Re: АПРИЛска мама чака сърчице да чуе 2

• 16 404
  • 296
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета и аз видях най-накрая двете чертички на теста ,последно си направих вчера .Днес в предвид този голям християнски празник реших да съобщя новината и  на таткото - оставих му една много красива кукла-бебче и  картичка в която написах Честито ще ставаш татко!Бях ги оставила върху кафемашината за да може като се събуди и първото нещо което да види да е това...защото така му започва обичайно деня - от кафето.Теста за бременност с 2те чертички и той там. Събуди ме много щастлив,учуден и шокиран...наистина е неописуемо изживяването ,искрено го пожелавам на всеки .Не съм ходила на лекар все още мисля да е следващата седмица ,за протокола терминът ми е на 13 април,първа бременност ,на 27 съм.Желая Ви лека бременност,само положителни мисли в главата и всичко да  е наред

# 151
Честито Успение Богородично!
Честит Имен Ден на Мария 1909!
И моето малко човече се казва Мария, затова черпя за здраве!

Sunshine26,  и на мен линкът ми хареса!
 Аlisa, много оригинален начин за съобщаване си измислила! Simple Smile

# 152
  • последна надежда
alisa` Ех, че хубаво си го направила  Hug
Аз винаги съм си мечтала да изненадам така мъжът ми. Но както първия път така и сега таткото беше сигурен че съм бременна още преди теста  Thinking. Една нощ (седмица след овулация)ми бил погалил корема докато спя и разбрал че съм бременна  Shocked. А аз хич не му вярвах и го взех на майтап. А то било станало вече бебето  hahaha. Сега е убеден че ще е момче и купува разни неща в синьо  newsm78.
Звездичка! Благодаря за питката. С удоволствие ще се почерпя виртуално за здравето на щерката ти.

# 153
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЧКИ - МАЛКИ И ГОЛЕМИ! Бъдете здрави и усмихнати!
Добре дошли на всички нови момичета! Леко бременеене в приятна компания! Hug

# 154
Задравейте мили момичета аз съм една априлска мама2009 с малко закъснение искам да ви приветствам Hug  bouquet

Искам да ви пожелая една прекрасна и безпроблемна бремнност.Наслаждавайте се на това невероятно чувство с което сме дарение ние жените.Изпълвайте се с положителни емоций,"хранете "с много любов и нежност още от утробата си малките създания, които ще туптят редом под вашите сърца.Ще имате и много трудни моменти,въпроси,притеснения всичко това е нормално,защото сега започва едно чудо с което много от вас ще се сблъскат за пръв път,но е най-прекрасното чудо и ви желая  да го изживеете до края Hug
Ние сме тук с вас и винаги готови да ви помогнем.

С нетърпение очакавам някой ден отново да съм в тези изпълнени с трепети редици,защото е най-прекрасното чувство на света.

Успех мили майчета Hug Peace

# 155
Момичета, за съжаление аз загубих бебето вчера  Sad Гледам да мисля позитивно за случилото се - по-добре че е станало на този, а не на по-късен етап. Надявам се скоро отново да мога да се похваля с хубава новина  Simple Smile

На вас желая много спокойна и безпроблемна бременност и през април да гушкате най-сладката банда бебоци!  Heart Eyes  Hug

# 156
Момичета, за съжаление аз загубих бебето вчера  Sad Гледам да мисля позитивно за случилото се - по-добре че е станало на този, а не на по-късен етап. Надявам се скоро отново да мога да се похваля с хубава новина  Simple Smile

На вас желая много спокойна и безпроблемна бременност и през април да гушкате най-сладката банда бебоци!  Heart Eyes  Hug
Миличка, много съжалявам  Cry незнам какво да ти кажа, желая ти скоро отново да  си в очакване и този път всичко да е наред  Praynig Hug

# 157
# 158
Здравейте момичета и аз да се запиша при вас.Двете чертички бяха доста дебели и ясни още на деня в който очаквах лелката 13.08..За сега нямам никакви оплаквания освен болките в гърдите.За мен  е  3-та бременност като една от предишните завърши със Извънматочна за съжаление.След това ми се роди дъщеричка и сега дай боже всичко да е наред...
За съжаление тук при нас е малко трудно с прегледите на видеозон,дават ти час чак за 10 -12 седмица..Мнооого съм притеснена да не се повтори пак,но се опитвам да мисля позитивно..
Предполагаемия ми термин е за 19.04.2010
Все още не сме казали на никой с таткото....Толкова много искахме това бебе и не мога и продължавам да не вярвам че е факт, защото аз знаех кога е овулацията ми но ние не бяхме заедно защото той беше  командировка.Така че последния ден когато  luvbed беше 3 дена преди Ову..
Чудо....Така мога да го нарека.
Е мамчета, съжалявам за дългия си пост....
Искам да ви дам кураж  и да ви кажа ,че чудесата се случват не само по Коледа..

# 159
Katy Charles успех и вярвам, че всичко ще е наред. Hug

Winnie Cry Cry Cry
Късмет мила и гледай само напред.  bouquet

# 160
Ще имате и много трудни моменти,въпроси,притеснения всичко това е нормално,защото сега започва едно чудо с което много от вас ще се сблъскат за пръв път,но е най-прекрасното чудо и ви желая  да го изживеете до края Hug
Ние сме тук с вас и винаги готови да ви помогнем.

С нетърпение очакавам някой ден отново да съм в тези изпълнени с трепети редици,защото е най-прекрасното чувство на света.

Успех мили майчета Hug Peace
Ох, бременна му работа...чак се насълзих Simple Smile. Мерси ssillvvi  и дано скоро пак се озовеш сред чакащите малко човече!
Winnie, прегръщам те и ти пожелавам възможно най-скоро да се озовеш пак в отчетни и всичко да е наред!!!
 Katy Charles, добре дошла и дано всичко да е наред с всички ни! Хубаво е когато някой напомни за чудесата...А те са около нас..Simple Smile
Хубава неделя!

# 161
Winnie, наистина много съжалявам, но разсъждаваш много правилно, че ако е трябвало да стане така е по-добре, че е сега, а не по-късно! Надявам се скоро да ни навестиш отново с блага вест! Винаги си добре дошла при нас! Hug

# 162
Winnie, много съжалявам!

# 163
  • последна надежда
Ех Winnie  Cry поревах си малко за теб сутринта. Ще се моля за теб всичко вече да ОК. Тъкмо щях да ти благодаря за препоръчаното от теб кремче против стрии. Много ми допадна  Heart Eyes.

# 164
Winne много съжалявам дано скоро си пак при нас baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт