Първото тримесечие мина вече, ФЕВРУАРКИ тръпнат да усетят малкото човече !(10)

• 11 216
  • 300
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте момичета,да ви се оплача малко.Край мен са събрани само дебили ,такова чувство имам.Има вирус с разстройство,повръшане ,температура ,който го хване идва да ми се оплаче и отчете.Не им ли идва на акъл на тези хора да си постоят у дома ,а си сеят заразите.Преди малко вече удар щях да получа ,като мина един приятел да ми каже ,че мазето им е пълно с бълхи и краката му почернели.Живея в град все пак.Съжалявам ,че ви занимавам,но ми накипя.

# 91
Здравейте Simple Smile
Може ли и аз да помоля за паролата?
Рали, добре дошла, липсваше ни Simple Smile
Албенче, къде ще ходите на море? Ние ще пътуваме в петък призори към Китен и направо нямам търпение вече ooooh!
Хайде лек и успешен ден от мен   bouquet

# 92
  • София
Добро  утро на всички  Simple Smile

Момичета аз писах на Princess за моя опит с хламидията и ви моля да не се впускате в тази тема. Затова не исках да пиша във форума, а й пуснах ЛС. Много паника ще си вкарате,  а сега не ви е нужен стрес. Изследвания, чрез кръв

IgG - стара инфекция за която организъма има изградени антитела при борбата с нея накаде в миналото,
IgA - остра протичаща в момента,
IgM - прясна инфекция.

Сами по себе си резултатите са мн. подвеждащи и тълкуването им е сложно и не е еднозначно. Пускат се IgG и IgM. Почти всеки човек има IgG - защото  всеки организъм се е докосвал до хламидия. Освен това има 4 вита хламидия. Тази предавана по поолов път е Trahomatis. Има и  изследване чрез секрет, Специален контеинер с микросреда и т.н. - от ЦЕРВИКСА , не от влагалището! До не отдавна истерията Хламидия е била повсеместна и моя  близка са я поставяли на системи в болница и тн. Сега навсякаде ще ви кажат докторите, че мн. се спекулира и грешно се тълкува от смотани доктори резултата. Вагинален секрет - МИКРОБИОЛОГИЯ може да насочи вниманието на лекаря към допълнително изследване на ЦЕРВИКАЛен СЕКРЕТ за да потвърди или отхвърли опасенията, но микробиологията не доказва по никакъв начин хламидия.

Много рядко жена с цервикална хламидия може да забременее и да стигне до вашите седмици, защото  тя пречи на имплантирането на ембриона. Вие няма как да сте болни. Не се занимавайте с този проблем излишно и МНОГО СТРЕСИРАЩО е!!!  Peace

# 93
Добро утро, момичета    food010  typeuu

# 94
Благодаря на всички, които ми изпратиха паролата!
Бреееееееееей,големи убавици сме се събрали.

# 95
  • София
Здравейте, момичета!
Днес вече прогледнах и ви изчетох.
Уф, изследването не беше болезнено, но много зверски ми разшириха зениците и вчера цял ден не бях в час, което не ми се е случвало при многократното разширяване на зениците досега.  Mr. Green
Както вече споменах, заключението на двама офталмолози е - оперативно родоразрешение. Сега остава да си намеря болница, в която това да стане безплатно.  Laughing Просто се амбицирах, иначе няма проблем накря да се стигне пак до частна клиника и плащане, разбира се.  Laughing

За изписването питахте по-напред - при нас се събрахме освен ние с мъжа ми и още 4 човека. Вкъщи впоследствие дойде и другият ми брат, значи общо 5 човека гости. Мъжа ми беше накупил разни готови пържоли и салати от топлите витрини в супермаркетите и само сервирахме. Постояха малко и си заминаха, вторият път се надявам пак така.
На свеки от самото начало и показах как стоят нещата, да си прави сметката как ще се справя с желанието ми за абсолютна ненамеса и недаване на неискани съвети. Аз съм много самостоятелна, живея отделно от 20-годишна възраст и е ясно, че на 30 няма как да ми се налива акъл тепърва.  Laughing 
Отначало определено и беше трудно, много се дразнеше, но после свикна, та сега проблеми нямаме. Тя живее отделно и не се виждаме често, та нямаме и поводи да се дразним.

