Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 75
Princess, бързам да ти отговоря на питането още от сутринта, но все не ми остава време. Харем стил е публикувала доста изчерпателен отговор, но аз исках да ти разкажа от опит някой неща. преди година и половина ми откриха хламидия, понеже получих т.нар. контактно кървене (по време на полов акт от шийката). първо цитонамазката показа изменения в клетките. след което се оказа, че имам освен хламидия и още някакви бактерии и гъби. с две думи нещо ми се беше сринала имунната система заради лечение на бронхит с АБ и бях се превърнала в чудесна почва за всякакви гадини. влязох в болница за 5 дни, като през 3 от тях ми вливаха Сумамед, а като ме изписаха ми дадоха 2 рецепти изписани от-до с 1000 вида всевъзможни АБ и вагинални и какво ли още не. след 3 месеца контролата пак показа положителна хламидия. пих Сумамед. след 4-5 месеца контролата пак беше + и тогава пих Зимакс. всичко, което пиех аз го пиеше и мъжа ми. това беше някъде януари за последно. когато дойде време за нова контрола някъде юни, вече бях бременна, оплаквания никакви и се надявам да е умряла проклетата гадина. сигурно по-нататък ще ми напрвят пак изсл. и као я има още, ща не ща ще раждам секцио. но аз мисля, че я нямам. не исках да те плаша с този дълъг разказ, но просто да знаеш, че е упорито животно, доколкото знам не може да заразиш плода докато си бременна, а при самото раждане. така, че споко. можеш да си бременееш и с нея и да родиш секцио. изследването не е като за микробиология, а по-скоро с една такава като спираловидна четчица се взима цервикален секрет ( директно от шийкат0. по-скоро е като за цитонамаззка. различно е от всички други изсл., а и не се заплаща от ЗК. в пловдив във ВМИ струва 20лв., а май и на други места. знам, че това изсл. е по-точно отколкото кръвно. много я разтегнах тая публикация, ако мога нещо да помогна - питай? стискам палци да е грешка в изсл.

# 76
Момичета, хламидиите са опасни, но когато са хванат на време и се лекуват няма страшно.....пък и не е възможно всяка от нас да има хламидии.
Не се панирайте и не четете чак толкова във форумите, защото има ужасяващи неща. Все пак за свое успокоение си пуснете по един кръвен тест, за да видиъе, че няма за какво да се притеснявате Wink С миналата бременост и аз се бях наплашила много от тези гадни гъби  Confused пусках си изследвания в три разл. лаборатории за да съм сигурна в резултата. И какво излезе, че ми няма нищо а две седмици четях глупости и по-важното мислех си само ужасии  Crazy

За свекитата - какво да пиша......добре, че сме на 300км. и не подържам с нея телефонна връзка та се спогаждаме Mr. Green Ама наистина не им мълчете, че така ще е цял живот. Всеки си има мнение. Най-вече щом ще имаме собствени деца поне за тях трябва да си отстояваме мнението и желанията. Честно ви казвам, добре че не идва никой да ми помага за малкия Гого, че едвали щях да го кърмя толкова време.

Хайде стига съм ви писала глупости  Laughing работата ме зове  Outta Joint

# 77
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Здравейте, момичета!!!
Гледам за колички говорите: аз съм още в шах; на картинка всички ми харесват - ще се вслушам в съветите ви за лекота и маневреност...пък ще купуваме Simple Smile
За свекървите: моята е на 250 км. и много си я обичам, защото не се виждаме често, а и по телефона ...не ми досажда Simple Smile
За хламидите: надявам се повторните изследвания да са по-добри baby_neutral
Ще ми пратите ли парола и user name за албума? pls Simple Smile

# 78
Момичета, хламидиите са опасни, но когато са хванат на време и се лекуват няма страшно.....пък и не е възможно всяка от нас да има хламидии.
Не се панирайте и не четете чак толкова във форумите, защото има ужасяващи неща. Все пак за свое успокоение си пуснете по един кръвен тест, за да видиъе, че няма за какво да се притеснявате Wink С миналата бременост и аз се бях наплашила много от тези гадни гъби  Confused пусках си изследвания в три разл. лаборатории за да съм сигурна в резултата. И какво излезе, че ми няма нищо а две седмици четях глупости и по-важното мислех си само ужасии  Crazy

За свекитата - какво да пиша......добре, че сме на 300км. и не подържам с нея телефонна връзка та се спогаждаме Mr. Green Ама наистина не им мълчете, че така ще е цял живот. Всеки си има мнение. Най-вече щом ще имаме собствени деца поне за тях трябва да си отстояваме мнението и желанията. Честно ви казвам, добре че не идва никой да ми помага за малкия Гого, че едвали щях да го кърмя толкова време.

Хайде стига съм ви писала глупости  Laughing работата ме зове  Outta Joint
значи с кръвен тест може да се установи наличието им така ли? Rolling Eyes newsm78

# 79
Добро утрооооо  Hug

Хайде моля заповядайте да ви е сладко  Wink

Roroana при Велев съм на 27.08  ooooh! Как ще издържа незнам  newsm78
Хламидиите са си сериозно нещо наистина.

кукла, честита ти придобивка   bouquet

Днес нищо не ми се прави да ви кажа.От сутринта съм умряла от глад и се чудя какво да хапна  newsm78

Айде чао за сега после пак ще се включа  Wink

# 80
Добро утро!
На мен ми стана навик тази седмица да си пия сутрин кафенце,така че Вабени ще си пийна от твоето Grinning
Тази нощ ме хвана едно безсъние и съм заспала някъде към 7:30 сутринта,и ме обзеха едни размисли за изписването(знам че е много рано)като се сетих на какви изписвания съм ходила-брат ми беше събрал цялата рода,девера и кумците също,сигурно по 20 човека,че и повече имаше Confused
На мен не ми се иска такова нещо.Моля ви споделете вашия опит,гледам на доста от вас това им е второ бебче.

# 81
Аз се заразих с хламидии още първата година от моята практика на ветеринарен лекар. Тогава имах глям мерак да се доказвам / колко ми е бил акъла newsm78/ и лекувах един папагал с Chlamidia psittaci. След около 2 седмици започнаха да ми текат очите - чисти сълзи, сякаш плачеш и започна да ми става едно такова сънливо- класически признаци на пситакоза. После се появи и течението - по- скоро жълто-зелено. До колкото си спомням, ми правиха и кръвни изследвания и микробиология. Лекуваха ме с доксициклин. Тогава много се бях панирала, защото знам, че селскостопанските животни с такава диагноза направо ги бракуват. Естествено за хората се оказа, че има решения.
Сега много се пазя от такива сълзливи и сополиви. Често ми водят такива малки котета. При тях причинител е хламидия или вирус, по-често вирус. Даже не ги докосвам, обяснявам на клиентите , че в момента е опасно за мене и ги изпращам при някой колега. Така че пазете се и от малките, сладки, сополиви котенца.
Р.Р. Лечението с докси беше ужасно. Чувствах се като парцал. Освен това не може да се комбинира с млечни продукти.
Ще ми изпратите ли паролата за албумчето?

# 82
Добро утро!
На мен ми стана навик тази седмица да си пия сутрин кафенце,така че Вабени ще си пийна от твоето Grinning
Тази нощ ме хвана едно безсъние и съм заспала някъде към 7:30 сутринта,и ме обзеха едни размисли за изписването(знам че е много рано)като се сетих на какви изписвания съм ходила-брат ми беше събрал цялата рода,девера и кумците също,сигурно по 20 човека,че и повече имаше Confused
На мен не ми се иска такова нещо.Моля ви споделете вашия опит,гледам на доста от вас това им е второ бебче.

Наистина е много рано от сега да се замисляш за тези неща.Не го приемай като упрек разбира се  Praynig
На нашето изписване бяха таткото,майка ми,сестра ми,баба ми и дядо ми е свекърите.Не е било тълпа от народ и беше много спокойно. После в нас бяха точно за 30мин и айде кой от къде е.Аз бяха скапана и нямах сили за нищо  Sad
Да го добутаме и този път до там пък ще го мисля.Не е болка за умиране.  Peace

# 83
Добро утро мацки.Как сте днес?Сега и аз едно отчетче.Бях на консултация на 3-ти но веднага тръгнахме на море и нямаше време да пиша.Правиха ми фетална и кръв за всичко вкл. БС.Много не му вярвам на това изследване но го направих.При феталната всичко беше ок с изключение на нухалната гънка-малко е голама.В границите е,но в горна.Аз се притесних и същия ден ходих във Фемина-късмет,че намерих час за същия ден.Там ме гледа доц.Карагьозова и каза,че не я вижда голяма-според нея е съвсем нормална.Аз имам пълно доверие на моята гинеколожка защото е много добра,в същото време много ги хвалят тези от Фемина.Едната докторка дава размери 2.6,а другата 1.4мм.Разликата е много голяма.Малко ми е притснено.Смятам да правя амниоцентеза по желание и всичко ще се изясни,но до тогава ще се притеснявам.Иначе утре ще са ми готови резултатите от БС.Очаквам ги лоши,но аз не вярвам много на тях.Абе объркана работа.В главата ми е пълна каша.

# 84
значи с кръвен тест може да се установи наличието им така ли? Rolling Eyes newsm78

Пиша при мен как стана: Първо микробиологията показа наличието на някакви гъби. Аз настоях да ми пуснат изследване /кръвно венозно/ за хламидии. Те са три показателя доколкото разбрах: IgM, IgA и още едни. В първата лаборатория ми излезе, че едното ми е завишено /била съм се излекувала от хламидиите/. Веднага си пуснах изследвания в др. две частни лаборатории /пак кръвни/ излязоха отрицателни и се успокоих. Но няма да ви казвам какви ли не мисли ми минаха през главата за тези две седмици..... Та от моя опит, казва да, чрез квърна проба може да се установи наличието на хламидии.

# 85
Добро утро !

# 86
nalika , дано всичко се нареди и се разсеят твоите притеснения  Praynig

Момичета сложила съм на 1-ва страничка линк към албумчето.Само ще трябва да пишете паролата  Peace

# 87
Момичета, много ви благодаря за отговорите!  Hug  bouquet Hug Ще си пусна тези дни кръвни изследвания да видим какво ще покажат.
Но, моля ви, не се вкарвайте във филми сега, че всички имате хламидии.Аз просто исках да споделя и да попитам дали на някой се е случвало, не да ви плаша! Надявам се лекарите да си свършат работата и да няма проблеми за бебчо!

# 88
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Много ви благодаря за паролата  Hug Вече качих няколко снимки  Wink
 _Princess_ по- малко притеснения  Hug Направи си и кръвните изследвания и тогава действай, ако се налага.
nalika изчакай си резултатите от БХС-то, а после ако се налага иди на още една ФМ, но не се притиснявай, а гледй позитивно на света.
vabeni благодаря за лесния достъп до албума Simple Smile
Всички сте прекрасни  Hug

# 89
Добро утро, мамчета! Simple Smile

Да се запиша и аз в новата ни темичка. Много й е хубаво името.
Гледам, за свекървите се оплаквате... Аз с моята нямам проблеми, по-скоро ми е приятелка, отколкото свекърва. Много рядко се виждаме, защото половината от годината е в чужбина.
Missmal, и аз моето слънчице не съм го виждала още на ехограф поради същата причина- мониторът никога не е обърнат към мен. Sad Само таткото успява да надникне... Искам и ааааз! Следващият път ще помоля вече да ми го покажат.
Днес ми е последният ден от болничните. След малко тичам при GP-то на контролен, а после- за резултатите от изследванията при гинеколога. Ще пиша като се върна.
Между другото, много сте готини всички, които сте качили снимчици. Това с албумчето беше добра идея. Хайде, хубав ден от мен! И доскоро!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт