Re: АПРИЛска мама чака сърчице да чуе 2

• 16 407
  • 296
  •   1
Отговори
# 195
  • последна надежда
jennypp да така се изчисляват седмиците.

Може и да не се види нищо в 8г.с, ако апарата е стар и/или си имала късна овулация.

Аз с първата бременност бях с почти месец закъснение на цикъла и положителен тест, когато отидох на преглед в кварталната полилиника при тамошния гинеколок. Гледа ме и каза че имам или киста или извънматочна  Shocked и като ме заболи силно да тичам за спешна операция. След три дни на страх отидох при добър специалист на часно с вагинален ехограф и се видя бебче с тупкащо сърчице.

# 196
Добре дошли на днешните ни попълнения!  Hug Лека бременност и по-малко неразположения! Включила съм всички, които са посочили поне термин, като данни! Чакам още инфо...
Jennypp, и аз мисля, като iveeeta - отиди на по-добър ехограф би трябвало да се види вече!
За срещата - аз ще съм в трескава подготовка за море тогава, но ще се радвам, ако ни покажете снимки! Ще направя общ албум, където да качваме и по-нататък интересни фотоси! Peace

# 197
Благодря за отговора, аз на 24.август съм пак на преглед, но ще направя един тест да видя какво ще покаже.Дано да съм имала късна овулация и да е станало бебче...

# 198
Благодря за отговора, аз на 24.август съм пак на преглед, но ще направя един тест да видя какво ще покаже.Дано да съм имала късна овулация и да е станало бебче...
Пожелавам ти от сърце да си имаш бебче  Praynig baby_neutral Hug

За СРЕщАТА: Имам предвид Дивака на 6 септември, ако кажете може и някой от другите  Hug
марини, далече ли живееш, за половин час няма ли да можеш да дойдеш, ще се радвам да се запознаем Grinning
ти си знаеш най-добре, пък и по-нататък пак ще се събираме надявам се  Wink Hug
Хубав ден на всички бъдещи априлки, без гадене и болки  Heart Eyes  bouquet

# 199
Здравейте! Как сте днес? А съм  Sick. Това гадене.....май няма да ми се размине и този път.... Ужасно е! Но дай Боже всичко да е наред с бебето, пък аз... ще оцелея!  Laughing

Sladkish4e беше питала дали има вегетарианки. Е, аз съм такава. Никога не съм яла месо (+риба). Иначе ям яйца и млечни продукти. С предната бременност един д-р ми се накара, че не мисля за бебето си. Какви били тези диети и т.н. Но аз сигурно нямам и ензими за разграждане на месо, след като никога не съм яла.  newsm78 Е, резултатът беше здраво бебе, бистри води, така че не ми се е отразило зле, де...

Момичета, да попитам пак за срещата - с децата ли мислите да идвате (който има, де)? Аз мисля по-скоро без дивак в "Дивака". Grinning

Последна редакция: вт, 18 авг 2009, 09:00 от zar4e

# 200
Здравейте момичета,да ви съобщя официално хубавата новина .Вчера бях на преглед и вече видяхме добре оформен плодния сак и точицата с тупкащо сърчице!Няма по-щастлив чоек от мен и по-хубави емоции от тези...Simple Smile
Marini може да ме запишеш вече в списъка -термин 13.04.2010 ,жена ,София,първа бременност Simple Smile
Момичета как ме е яд,че няма да мога да дойда на срещата,пък и Дивака ми е любимото заведение,но в събота съм на кума на Сватбата  и няма да съм в София...Simple Smile))

# 201
Megan@, във възможно най-далечната част сме засега - Овча купел! Надявам се да не е за дълго! Confused  За съжаление няма да мога да намина, защото ще ме чакат багажи за приготвяне и разни други процедурки, като пред море! Wink За следващата среща ще съм на линия, живот и здраве!
Честито тупкащо сърчице, Palechka83! А, че си жена не съм се и съмнявала! Wink А, '83 набора ли е?
Аз днес съм изненадващо по-добре! Ще се възползвам и ще изведа зверчето навън!
Хубав ден на всички ви! Hug