# 96

Много рядко жена с цервикална хламидия може да забременее и да стигне до вашите седмици, защото  тя пречи на имплантирането на ембриона. Вие няма как да сте болни. Не се занимавайте с този проблем излишно и МНОГО СТРЕСИРАЩО е!!!  Peace

rangely
, аз може би съм от тази малка група, която въпреки церв. хламидия е стинала до 14 седица. а и това ме навява на мисълта, че или съм я излекувала, или се е спекулирало (всички изсл. на цервикален секрет бяха в една и съща лаборатория при едини същ лекар) или просто си я има, но не ми е навредила още. надявам се, че ще си износя бебето до края и после ще му мисля пак, сега съм я игнорирала.... само преди раждането ще си направя тест, за да не заразя детето.

# 97

Момичета, здравейте!  Hug Радвам се, че ви "виждам".

Ние се прибрахме в неделя от морето. Изкарахме много добре.

Искам да се похваля /пу-пу/ - не ми се гади от три дни вече и съм много щастлива. Даже в момента готвя. /да не ме чуе дявола/

Синът ми остана при майка ми и баща ми. Аз съм вчера бях на работа и така...

Какво е това албумче, моля споделете, и дайте паролата да го видя.

Хайде, вече съм на линия. До скоро!

Hug

# 98
  • София
Здравейте момичета,
моля ви още веднъж някой да ми прати паролата за албумчето.  Praynig
radost 76 на тия дебили директно им казвай, че е редно да стоят по-далече от теб. Явно не се усещат.

За свекървата съм изписала романи във форума. Толкова ми е "на сърце", че 3 дена след сватбата събрах багажа и се изнесох от Варна в София с чиста съвест. Оттогава ми е по-спокойно, защото тя не обича да пътува и да говори по мобилния телефон  Mr. Green
Опитвала се е да ми дава съвети, но съм и отговаряла, че все пак не съм дете и мога сама да вземам решения за живота си. За детето имах повече сблъсъци със свекъра, който е лекар и си мисли, че всичко му е ясно. Много трудно прие, че детето 11 месеца не пиеше вода/чай/ сок и караше само на кърма.
На майка ми не и спестявам нищо. Подразни ли ме и директно си е го реквам, за да нямаме бъдещи разногласия по въпроса. Дори и да ми се разсърди винаги ми е давала свобода на действие и не се е месила без да я помоля. Ако направи нещо, което не ми харесва не бих и го спестила. Но свекитата са друга порода хора. Тя даскалица, той доктор - и двамата са свикнали да им се слуша думата. Мъжът ми с тях не спори, винаги се съгласява, което ме изкарва от нерви. Предпочита да се съгласи с тях, а след това да направи това, което мисли за редно. Факт е, че винаги ме подкрепя, но това е неговият начин да постъпва дипломатично.
Навремето като решихме да се женим свекитата бяха против, защото на тях години "никой не правел сватби", пари нямали заделени, не били готови за мероприятия от тоя род... За да не правят проблеми изтеглих банков кредит и организирах всичко без да им казваме. В срядата преди сватбата им връчихме поканата, в четвъртък ги запознах с родителите си, а в събота и неделя вдигнахме 2 празненства както искахме: единият ден граждански брак и вечерна сватба в ресторант с приятели и колеги. От роднините само родители, братята ми и снахите присъстваха. В неделята църковния брак и веселата част с моите роднини и родителите на мъжа ми. Като не искаха сватба бяха само част от гостите ни. Никакви техни роднини не присъстваха - мъжа ми така пожела. А след това събрах багажа ни и отидохме на 500км от тях. Ако бяха хора нямаше да избягаме от тях, но "На каквото си постелиш на такова ще легнеш". Сега се търпим взаимно, но не позволявам на никой да ми се качва на главата. Не ми ли харесва, сори, но това е моя живот Naughty.
Затова съветвам всички с дръпнати свекита (и родители), не правете компромиси, за да не ви се качат на главата. Покажете им, че сте разумни хора и че всеки трябва да си знае мястото. За вашият живот решенията ги вземате вие с човека до вас - не родителите ви. Но само при условие, че сте финансово независими. Ако сте в едно домакинство, няма начин да не ви се месят и да ви карат да се съобразявате с мераците им. А това са куп излишни нерви и за двете страни.

# 99
  • София
Радост76, аз също много се дразня на несъобразителните хора, които на всичкото отгоре са и болни. Те са си такива, каквито са, нищо не можеш да промениш. Чакай да видиш какво е  като родиш - кашлят върху количката, пипат бебето и през цялото време обясняват колко са болни.  Twisted Evil Доста забележки съм направила по този повод.
Относно бълхите - ами как няма да има бълхи по градовете, като е пълно с улични кучета и котки и ако навремето управниците на града са се грижили да пръскат, сега на никой не му дреме.
Във входа на родителите ми има едно изкукало семейство, което е събрало под балконите към 5 котки, при първият удобен случай ги пускат и вътре в мазетата и наистина не можеш да излезнеш без да те накацат бълхи. Сина ми като го водя там вечно е нахапан. Съседите, колкото и гадно да звучи, редовно се отървават от някоя котка, но след няколко дни кукувиците донасят нова, да не говорим и че самите те добре се въдят.
Последният път пък го нахапаха у свеки, където дори и бездомни животни нямат около тях, ама е факт, че броихме с мъжа ми 40 ухапвания само на пишката му /цялото място беше нахапано зверски, а самият пенис подут и посинял/, отделно имаше и по ръцете и корема.  #Crazy Добре, че явно не го сърби, че не знам какво щяхме да прави, още не са завехнали.

# 100
Милички, ето снимчициииии, както обещах  Heart Eyes Радвам се да ги споделя с вас   bouquet

http://www.snimka.bg/?profile,albums

radost 76 , много неприятно! Много се дразня и аз на такива несъобразителни хора  #Cussing out
Вярно е и че няма как да се изолираме от всички, за да се пазим. Преди да заминем майка ми ме предупреди да се пазя от свинския грип, върлуващ из Европа  Mr. Green Еми как да стане? Това, което може да правим е да мием ръцете си възможно най-често и това е... То каквото има да стане, ще стане така или иначе и не трябва да се психясваме на тема болести!
Не си вкарвайте в главите нито хламидии нито друго. Спокойствие само и здрава храна, както се казва  Hug

За свекитата - не живеем близо до тях, а и те от нас не се интересуват особено. Повече внимание се обръща на сестрата на мъжа ми, нейното дете и т.н
Най-вероятно нито помощ ще предложат за бебето, нито нищо. Аз една вилица не съм получила от тях за апартамента ни, нито за сватбата, нито нищо. Не се и чуваме.
Та нито ще помагат, нито ще пречат със съвети - все едно ги няма. Можем само на моите родители да разчитаме по всякакъв повод, ама това е...хора разни.

# 101
Рали, иска Потребител и Парола?

# 102
Качих малко снимки, но са от миналото лято. Като ми донесат фотоапарата, ще актуализирам. нашето изписване беше ужасно. Отначало бяхме само 5-6 човека, ноооооо после започнаха да прииждат гости. То не бяха комшии, познати, даже приятели на мъжа ми от затвора /преди да ме срещне е живял друг живот/, мутри и мутрески..... до 1-2 часа. Да не говорим, че всички имаха някаква идея какво да се прави на бебето. А акушерките в болницата ми бяха показали как да се грижа за него и смятам, че се справях много добре /бабите останаха потресени като го изкъпах сама на чешмата/. Толкова се бях ядосала, че кърмата ми почти спря, а в болницата течеше като от чешма - целите ми дрехи бяха мокри. После се възстанови де.

На снимките се вижда старата ни количка. Като за начало ще ползваме нея. Много ми беше удобна. Гледайте количката да е с една цяла дръжка, а не две малки - дори по телефона е трудно да се говори и да се бута.
Никога не бих си купила количка със зимен кош. Изглеждат много елегантно, докато се наложи да я качиш в колата. Обикновено коша го слагат на задната седалка, а шасито в багажника - така се пиключва с пространството в колата. А като си помисля, че се качвах сама по стълбите до петия етаж - в едната ръка сгънатата количка, а в другата бебето и покупките.
Ползва се най-много 3-4 месеца, а освен това нашите бебета ще започнат да излизат на разходки през март. В Бургас март месец вече е доста топло и смятам, че ще е задушно в коша, да не говорим за април.....

# 103
Направила съм албума видим за всички. Не знам защо иска парола...Гери или някой друг, ако имате идея какво не е наред, моля ми кажете, за да го оправя.

# 104
Рали, аз нямам никаква идея Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт