С шкембе си е най-добре 8

• 32 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
      Честита радост Тарталетка! Да расте здрава и спокойна бебка Дария!Бъдете щастливи!

Даниелка честито!Радвам се много !

# 496
Честити бебе на Тарталетка!Бъдете живи и здрави и много щастливи!

Толкова се зарадвах за новините  на Даниелка и Тъжна мама!Че две така изстрадали майчета ТОЗИ ПЪТ ЩЕ УСПЕЯТ!Този път ще гушнат живи и здрави бебета!!! Praynig Praynig Praynig Лека и безпроблемна бременност!

# 497
Момичета,Благодаря за топлите думи и пожелания!  Hug
pashic ,чакам те скоро в отчетните и тебе,силно те гушкам!

# 498
Даниелка, честито! Много се радвам за теб! Безпроблемна и лека бременност ти желая   bouquet

# 499
  • Mediterraneo
Благодаря ви за милите пожелания, момичета!
Аз съм добре. Раждането беше бързо и нямах никакви проблеми. чувствам се много добре физически и съм почти напълно възстановена. Днес ме изписаха.
Обаче... Дарка остана в болницата. Кара много тежка жълтеница. Сложиха я в кувьоз под лампа, на системи е.
Нуждая се от вашата положителна енергия и знам, че ще я получа  Heart Eyes Стискайте палци за малкото ми момиченце скоро да си я гушкам вкъщи. Защото е ужасно да се прибереш вкъщи без така чаканато вързопче  Cry

# 500
Тарталетче,мила стискам силно палци и вярвам,че скоро ще се гушкате с бебка Praynig Praynig Praynig
Силно гуш от мен Hug Hug Hug

# 501
Тарталетка  Hug скоро ще си я приберете в къщи.

# 502
  • Варна
Тарталетка, жълтеницата се оправя, скоро и Дарето ще е добре.  Стискам палци беба бързо да избледнее!  Защо те изписаха, нямаше ли възможност да те оставят да си покрай нея?

# 503
Тарталетка, всичко ще е ОК. И при нас беше точно така. Цвете на 4 ден разви силна жълтеница, взеха ми я, сложиха я в кувиоз на синя лампа и системи и АБ,уж три дни, а всъщност тя много добре се повлия и само два дни. Малко ни се удължи престоя в АГ, но всичко мина бързо. Разбирам те много добре и на мен ми беше адски притеснено, е нямаше нужда чак от такава паника, обаче аз нали съм си луда глава.....то беше рев, пък и една от педиатърките като ми спомена за евентуален кръвообмен ooooh!наистина не е толкова страшно.Та затова ти пиша от личен опит, не се притеснявай, даже най-добре използвай и си почини.Така ще си свежарка за сладкото вързопче и ще си нагодите режима вкъщи по-лесно!

# 504
Тарталетка  Hug ,всичко ще бъде наред!  Praynig

# 505
Диманче,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за скорошно гушкане по домашно му с Дари!  Hug Представям си колко ти е криво.

# 506
  • Варна
Тарталетка и от мен имаш стиснати палци скоро да се гушкате с бебка.

# 507
Тарталетка , има много такива случаи. Ето виж Цвети колко бързо се е оправила . Hug и ще чакаме снимчици на малката кукла.

# 508
Тарталета  Hug стискам палци

# 509
  • Бургас
Тарталетка, с теб сме  Praynig  Praynig
Дано скоро се гушкате с Дара !

Общи условия

Активация на акаунт