Re: АПРИЛска мама чака сърчице да чуе 2

• 16 405
  • 296
  •   1
Отговори
# 180
vesi mesi ,аз пък цял ден стоя в офиса ,а на съседното бюро колежката ми е изпушила вече кутия цигари и сега отваря втората - ужасно е ,постоянно излизам на въздух ,но какво да и кажа ,след като шефът ни е разрешил да пушим на работното място.Моля те изчисти си кутията -изкам да те помоля за нещо

# 181
Здравейте милички
Веси лошо е че колежката ти е болна и наистина трябва да се пазиш, но и не мисли много за това, аз работя в болница, днес цял някакъвки хора кашлят около мен, но аз вярвам че всичко ще е наред както при мен така и при всяка една от вас.
Що се отнася до признаците, аз ги имам още 5 дена след овулацията, бях сигурна че е станало, опитвахме от година и за това промените ги осетих веднага, гадене нямам и много се радвам, но ужасно ме болят гърдите станаха огромни а аз винаги съм си била с минички  Laughing .И така мили мами пожелавам ви един прекрасен ден и целувки на всички

# 182
Момичета какво стана със софийската среща на 21 август? newsm78
Има ли навити?

# 183
Момичета какво стана със софийската среща на 21 август? newsm78
Има ли навити?

Айде да направим списъче  Laughing Hug само кажете къде
Моето предложение:
21 август петък 18.00ч. :
1. megan@
2. ........

# 184

Момичета, идеята ми е всеки, който иска да се запише за срещата да копира моя постинг и да се добавя  Mr. Green

Айде да направим списъче  Laughing Hug само кажете къде
Моето предложение:
21 август петък 18.00ч. :
1. megan@
2. iveeta
3 ..............

Какво ще кажете в "Дивака", аз не съм ходила, но чувам хубави отзиви  Thinking
http://restaurants.pop.bg/resort35.html

ако не - предлагайте Hug

# 185
Здравейте и аз съм бъдеща априлска мама с термин 4 Април.Казвам се Надя ,от София съм и ми е първа бременност.
Пожелавам на всички лека и безпроблемна бременност
П.С. Ходя на работа ,но ако съм свободна ще дойда за софийска среща

# 186
  • последна надежда
Меган в Дивака е много приятно.
Но нека да се изкажат и другите момичета. Пак казвам моят син е голям и аз нямам изисквания за час и място на срещата.

Хайде момичета да си заформим този първа среща. Ще се запознаем ще сравним коремчета и симптоми може и приятелство да завъдим.  Hug

# 187
готово! и аз съм тук!
не мога да повярвам - за втори път ще съм априлска мама. според калкулатора термина е 18.04.2010, а каката е на 1.04
по време на първата бременност много ми се гадеше и много повръщах докато не влезнах в четвъртия месец, а сега имам всички симптоми без този, което ме рава.
утре съм на доктор, ама при личната лекарка и ще видим какво ще каже. първата бременност и раждането не бяха в бг и сега ми с странно, все едно ми е за първи път.

# 188
Ооооох момичета как само ви се радвам че ще се срещнете. И на мен ми се иска да дойда но чак от Бургас........Надявам се да се включат повече мами от Бургас, за да можем и тук да си спретнем една маминска среща!!!
Леко бременеене preggo

Поздражи и целувки!!!

# 189
Здравейте и от мен!
Vesi_mesi  и Alisa, съчуствам ви за проблемите, има толкова несъобразителни и нахални хора! ooooh! Специално цигарите са ми болна тема, защото като знам и аз колко съм си късала нервите за това, уж все някакви наредби приемат за забрана, ама си остават само на хартия. Alisa, ако в работата още не си казала за бремеността, по-добре в скоро време  кажи, защото не върви така да ви тровят двамата с бебчо.
Иначе при мен нищо ново, отвратително гадене, вкус на желязо в устата и не мога да се покажа на слънце, че ми става зле.
 Hug

# 190
   Здравейте и от мен!

Днес си направих теста и  EFP. Все още не знам къде съм, макар че ми е за втори път. Вие къде следите бременността си? От къде да започна? Миналият път бях в Шейново в консултацията, но сега не знам как стоят нещата. Минаха три години от тогава. Дайте съвет. Най-важното е че съм много щастлива, макар и изненадана.

Лека бременност на всички и само положителни емоции и по-малко страх!

# 191
Здравейте мамита! Нямаше ме няколко дена и сега докато ви изчета....

Winnie, съжалявам, мила! Дано скоро се похвалиш с хубави новини! Hug

Аз днес ходих за пръв път на лекар. Видяхме само добре оформен плоден сак. Д-рката ми каза, че е рано за сърчице и, че всичко се развива добре според нея. Извика ме на 25-ти пак. Дано тогава чуем  Heart! Иначе почна доста да ми се гади и само като видя някаква храна ми се  Sick. Още не съм, де, но го очаквам... Sad. Гърдите ме болят много по-малко от в началото.

За казването на близките...синът ми изпорти работата... Мислехме чак след като чуем сърчицето да казваме, но той съобщи на пра-бабите и на дядовците, че "мама има бебенце в коремчето" и щем не щем, потвърдихме. Те уж обещаха да мълчат, ама да видим... Laughing

За срещата, в кой "Дивак" мислите, че нали са няколко? Най-вероятно ще дойда, така че чакам по-подробно инфо!  Simple Smile

# 192
Здравеите и от мен   Hug   И аз няколко дена не бях влизала,и имаше много да 4ета... 
Winnie,много съжалявам мили4ка ,още веднъж...(тъи като ти писах на ли4ни)
Много е хубаво 4е ще се срещнете ,моми4етата,които сте от софия Simple Smileние ,които  сме дале4е от вас ,ще 4акаме само да ни разказвате Simple Smile

# 193
Може ли някой да ми каже как се броят седмиците г.с.Ако е от началото на първта дата на мц може ли в 8 г.с. да не се разбере дали е бременност,като те гледат на видеозон...

# 194
здравейте!!!!

Общи условия

Активация на акаунт