ДЕКЕМВРИйски мами, радват се на лятото засмяни!

• 11 455
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
АМБЪЪЪЪР!

Бъдете Честити!!!!
Бъдете Благословени!!! Бъдете от любов и радост окрилени!!! Бъдете с много деца дарени!!!
Бъдете щастливи, по вашия си начин!!!
И ПреБъдете във Вековете!!!
[/color][/b]

# 166
Choosy , няма ли лек!? ооо миличка... толкова ти съчувствам! Прегръдки! Дано те отминат скоро тези болки!

Оска, мерси за линка, отивам да чета

Тъй като ви обещах да показвам снимки от Дряново в Родопите и от РД на Ели - и те понеже са милиони и нямам време да сортирам бестове разни - ви пускам цялата ми сюрия снимки, пък вие ако искате хвърлете някое око да плакнете Simple Smile))

http://picasaweb.google.bg/collibri - това са - приятно гледкане!  Hug

# 167
  • София
ЧЕСТИТО  bouquet Hug и каквото още се сетиш, аз се чудя напоследък що не пишеш, а ти се бракуваш значи Mr. Green И да, искаме снимки, моляяяя
oska ти ме изумяваш или аз съм много руса и бременна - ти си шеф на яслата или сама си си шеф - май е второто Laughing

# 168
  • Велико Търново
Амбър честито желая ви много семейно щастие и едно сладко бебенце декември. Тъкмо се чудех къде остана

Aluin аз по принцип мисля да си работя докато излезна в майчинство, т.е. 45 дена преди темина.
И аз не съм много информирана по този въпрос, но мисля че не може да си изместваш току-така,т.е. ако излезеш по-късно
си е за твоя сметка. По план график трябва да изляза по майчинство от 15 октомври, така че живот и здраве да
се чувствам добре, както до сега няма да си вземам допълнително болнични. Но нека все пак някоя опитна мама каже.

Collibri сега отивам да гледам снимки.

# 169
АМБЪР ЧЕСТИТО,
Нека всичко върви по вода и да сте МНОООООООООООООГО ЩАСТЛИВИ, късметлии, да се разбирате, спогаждате и да сте все така влюбени. Овен това ние с бебо ви пожелаваме здраве, берекер и дъъъъълги, радостни дни брачен съюз. Ще видиш, че е много гот, когато свикнеш  Laughing

П.П. да знаеш, че явно има два бели кита из България. Вторият се появява привечер из градската градина в Пловдив. Не винаги е бял, но със сигурност е кит.

# 170
Амбър, честито!Желая ви дълъг и щастлив съвместен живот!  bouquet

Collibri, заредих се положително със снимките от Дряново.Не успях да гледам всичко, но по-късно продължавам. Peace

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 14:52 от efito

# 171
Амбър,   bouquet само здраве и щастие ви желая да имате през целият си живот, и най-сладките дечица естествено.... Момичета, а болки в кръста имате ли??? При  мен са от няколко дни вече особено сутрин като стана имам чувството, че е някакво прищипано нервче дори като стъпвам боли понякога Sad отдавам на това и схващането в краката... благородно завиждам на всички които се чувстват добре и нямат никакви проблеми Simple Smileдано всички забравим по-скоро за неразположенията

# 172
Много благодаря за прекрасните пожелания....така ме разчуствахте, че ще взема да се разцивря.....

Ние сме заедно от 15 години bowuu bowuu....ама тази част от връзката все ни се изплъзваше......та най-накрая да се доберем и ние до халките и чашите.......аз вчера по време на церемонията като ревнах  Joy Joy....от хормоните и от вълнение...и тъкмо си мислех ....хайде изложих се и гледам моят , милият ми и той циври.....  Crazy....оставихме си вратичка за църковен брак и голяма сватба с бяла рокля.....ама като се роди бебка, че и аз да си разбера от купона ... Mr. Green нали?

п.с. Белият кит е в албума......който гледа да гледа, че ще го свалям...не е много за пред хора #Cussing out

# 173
  • София
Екстра си за кит, не ги сваляй  Heart Eyes

# 174
АМБЪР  Hug Hug Hug, колко хубаво само. ЧЕСТИТО   bouquet Желая щастлив, дълъг и безоблачен семеен живот и много, ама много да се обичате и подкрепяте.

# 175
  • Варна
Амбър, честито миличка!!! Hug Hug Hug
Аз не можах да те видя, защо бързаш да го триеш Praynig Praynig

# 176
Амбър, честито! На добър час. Бъдете винаги влюбени и домът ви да е изпълнен с много топлина и детски смях.

Сега отивам да гледам снимки.
П.П Амбър, върни ги да ги видим, плийз.

# 177
Elf Princes  дали си много руса  ,не съм те гледала в корените Laughing , че си бременна си личи отдалече , ама това с 34-те години не го вер-вам и туй-то ! ако опитваш до измамиш аудиторията с цел да се изкараш мноооо мъдра и достолепна ..... добре , но поне слагай отгоре по-малко годинки , че да звучи достоверно !
не съм шеф на ясла ..... по-лошото е че и на д. градина не съм .... щото Васил засега е неуреден , а скоро навършва 3години . шеф съм на себе си и на никой друг( уви  Sad).

отивам да плакна очи с побратимите китове  Wink и с чудните прелести Родопски !
верно ли амбърка затри фотото ?! аааа , не е честно искам и аз да се порадвам на сватбени снимки !

# 178
Амбър, честито бракуване Heart Eyes Бъдете щастливи и влюбени още 100 по 15 години.
Много кофти това с болежките. Choosy, *MILADY* Praynig Hug
Дръжте се момичета има още толкова време до края. Hug
Отивам да гледам снимките на колибри.

# 179
Много сте хубави, Амбър. Ти сияеш. Само да си ги махнала!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт