С шкембе си е най-добре 8

• 32 258
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Mediterraneo
Мен ме изписаха в неделя, понеже тя беше в кувьоз в интензивен сектор, а там няма как да ме пускат да кърмя. Сега вече няма как да ме пуснат обратно в болницата  Cry

# 526
Диманче,  Hug Hug Hug. Бързо да лети това време в очакване. Тъжно ми е, че след толкова чакане сега трябва отново да продължава твоята нужда да си я гушкаш. При първа възможност ако си търсиш поводи да я целуваш, когато ти скочи в ръцете - и от мен я нагушкай и нацелувай едно обилно.  Hug

# 527
  • Варна
Тарталета, не се тревожи излишно и за кърмата. Ако имаш добра помпа, не би трябвало да ти е проблем редовното изцеждане през 3 часа.  Hug

Дано всичко бъде наред до събота и вече да си гушкаш малката сладуранка! Може и да няма инфекция, понякога кръвните показатели се завишават, без посявката да покаже какъвто и да било причинител. Стискам палци!

# 528
Ммммда, Тарталета и Цвете беше с някаква инфекция-така и неразбрах каква точно, но ми бяха казали точно същото. 3 дни беше на АБ през абокат Tired А мене тогава ме оставиха в АГ като придружител точно защото тъкмо беше започнала да суче и аз се цедях на всеки 3 часа и давах кърмата на дежурната акушерка  и така вместо да суче с шише приемаше кърма. Търпение мила!

# 529
Тарталетче,  Hug мъчително е за майчиното сърце да се подложи на такова чакане. Sad Много бързо да се оправя мъничката шушка и скоро да е в прегръдките на мама у дома. Praynig

# 530
Тарталетка, знам че е невъзможно да не се притесняваш, като си спомня аз как преживях 6 дена, докато аз се прибрах в къщи а Шошко остана в болницата, че и в друг град.... Аз от притеснения се прецаках с кърмата, мисли си, че един или два дена по-късно като се прибере малката ще трябва мама да има млекце да я храни. Няма ли възможност да носиш кърма в болницата поне да я хранят с нея. Ако искаш да ти изпратя моята помпа, да се цедиш.

# 531
Тарталетче, търпение мила! Скоро ще си я вземете  Hug
Относно кърмата - мисля, че с редовно цедене няма да имаш проблем. Ако можеш и нощем ставай, пика на лактацията е в интервала между 3 и 8 часа сутринта.

# 532
  • Бургас
Тарталетка, всичко ще е наред, ще видиш. Ти се грижи за кърмата си, защото е много важна. Храни се добре и пий много течности, изцеждай се редовно , ако не можеш да и носиш кърма в болницата  / по принцип докторите са много "за" кърмата , аз на моето слънчице в продължение на цял месец и носех кърма в болницата , докторите не вярваха , че все още имам и че си поддържам лактацията, въпреки огромния за мен стрес, но нали знаеш майката е готова на всичко за своята рожба/, можеш изциденото да го замразяваш в пликчета или контейнерчета / сигурно вече са ти дали тази идея  Simple Smile/. И наистина използвай времето сега да се съвземеш след раждането и после , ох как ви блазе, ще се гушкате наволя.  Hug

# 533
  • Mediterraneo
Милички, благодаря ви за подкрепата  Hug За съжаление, в нашата болница няма практика да се носи кърма за бебето  Tired

Nefertity, благодаря за предложението ти, но имам помпи- две ръчни и една електрическа  Simple Smile Вършат си работата за сега.
Тъпото, е че не мога да намеря пликчета за съхранение на кърма... В една аптека открих стерилни чашки за урина по 200 мл, купих 20 и с това им се изчерпаха запасите  Tired Чудиха се за какво ги вземам, та трябваше да им обяснявам  Wink Сега имам още за 2-3 дни чашки, после ще му мисля. А и се надявам личната ми помпичка скоро да се прибере у дома  Praynig

Днес пак си я видях- променя се с часове детенцето, а аз не съм до нея  Cry Сигурно ще се чувства странно и не на място в прегръдките ми после... Сърцето ми се къса само като си помисля колко й е самотно там... На моите хормони в момента само това им трябва, една бегла мисъл в тази посока и после с часове рева...

# 534
Тарталетка, никакъв рев, знам колко ти е тежко, но недей! А знаеш ли има по бебешките магазини едни такива като чашки за съхранение на кърма, потърси една моя позната така я съхраняваше. Мисля че ги продават в комплект май по 10 бройки на Авент(херка сори) Wink

# 535
  • Варна
Тарталетка, Дарето ще се чувства точно на място в прегръдките ти! 9 месеца е слушала сърцето ти, миризмата ти я е усещала още вътреутробно, как така ще забрави мама толкова бързо?

А кърмата - и да не я съхраниш цялата, после нали пак ще има? Не е необходимо да правиш гигантски запаси.

Криси не беше сукал първите си 19-20 дни, щото се цедях и му давах с шише в кувьоза. Това не му попречи после да си засуче без проблем. Затова се опитвай да си почиваш, да си спокойна, още ден-два и му се вижда края на това изнервящо чакане. Беба идееее!  Hug Hug Hug

# 536
Тарталетка, всичко ще е наред! Хубаво е, че поддържаш лактация - малкото Даренце скоро ще се погрижи за това! Hug Heart Eyes

# 537
  • Mediterraneo
Много ми става драго като ви чета. Наистина ви благодаря  Heart Eyes Днес новините са обнадеждаващи, може би е въпрос на 2-3 дни да си я прибера  Praynig Praynig Praynig

# 538
  • на дъното
Тарталетка дано съвсем скоро се гушнете с малката кукла.А за кърмата не се притеснявай с желание става всичко,а при теб очевидно го има Hug.Аз използвах помпата на Авент ръчната и бях много доволна имах и ел.на Мидела.Още малко и после като си вземете най сладката помпичка Heart Eyesняма да ти трябва изцеждане.Стискам палци да е утре  Grinning Hug fingerscrossed

# 539
Тарталетка дано съвсем скоро се гушнете с малката кукла.А за кърмата не се притеснявай с желание става всичко,а при теб очевидно го има Hug.Аз използвах помпата на Авент ръчната и бях много доволна имах и ел.на Мидела.Още малко и после като си вземете най сладката помпичка Heart Eyesняма да ти трябва изцеждане.Стискам палци да е утре  Grinning Hug fingerscrossed
i aз също  Hug

Общи условия

Активация на акаунт