С шкембе си е най-добре 8

• 32 195
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
kroelahai честити сини гащи и от мен, и леко доизкарване на бременността.

Аз да взема да направя един последен отчет с шкембе  Mr. Green - добре съм, бебка също, ходя всяка седмица на тонове и за сега всичко е наред. Утре постъпвам в болницата и в четвъртък живот и здраве трябва да си гушна бебето. Вече ми е доста притиснено, гледам да не мисля лоши работи, че съвсем ще полудея  Tired В общи линии това е от мен, ще помоля само за едни стиснати палчета в четвъртък  Blush

# 736
Нани, Пашик, вие май не сте видели честитките в месечната тема за октомври. Ние на момента научихме за раждането на мъничките съкровища. Peace
Ами да сега като каза и ги прочетох!Аз там не съм се разписвала и затова!Много благодаря!

В общи линии това е от мен, ще помоля само за едни стиснати палчета в четвъртък  Blush [/color]
Ще стискаме как няма!Много късмет и скоро да си гушкаш бебчето!

# 737
beru6ka , стискаме палци мила ,всичко ще е наред ,скоро ще ни зарадваш Hug Hug Hugс благата вест .

# 738
Кроелка,честити и от мен сини гащички Hug Heart Eyes

beru6ka,имаш и от мен много силно стиснати палци.Леко и безпроблемно раждане ти желая

# 739
beru6ka, fingerscrossedи в четвъртък очаквам да прочета най-хубавата новина за теб!

# 740
beru6ka, fingerscrossedи в четвъртък очаквам да прочета най-хубавата новина за теб!
аз също. Hug

# 741
аз също. Hug
И аз и аз  Mr. Green  Heart Eyes  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт