Re: АПРИЛска мама чака сърчице да чуе 2

• 16 397
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
winnie, аз също много съжалявам, уви.
при мен нещата също  не са добре - спряха ми всички симптоми ..
но божа работа. за съжаление над тези неща власт нямаме

# 166
Здравейте момичета вече съм в 8 г .с. , страшно ми е лошо , гади ми се , прилошава ми........ Cry
Трудно се става мама EmbarassedВъв вторник ще ходя на видеозон да чуя сърчецето на бебо.Преди две седмици видях плодният сак!
Много съм щастлива , семейството ми също! Simple Smile
  Simple SmileЖелая на всички мамчета да износят и родят здрави бебчета , а на тези , които са загубили бебе - да не се отчайват ще стане
когато е писано - божа работа ! Praynig  bouquet

# 167
BOTZ79, мила, мисли позитивно и моли Господ да е с теб  Praynig дано всичко е наред с теб и да сме заедно тук  Peace
Аз днес съм по-добре, не мо се гади толкова  Crazy
Целувки на всички!!!

# 168
BOTZ79, мила, мисли позитивно и моли Господ да е с теб  Praynig дано всичко е наред с теб и да сме заедно тук  Peace
Аз днес съм по-добре, не мо се гади толкова  Crazy
Целувки на всички!!!
megan, момичета. благодаря ви за куража, който се опитвате да ми давате.
просто вече съм много изнервена - добре поне че тука мога да пиша, защото с никой не мога да си споделя страхове и много скоро ще рухна. мъжа ми ми казва че си внушавам даже ме спря- в събота бях хукнала на лекар. въпреки че ако има проблем лекаря нищо не може да направи.
  bouquet

# 169
  • Düsseldorf
Момичета, привет!
И аз започнах да се притеснявам - ако съм бременна, много странна бременност карам.
Уж не исках много да говоря и пиша докато не ида на лекар, но това ще е чак в сряда, а взех да пощръклявам полека.
Чувствам се като в бременна в 4-5 месец, с едни пристягвания, подмръдвания, или внушения.. т.е. най-вероятни внушения.
На всичкото отгоре нито ми се гади, нито ми става лошо, чак не ми изглежда нормално . Предния път беше много различно. Макар че пък не помня от кога се почна гаденето...  Confused
И въобще съм в една чуденка страшна....
Абе изнаписах и аз един куп глупости, но с кого да споделя шантавите си мисли и усещания...
Лека и спокойна нощ и  Hug!

# 170
Здравейте момичета! Нормално ли да не ти се гади и да не те болят гърдите?? Иначе ми се ходи по често до тоалетна, даже едвам издържам и към 5 сутринта ми се ходи страшно много до тоалетната вече три вечера е така, а като отида сигурно и 200 мл няма? Като чета по постовете и аз се чудя дали съм бременна, всички вие повръщате, гади ви се, на мен не? И гърди не ме болят, само съм с подут корем и съм надебеляла ...Това нормално ли е?

# 171
Момичета, всичко е нормално, може да имаш 1-2 или всички симптоми, а освен това казват, че всяка бременност е различна  Peace Praynig така че опитайте да сте по-спокойни, дано всичко е наред, споделяйте тук, няма проблеми, но... гледайте позитивно  Hug Praynig

# 172
  • последна надежда
Спокойно момичета  Hug

Нормално е гаденето да поотминава. Съобразяваме се къде ходим и какво ядем и свикваме със хормоналния дисбаланс. Допреди седмица повръщах по 3-6 пъти на ден. Днес нито веднъж  Peace.

Нормално е да намаляват болките в гърдите. То ако растяха все с бясните скорости както до сега щяха да стърчат повече от корема към края на бременноста  hahaha.

Болките и придърпванията са нормални - нали матката расте.

В първите седмици бях с корем като на бременна в 4-5 месец, даже ми ставаха в трамвая. Сега почти не ми личи. Нормално е в началото да има лошо храносмилане, задържане на вода и т.н. и корема изпъква.

