С шкембе си е най-добре 8

• 32 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
ksd_g  много силни прегръдки и положителна енергия от мен  Hug Hug Hug,бъди сила,всичко ще е наред   bouquet !
отчитам се,вчера бяхме на преглед.Видяхме биещо сърчице,махащи ръчички и плуващи крачета.Наистина много се зарадвах,страшно е пораснало от миналия преглед,даже върви една седмица напред.
Силни прегръдки за всички  Hug Hug Hug !

# 556
Даниелка, радвам се за бебчо, спокойствие, радвай се на бременността си!
ksd_g и за теб февруари е гаден месец Tired, както и за мен, но това не трябва да те кара да губиш вяра! Разбира се, че ще удържиш фронта, дори и това да означава повечето време от бременността да си по болниците, знаеш заслужава си като гушнеш малкото човече.  Praynig и вярвам този път ще е различно!

# 557
  • Варна
Ksd g стискам палци и аз до финала да нямате проблеми и да гушнеш едно живо и здраво бебче!
Даниелка все така хубави да са новините след прегледите ти!

# 558
Ksd_g  тази бременност ще има успешен край и ще си гушкаш твоето детенце живо и здраво . Hug Hug HugДаниелка радвам се за теб и за бебчо  Hugсамо такива добри новини чакам от теб.

# 559
ksd_g , а защо се наложи да влезеш в болница? Вярвам, че сега всичко е ок. Разбира се,че ще устискаш фронта. А и я виж какъв голям мъж си отглеждаш в тумбачето. Браво на него - все така да расте и да посритва мама.  Гушкам те! Пиши по-честичко.

Даниелка ,браво за добрите новини. Само такива и занапред да получаваме от вас с бебончо. И вие значи едрички вървите. Нека!  Grinning

kroelahai , автарът ти значи ли нещо?  Grinning Да не криеш някоя хубава новина от нас.

# 560
Еха, има оживление в най-хубавата тема! Къде се губите момичета, нищо не пишете? Много ви се радвам като ви чета, спомням си как се чувствах аз когато бях бременна! Това е един прекрасен период, радвайте се на всеки един момент от него и мислете за това което ви чака много скоро! А нас може да зарадвате с някоя снимчица  Simple Smile

ksd_g,  вярвам, че всичко ще бъде наред!

Даниелка, браво на бебока!

kroelahai , автарът ти значи ли нещо?  Grinning Да не криеш някоя хубава новина от нас.
И аз това си мислех. Много ще се радвам ако предположенията ми се окажат верни[/color] Simple Smile

# 561
Радвам се на всичките ви хубави новини, нека да са все хубави докрая, а на финала най-хубавата.

# 562
ksd_g, идея нямаш колко често надзъртам да ви видя как сте с твоето добре растящо в корема ти момченце.  Hug Hug Hug
Знам колко бавно може да се точи времето, когато ти се ще то да лети. А после, когато вече ще гушкаш още едно прекрасно малко момченце след батко Денис, времето изведнъж ще започне да хвърчи.  Heart Eyes Hug
Даниелка, радвам се и за твоите щастливи мигове да видиш, че всичко е наред.   

# 563
Не съм бременна ,просто много искам и за това ,но много скоро ще съм усещам го ,че наближава момента Hug Hug Hug

# 564
kroelahai, мога само да ти пожелая усещането да е вярно, хайде ще чакаме да се похвалиш! Hug Peace

# 565

п.п.Много,много се зарадвах като прочетох,че Даниелка и Тъжна мама са бременни!!!Дано Бог закриля и тях и рожбичките им,да им дава сили и спокойствие ,за да преодоляват страховете!Прегръщам ви момичета,и много се радвам за вас!!!
pashic,миличка,моля се скоро и ти да ни се похвалиш Hug
Здравейте !Нека споделя с вас ,че съм бременна!Дано този път всичко е наред! Hug Hug Hug
Ksd_g,как си ?Още има няма 10 седмици и ще си щастлива! Praynig Вярвам го!

# 566
всичко ще е наред мила си горна съм ,че ще си родиш живо и здраво бебе . Hug Hug Hug

# 567
pashic ,тихичко 4естито и така ме развалнува и разплака ,толкова силно те гушкам  Hug Hug Hug !Не мога да спра да смърчам от одеве.Да пишеш често за всичко !Много те обичкам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 568
Pashic,много се зарадвах за теб Hug

# 569
  • Бургас
И в най -хубавата темичка да се запиша  Simple Smile
Стискайте ми палци всичко този път да бъде добре и Октомври да бъда най -щастливата мама. Явно се оказва , че този месец е преломен в живота ми , защото точно Октомври загубих малката си Зара. 
 Praynig

Общи условия

Активация на акаунт