МНОГО РАДОСТ И ЩАСТИЕ ДА ВИ НОСИ! Hug

# 181
Прити, честито миличка, да ви е жива и здрава малката Божидара. Да донесе много радост в дома ви.

# 182
ЧЕСТИТО ПРИТИ!
Да ти е жива и здрава малката Божидара.Нека само усмивки внася в живота на цялото ти семейство.
Hug

# 183
Честито бебенца на Сладурана и на Прити.Да са ви живи и здрави,да ви носят много радост.

# 184
  • Варна
Прити, честита сбъдната мечта! Нека малката Божидара расте здрава и много много обичана и да ви носи много усмивки  Hug

# 185
Прити, честит рожден ден, от сърце ти пожелавам много здраве, много късмет и много любов. Нека малкото ти съкровище Дара ти донесе цялото щастие на този свят

# 186
Притенце, честита Божидара! Да расте хубава усмихната и здрава! Много радост да ви носи  Hug  bouquet
Честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива  Hug

# 187

Честито,мила Прити!
Да ти е жива и здрава малката Божидара!
Пожелавам и да е с късмет и щастлива!
На теб-честит рожден ден!
Много усмивки ти желая и се радвай на своя Божи дар!

# 188
  • Бургас
Честито ,мила Прити ! Нека къщата ви винаги бъда пълна с усмивки и щастие!

Какъв по-хубав подарък за рождения ден !

Бъди винаги толкова щастлива  Hug

# 189
Честита сбъдната мечта Прити,да е жива и здрава малката Божидара.И щях да забравя newsm59  bouquet

# 190
Благодаря за пожеланията Hug Heart Eyes
Ето малка почерпка по случай рождения ми ден
,
а скоро ще пусна и снимков материал от бебка

# 191
Здравейте момичета. Първо искам да честитя сбъднатата мечта на Прити  Heart Eyes Пожелавам ти хубавите ви моменти да нямат край, да е жива и здрава малката Божидара и да ти помогне да заличиш всяка черна мисъл от главата си.  Hug Hug  bouquet
А и аз да се похваля най-сетне с най-щастливото събитие в живота си. На 7-ми се роди нашият малък Борис, 3700 гр., 54 см. Не съм и предполагала,  че може да съществува това щастие, което изпитах, когато го видях, жив и движещ се, а след това и в ръцете на мъжа ми, виждайки неговото щастие, осъзнах през какво е преминавал и той. Пожелавам на абсолютно всички да изпитат същото вълнение и щастие.   Hug

Прити, честит рожден ден, подаръка вече си го получила, мога само да ти пожелая да му се наслаждаваш.   bouquet

# 192
mnbvcx  Heart Eyesето това се казва хубава новина,още една.Честито,пожелавам ви само приятни мигове с малкия Борис  bouquet

# 193
mnbvxc Честита рожба,много се радвам за вас момичета Hug Heart Eyes

# 194
  • София
честито момченце ,mnbvcx!Да ти е живо и здраво,да расте щастливо детенце и да има много късмет!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт