ПЛЕВЕН - 114

• 16 947
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Много мерси Hug

# 121
На мен всички тези дати за срещи са ми удобни  Simple Smile

Атракция, и ние ще си сменяме дограмата, мислех че ще караме със заварената дървена, но няма да стане. Вече я поръчахме, но ние я взимаме от склад на едро, дори не знам коя е фирмата, която го държи. Имаме хора, които да ни я поставят. Няма как да помогна май с фирмата за монтаж за съжаление.

# 122
На мен всички тези дати за срещи са ми удобни  Simple Smile

И на мен, няма да гласувам   Peace

# 123
  • Плевен
Aтракция - интериорни врати взехме от "Екнаян" (до Китайската стена). Дограма - има много фирми. Питай мама Ася, тя май постави дограма, а Дивиана, нали и тя е на тема ремонт? Ако разполагате с достатъчно средства - "Червенков", "Карабулев".

# 124
Ако някой ден се пренеса наистина, сериозно ще имам да почерпя. Вече се отчаях, тъкмо мислех да пренасям и сега с тази дограма в края на Август - не знам. Според вас струва ли си да пренасям багаж или да изчакам да изчистим след поставянето на дограмата и съвсем в посления ден да пренасяме всичко?

# 125
  • Плевен
Пренеси вещите, които не използваш в момента (напр. зимни дрехи, книги). В края на месеца ще пренесеш бързо и останалите неща.

# 126
Така е, ще почвам, че то не остана. Казвайте кои са хубавите телевизори в момента. Нашият беше добър, но е гръмнал, докато сме били на море и кой го знае дали става за нещо вече, вие от кой сте доволни?

# 127
Мисля, че на 19ти има важен мач на Левски, не знам вашите мъже дали гледат, но моя ще е в София на стадиона и тогава няма да мога да дойда, останалите дати мисля, че са ми ОК...

# 128
  • Плевен
Така е, ще почвам, че то не остана. Казвайте кои са хубавите телевизори в момента. Нашият беше добър, но е гръмнал, докато сме били на море и кой го знае дали става за нещо вече, вие от кой сте доволни?
Казват, че Филипс били в момента сред добрите марки телевизори (LCD).

# 129
Tess, ние сме със Sony Bravia, доволна съм. Но му трябва цифрова телевизия (макар че предлаганата тук не е с кой знае какво качество). Не че не може да се гледа и с обикновенната кабелна, но е кофти.

# 130
Дано успея да ги огледам тези дни, аз не съм надничала в магазин за ТВ май никога, така че ще ми е за сефте  Simple Smile

# 131
Здравейте момичета и момчета!
Аз гласувах за 20 просто ,за да отбележа глас,иначе мога за всеки един от дните.Само ми звъннете коя дата сте уточнили.
Хубава вечер от мен
Целувки за всички Heart Eyes

# 132
  • Плевен
Tess, имай в предвид, че в близко бъдеще ще вкарат във всеки дом цифрова телевизия и някои телевизори няма да могат да работят с тази система. Както едно време - слагаха се допълнителни платки на старите телевизори, за да работят. Търси FULL HD / LCD телевизор. Марката по твой избор.

# 133
valка, така ще е явно  Peace

# 134
Аз , като виден телевизионер да каже по темата Wink Отиди и погледай в магазините на различните марки. Имат различна яркост и острота( независимо от настройките им). Аз например  на любителско сони не мога да гледам Crazy - червенее ми .Хайде- мойто е професионално изкривяване и съм чувствителна по темата, но- наистина е важно да ви е комфортно на очите.
За  марки...не знам какво да ти кажа.... newsm78 В дднешно време с всичко и въпрсос на късмет. Беко и от сорта ги изключвам автоматично( макара че в момента Дария  експлоатира зверски техника на Нео, и се съмнявам друга марка да издържи на тоя зор)
Панасоник са си име в тая техника, а и не правят тостери редом с телевизори Wink. Абе- някакви подобни мисли ако ти се зареят в главата, ще избереш твоя телевизор Simple Smile
ДАно да съм била полезна

За дата на срещата- ще се съобразя с вас Peace

Общи условия

Активация на акаунт