С шкембе си е най-добре 8

• 32 247
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте дами,
влизам много набързо само за да ви съобщя, че вече съм най-щастливата мама на малката Божидара!
Роди се нормално на 5 октомври  - 3 350 и цели 51 см!
Вече сме си вкъщи!
Ще пиша по-късно повече!
Гушки на всички! Hug Hug Hug
Едно огромно БЛАГОДАРЯ - без вас едва ли щях да се справя през тези така дълги месеци от параноичната ми бременност!  bouquet  bouquet  bouquet 

# 166
Браво, чудесна новина  Laughing
Прити, честито миличка   bouquet Да ви е жива и здрава малката Божидара и само да ви радва. Избрали сте чудесно име  Wink
Сладуранче,  Praynig за Ники

# 167
Притенцееее!!! Честито, честито, честито!
Добре дошла, Божидара! Бъди благословно, толкова чакано и обичано детенце! Расти здраво и щастливо, мъниче! Пълни сърцата на мама и тати с най-прекрасни емоции!
  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 168
  • Варна
Честито, Прити! Много слънчеви пожелания за малката Божидара за прекрасен живот сред много любов!
Радвам се, че се чувстваш добре и сте си в къщи вече!

Сладуранка, проблемите на малки Ники да отминават и скоро да си е у дома, при теб!

# 169
Добре дошла на белия свят, мъничка Божидара! Красиво и слънчево да е детството ти!

Притинце, честито, майче!   bouquetЖиви и здрави да сте цялото семейство. Много щастие и усмивки да носи мъничката ви принцеса.
Бързо възстановяване ти желая и скоро чакаме един поодробен разказ от мама, ако може придружен от снимков материал. Нали знаеш, че сме си нахални? А и какво хубаво име сте й избрали.

Много ни зарадва!  bouquet

# 170
  • Варна
Pretty честито миличка! Толкова се зарадвах. Да е жива и здрава малката Божидара и много да ви радва.
Сладуранче  Praynig дано по-бързо се прибере Никола  вкъщи.

# 171
Прити, честито мила! Да е жива и здрава малката принцеса, да расте сред много любов и щастие!  bouquet

Името е страхотно, нали ми е адашка (и аз съм Божидара)!  Grinning

# 172
Ох, че хубава новина. Още едно бебче дойде на този свят newsm30
Честито  bouquet

# 173
                     Прити, честито мила Hug !-
                    Добре дошла малка Божидара!-
        Бъдете живи  и здрави !Прекрасно име  си и избрала . Много   love001!

# 174
  • София
Добре дошла ,Божидара!Бъди здрава,щастлива,умна и красива!
Прити ,честито мила!
  bouquet

Сладуранке,стискам палци бързо да се оправя бебчо и скоро да сте заедно!

# 175
ЧЕСТИТО,ПРИТИ...  bouquet
Бъдете живи и здрави,цялото семейство Heart Eyes

# 176
  • Видин
Здравейте, момичета!
Ето я и темичката за нашето Прити - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=434879.new#new  Hug

# 177
ЧЕСТИТА СБЪДНАТА МЕЧТА, ПРИТИИИИИИ!СКЪПОТО ТИ СЪКРОВИЩЕ ДА РАСТЕ ВЕСЕЛО, ЗДРАВО И МНОГО МНОГО ЩАСТЛИВО ДЕТЕ!

На теб ти желая бързо възтановяване и нека сълзите ти вече да са само от радост! Чудесно име сте избрали хайде сега ни остана само да чакаме снимки.

# 178
Честита рожба Божидара,да е жива,здрава много щастлива и палава Heart Eyes
Прити Hugмного се радвам  bouquet

# 179
Здравейте дами,
влизам много набързо само за да ви съобщя, че вече съм най-щастливата мама на малката Божидара!
Роди се нормално на 5 октомври  - 3 350 и цели 51 см!
Вече сме си вкъщи!
Ще пиша по-късно повече!
Гушки на всички! Hug Hug Hug
Едно огромно БЛАГОДАРЯ - без вас едва ли щях да се справя през тези така дълги месеци от параноичната ми бременност!  bouquet  bouquet  bouquet 

Честито Притенце  bouquet  bouquet  bouquet
Да ви е жива и здрава малката Божидара Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт