ПЛЕВЕН - 114

• 16 946
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Стелче,браво на вас.
Сестра ми слага племенницата откакто направи 6месеца и седеше стабилна сама.Сега Теди пишка и ака винаги като я сложат,и вкъщи седи без памперс Laughing Heart Eyes
И Хриси я бях почнала по същата система,но нали влязохме в болница и веднага след това се преместихме,та тя отвикна и сега от време на време/един-2пъти седмично/ пиша или ака.Но аз съм упорита и я слагам постоянно Peace
ДеЩо,ще си дадеш ли твоя слинг за временно ползване? Praynig

# 106
Момичета,имам нужда от вашия съвет, кажете ми моля, манастири покрай Плевен ,понеже искаме да се кръщаваме скоро и се чудя каде?
Също ви благодаря за съветите за педиатър,ако можете и други да ми препоръчате,и как да се свържа с тях ,трябва ли да си записваме час или нещо такова? newsm78

# 107
bili_bili, аз честно казано не знам да има манастир в близост до Плевен (не знам колко близо ти трябва де).
Най-близкият е Троянският манастир. Иначе и в Свищов има един, но не знам дали правят кръщенета там, той е женски манастир и едва ли.

# 108
Косе, естествено, че ще ти го дам, нали този с халките?

# 109
Мира аз съм кръщавана в женски. Не пречи когато искаш да се посватиш в борбата с Дявола. Били точно на манастир ли държите за кръщенето да е? Има много добра карта на манастирите Тук и още също Тук, да не пропусна и сайта Мила Родино. Grinning

# 110
nomadka, може, аз за това казах, че не съм запозната дали в женските манастири правят кръщенета. )))) но щом си кръщавана, значи правят. ))))

# 111
До колкото имам спомен, май някой беше коментирал фирми за дограма, врати....от коя сте доволни?

# 112
На някой детето му да е било в детската градина до Млечна кухня - "Синчец"? Искам да питам нещо.

Нещо се ослушвате за срещата ми се види.
Давам примерни дати - 17, 18, 19, 20, 21 -ви?  Laughing

# 113
Давам примерни дати - 17, 18, 19, 20, 21 -ви?  Laughing

За всички съм съгласна. Евентуално на 21 може да пътувам само.    Grinning

# 114

За всички съм съгласна. Евентуално на 21 може да пътувам само.    Grinning
Рефреш - 17, 18, 19, 20-ти ?  Laughing

# 115
Аз мисля да съм налична на тези дати вече на Плевенска земя Mr. Green

# 116
Турям анкета с тия 4 дати. После ще е за място.

# 117
За сега се въздържам от гласуване, но мисля че на 19-20ти ще мога, и да ходим някъде ще сме се прибрали преди РД на Калина. )

# 118
  • Плевен
Здравейте.
Дикси една молба към теб....от къде си беше изтеглила песни на Майкъл Джексън,
трябват ми, но без видео.
Благодаря ти предварително.

# 119

Общи условия

Активация на акаунт