# 202
Добро утро момичета... newsm51
Аз днес сам на Доктор и се надявам да видим бебето(а)...Много се вълнувам и същевременно много ме е страх..Искам да ви попитам има ли някой проблеми със съня? Аз се въртя в леглото по цяла нощ и на сутринта рано се чувствам бодра...Засега нямам гадене,единствено гърдите ме болят зверски..
Предната ми бременност беше точно обратното...Толкова зле ми беше  Sick 4 месеца не знаех къде се намирам.Не можех да се храня,да излизам навън,ставаше ми лошо от всичко...
И сега затова ми е малко странно,мисля си че нещо не е наред защото не ми е лошо Sick
Така ми се иска да дойда с вас на срещата,но за съжаление съм много далече..Но пък ще очакваме с другите мами снимки

# 203
Марини,хахахха много ме засмя ,разбира ,че съм жена да -хахахаха  Joy , а '83 ми е набора и съм на 25 години Simple Smile)))
Katy Charles  ,и аз като теб се въртя цяла нощ, въобще не спя добре,разликата е само,че сутринта хич не съм бодра ,а направо съм като парцал....и аз като теб нямам гадене,а само болки в гърдите...

# 204
Здравейте!
Katy Charles , и аз съм така не мога да заспя до късно ,към 5 сутринта се будя задължително, а към 6 отново заспивам и в 8 вече не ми се спи newsm78.Незнам на какво се дължи,защото ходя на работа и съм много уморена

# 205
Здравейте!
Katy Charles , и аз съм така не мога да заспя до късно ,към 5 сутринта се будя задължително, а към 6 отново заспивам и в 8 вече не ми се спи newsm78.Незнам на какво се дължи,защото ходя на работа и съм много уморена

И аз работя и то до 22 часа,след това се чувствам уморена и само няколко часа неспокоен сън и съм като нова.С предишната ми бременност спях по 15-18 часа на ден,умирах за сън.Сега какво е това чудо и аз не знам.Странно,чела съм много за това че всяка бременност е различна но досега не съм го вярвала....

# 206
За мен всичко е много странно,защото ми е първа бременност и незнам ConfusedНо най странни са ми леките болките от време на време ниско долу на корема

# 207
Здравейте момичета! По специално здрасти на jennypp.
Имам същия проблем.Аз съм бременна в 6г.с. Вече три теста потвърдиха бременността ми. За жалост вчера с доктора нищо не видяхме. Направо изпаднах в ужас.Измислихме си някаква мини точица и се хванахме като удавници за сламка. Уж щяло да се види др.седмица ако има нещо.Стискайте палци. Embarassed

# 208
Peti03,   не се отчайвай Hug При моя преглед миналата седмица едва се забелязваше плодния сак, просто никой не знае кога е овулацията. Аз мислех, че съм поне 6 г.с., а се оказа че най-вероятно съм в 5 г.с, и наистина предишния ми цикъл беше 36 дни, нормално е овулацията да се е случила по-късно. Затова и ме  извикаха на преглед чак след 3 седмици. Разчитай най-вече на сетивата и усещанията си - на мен ми е лошо почти непрекъснато, няма сутрин , няма вечер. Само като хапвам се чувствам добре, ама не мога да се тъпча непрекъснато, храня се разумно. Така че мила, гледай с оптимизъм напред.
Много ме разтрои вчера писаното от Уини, не можах да драсна и ред цял ден, мъчно ми е, но и силно се надявам скоро да я видим в "очакващи бебета..."

# 209
Megan@, много ми е късно на мен 18 часа, пък и петък.
Мъжа ми тогава е на йога до 21 часа и няма кой да  гледа детето, а не мога да я мъкна по гр.транспорт.
Живот и здраве, да има други поводи ще дойда.

Общи условия

Активация на акаунт