С шкембе си е най-добре 8

• 32 254
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
никой не пише вече май в тази темичка ,няма ли нови бременни мами ,тези които са пък нищо не пишат ,ех само да зачена и ще видите вий ,ама не знам как ще стане ,като с мъжо то сме на една работа ,но в различни смени за да си гледаме мадамата ,но както и да е ,здраве да има .Чета ви всеки ден ама като няма хубави неща ,тази година ми тръгна много зле ,дано само не свърши така ,че не знам ако почна да разказвам за лошите неща са много и са се за болести и са се за близките ми  Praynigтова да е последното зло което ми идва до главата и да почнат вече да ми се случват хубави неща .на всички нас не само на мен  Hug Hug Hug

# 541
  • на дъното
Мила kroelahai от сърце ти желая само хубави неща да почнат да ти се случват Hug Heart Eyes
А тумбаците да драснат по един ред.
Лек ден на всички Hug

# 542
Silviayo, благодаря ти за милите думи ,е неможе се лошо трябва и маЛКО ХУБАВО ,НАЛИ. Hug Hug Hug

# 543
 Хайде да се разпиша:)) И да ви запозная с Петко-Мислителя;)) /Петко от "нероден Петко", а Мислителя, щото кат се хвана за главата и се замисли и не пожела да си покаже лицето:))/
 http://kikiniki.snimka.bg/baby/bebka-i-bebko.189781.17155900

Ходих в петък на лекар, расте човека, всичко му е нормално, чак не съм свикнала да чувам такива неща и леко се притеснявам. Като се прибрах вкъщи и взех да гледам снимките на Бела на същия етап/ 2д-чернобелите образи/ и да сравнявам профилчето й тогава с профилчето на това бебе и взех да си го представям как ще изглежда и взех да се вълнувам... С Бела не си позволих почти никакви емоции, докато бях бременна- много ме беше страх да не се привържа пак към бебето и накрая да стане "нещо" и затова просто "преминах" през тоя етап..предполагам знаете какво имам предвид. Нямам търпение да минава времето и да го гушкам вече, представям си мила картинка и някак вярвам,че Бела ще го обикне от самото начало и няма да имаме много проблеми с ревността- ще ми се Mr. Green Поради многото ежедневни задачи  честно казано шкембето вече ми тежи. Качила съм доста и се надявам да се поспра малко и да кача до края макс още 5 кила... Рита вече здраво, дажеоня ден се извъртя, аз го усетих, че движението беше по-особено и като резултат на прегледа беше седалищно. Дано си заеме нормалната позиция и да си седи така послушно.
 Поръчах му от ларедута комплектче като за изписване, дано дойде до месец май Mr. Green Чудя се дали да не му поръчам и едни маратонки, ама не знам кой номер да взема за тоя крак newsm78
 http://kikiniki.snimka.bg/baby/bebka-i-bebko.189781.17155903

kroelahai, вярвам,че всичко ще се оправи... след лошото идва хубаво. И на мен ми се иска да вярвам в това, пожелавам го от сърце и на теб Praynig Praynig Praynig. А и вярвам,че с мъжо ще успеете да се засечете поне веднъж в точното време Mr. Green

# 544
Ники, толкова приятно беше да те прочета  Heart Eyes Развълнувах се и аз за твоя "Петко"  Laughing Дано всичко добре да си върви и да нямаш поводи за притеснения. Наслаждавай се, така трябва.  Hug
И аз искам да го преживея следващия път това вълнение  Grinning.
kroelahai   Hug

# 545
  • Варна
Ники, искрено ме зарадва с тона на поста си, както и със снимките на сладък Нероден  Петко Simple Smile

Съвсем нормално е всичко да върви нормално, аз поне така си мисля. Simple Smile А за това сладко краче трябват най-сладките маратонки. Имаш време до май да ги избереш. Обикновено породените деца се разбират добре, така че дано ревността при Бела, да не е силно изразена. А ревност винаги има, въпросът е как се преработва от самото дете.

Радвам се, че в напрегнатото ти ежедневие бебчо ти създава хубави емоции с добрите новини от прегледа и с буйната си активност. Гушкам те, чакам с теб с нетърпение пролетта! Simple Smile

# 546
  • Бургас
KikiNiki - накара ме да се усмихна широко, денят ми стана по-ведър, със снимките на твоето момче  Heart Eyes  Радвам се, че звучиш така положително, така и трябва  Peace  Чудесно е да си имаш две бебета, които да гушкаш, да гушкаш  Heart Eyes 
kroelahai - дано лошото да е зад гърба ти  Hug
cher - чакаме те и теб
И аз искам да го преживея следващия път това вълнение  Grinning.

# 547
Ники, този нероден Петко нещо на теб ми прилича. Ще се крие човекът я, току виж си му казала ам-ам.  Grinning
И Ритката ако вземе да драсне на две, на три как са с прекрасна мома № 2, а покрай нея и за № 1 да ни каже как е ...  Heart Eyes

# 548
Драска веднага и аз един ред!
Засега сме добре,само каде кръвното напоследък ми е много ниско  Rolling Eyes ,опитвам се да го вдигам по естествен начин за да се минава още сега на хапчета.След прегледа и изследванията,ще видим какво ще каже доки.
 Hug Hug Hug

# 549
Ники, така ме развълнува. На това краче трябва многоооо хубава и удобна маратонка, от онези най-готините Sunglasses Абе какво ги мислиш тези килца, с този както изглежда прекрасен момък и с Бела-хубавела няма да ти е трудно да ги свалиш.
Хайде на всички шкембенца погал и по-често пишете, няма все да се подканваме Crossing Arms

# 550
Много ни радвате момичета,пишете по -често да черпим от вашия оптимизъм Peace
А  само две ли са тумбачетата ,защо ми се струват малко??? newsm78

# 551
ей ,ако има и други не се скъта вайте ,пишете ни всяко ваше щастие е мехлем за моята душа ,и ми дава сили и аз да опитам ,дава ми надежда ,че и аз мога да бъда на ваше място ,а пък накрая като роди някоя наистина си от духвам щастлива и пооплаквам ама това е от щастие ,от радост  Hug Hug Hug.Дано този месец ни е на късмет и да ни се случват само хубави неща ,честито и на именниците днес  bouquet.

# 552
 Hug Hug Hug Ники ,малкия ти е одрал кожата май ,много се смях за крачето ,незнам мислиму за номера , newsm53 

# 553
 ей бременните мами пак се скатавате нещо ,Даниелka ,Ники ,Тъжна мама къде сте пак се скатавате нещо . Hug Hug Hug

# 554
Здравейте,мили момичета!
От доста време не съм писала,но пак бях в болницата.Изписаха ме на 11 февруари/РД на моята звездичка/,после следваха и кошмарните дати на смъртта и погребението и...изобщо нямах сили да пиша...
Иначе малкото момченце в мен е добре,расте и буйства много!В началото на 28 г.с.ми казаха ,че е около 1200г.Засега удържам фронта,броя дните и се моля да стигна колкото се може по-напред този път Praynig
Пожелавам много вяра и късмет на бременните майчета,успех на тези,които чакат този месец да е техният,и много усмивки на всички останали!

п.п.Много,много се зарадвах като прочетох,че Даниелка и Тъжна мама са бременни!!!Дано Бог закриля и тях и рожбичките им,да им дава сили и спокойствие ,за да преодоляват страховете!Прегръщам ви момичета,и много се радвам за вас!!!
pashic,миличка,моля се скоро и ти да ни се похвалиш Hug

Общи условия

Активация на акаунт