Днес ядох зелени круши, резултата- бунтуващ се корем. Ако таткото ме беше пипнал за корема щеше да каже, че бебето рита  Laughing. Но не е бебето - рано е. Просто имам колики   Wink.

Моля ви, мислете позитивно!
Това е най-доброто лекарство за вас и вашите бебчета.
Знам че е трудно и всички сме много изплашени, но сме умни, здрави и можещи майки и сме заедно.
Нека така ЗАЕДНО да разсеем лошите мисли и неусетно да дойде април.  Hug

# 173
Софиянки,една молба.Може ли да ми кажете къде в Лозенец,в центъра и в близост има хубави детски магазини за дрешки,играчки,двдта.Местоположението се промени.В Лозенец ще отседнем.

# 174
pinzi и на мен с първата бременност не ми се гадеше, беше ми супер добре и само ми се спеше.....
Сега е абсолютно различно.
alex_shu успех. Hug
*Вeси* на Симеоновско шосе  до х0л Макси има магазин Вис Виталис.
Аз много го харесвам. Peace

# 175
Имам проблем. Ако има някоя мама от Сливен да ми пише. Не знам към кой акушер-гинеколог да се насоча, страх ме е от некадърни доктори и съм се наслушала на лоши неща. Ако сте срещали някъде из нета нещо за сливенските АГ-та пишете ми

# 176
Момичета, за съжаление аз загубих бебето вчера  Sad Гледам да мисля позитивно за случилото се - по-добре че е станало на този, а не на по-късен етап. Надявам се скоро отново да мога да се похваля с хубава новина  Simple Smile

На вас желая много спокойна и безпроблемна бременност и през април да гушкате най-сладката банда бебоци!  Heart Eyes  Hug
Миличка,
много съжалявам  Cry пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да ни зарадваш . Успех мила !!!

# 177
pinzi, потърси в Здравния справочник мнения! На първо четене открих това - темата е стара, но последните мнения са от миналия месец, така че вероятно са актуални! Желая ти бързо да се справиш с проблема!
*Веси*, на ул. "Бигла", в началото й има две малки магазинчета за дрехи и играчки, като в едното цените бяха доста добри /за съжаление инфо от 2007, но дано да е актуално/; иначе може да отидете в мола срещу х-л "Хемус" - трябва да има намаления сега. На кръстовището на "Черни връх" и "Н.Вапцаров" /срещу "Кошарите"/ има "Mariquita", а надолу по самия "Вапцаров", посока Телевизионната кула има доста магазини, но са от лявата страна, т.е. трябва да идвате от кулата към Лозенец! Дано да има някой софиянец с вас, за да ви е по-лесно търсенето!
И, момичета, iveeeta го е написла много вярно - надали при всички ни бременността ще протече еднакво, така че, на който не му е лошо може само да се радва, а останалите - да се молим скоро да мине. Аз до 5та седмица нямах никакво гадене, а сега елате ме вижте - абсолютен парцал! Да се молим всичко да е наред с малките ни точици, пък признаците - каквито, такива.  Praynig

# 178
Мили МАМИ,
седя си аз в офиса и работя, а колежката ми която е на съседното бюро е болна- летен грип с всичките му екстри. Много се притеснявам да не пипна нещо и аз. Как може да е на работа болна... ?
Стискайте палци да се размина. newsm17
Никакво съобразяване в нашия офис просто......

# 179
Мили МАМИ,
седя си аз в офиса и работя, а колежката ми която е на съседното бюро е болна- летен грип с всичките му екстри. Много се притеснявам да не пипна нещо и аз. Как може да е на работа болна... ?
Стискайте палци да се размина. newsm17
Никакво съобразяване в нашия офис просто......

Стискам палци  Praynig пий повече витамини

Общи условия

Активация на акаунт