Ще я даваш ли на училище?????

• 9 797
  • 204
  •   1
Отговори
"Ще я даваш ли на училище?"
Този въпрос ми беше зададен от непозната за мен майка на малко момченце, която срещнах в градинката. В първия момент си помислих, че се е объркала и пита за детска градина. Но не! Питаше ме дали ще си давам детето на училище. "Щото било глупаво". Нейните приятелки не си ги давали. Учели си ги сами вкъщи. И само ходели на края на годината да им вземат бележниците!
Хора, аз ли полудявам нещо? Не съм в час с последната мода или що се случва?
Струва ли ви се нормално това нещо?
Вие какво мислите?
Защото на мен и за секунда през ум не ми е минало, че мога да не си дам детето на училище, а да ходя в края на годината да му взимам бележника, че е минало в другия клас!

# 1
  • Ямбол
Няма такава мода, спокойно.
Някои майки обаче са поддръжници на тази идея.
В България, обаче, това все още не е законно и дано не стане.Тези деца някой ден ще знаят, че е напълно нормално да се нарушават правилата, а майките им им правят "мечешка" услуга.

# 2
Кое е глупаво? На детето да му преподават педагози?  newsm78

# 3
Без ДГ може, но без училище не може  Wink

# 4
Всеки има право на мнение. Моето е ,че децата ми ходят и ще ходят на училище.

# 5
Щях да падна от стола като прочетох тази глупост. Майки, моля Ви -не от ОТКАЧАЙТЕ!!! Детето ви има нужда не само от майчината ви обич, а и от нормални контакти в среда от връстници, с която да съизмери себе си и възможностите си

# 6
И това ли вече го има? Мислях си,че е само блян за някои майки.

# 7
# 8
  • до една звездичка
Не го вярвам това. Naughty

Последна редакция: пн, 10 авг 2009, 15:47 от ٠•● Dega ●•٠

# 9
  • София
Изпростя народа яко  ooooh!

# 10
  • София
Подозирам, че пак се копира чужд модел - това е относително разпространено в Щатите.
Имам позната с доста деца, и тя го практикува, понеже хубавото католическо училище е доста скъпо, и ще и бъде невъзможно да изпрати и осемте си деца там.

# 11
И до кой клас една майка си мисли,че е в състояние да обучава  качествено детето си? 3-ти? 5-ти? осми?
Ако идват в къщи учители да му преподават, по-би могло да е ефикасно.

# 12
Писах, трих... Писах, трих... И накрая се отказах...

# 13
  • до една звездичка
Всъщност, тази майка, която е питала, едва ли самата е ходила на училище. Mr. Green Най-вероятно е пасла патките до реката и сега е адски доволна от реализацията си. Mr. Green

# 14
Като бивш учител, и то в ДЪРЖАВНО училище-дето нещата са наистина много сринати-съм ИЗУМЕНА от подобна идея.
Не заради друго, а защото намирам за изключително асоциално дете да бъде изолирано от връстниците си.
И освен това смятам, че човек не може да бъде компетентен по всички дисциплини и предмети,които се преподават.

Общи условия

Активация на акаунт