Клуб "Парфюмен Ценител" 22 - Любими аромати Calvin Klein

• 43 707
  • 276
  •   1
Отговори
# 60
ако не се лъжа /но може и да греша/ Euphoria = Euphoria Crystal Edition

# 61
  • Има много детски смях.
По темата- Escape, Eternity, Contradiction. Както женските, така и мъжките  Heart Eyes

# 62
  • Козлодуй
...и за любимата ми Еуфория Кристалин,но сега видях че са на 2 позиции,тя и Еуфория Кристал едишън-каква е разликата?някой миже ли да пусне снимки на двете Praynig
Виждала съм и съм душила Еуфория ,окрасена с кристали Сваровски,тя коя е всъщност?
А имам отливчица от Кристалина и съм влюбена в нея,има и разлика в аромата с тази със Сваровските камани newsm78
Еуфорията ,украсена с кристали Сваровски е Еуфория Кристалин ,аз нея имам.Според Фрагрантика е лимитирана версия от 2007г.

Euphoria Crystal Edition(2008) е нова версия на класическата Еуфория(2005),Бубанка е права.Също е декорирана с кристали Сваровски:

Гласувах за Кристалина,защото макар да я ползвам рядко,си я обичам.Другите версии не познавам.Също за Контрадишън и мъжкият Обсешън,стои много добре на братлето Grinning

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 09:17 от Lunen_sun

# 63
Lunen_sun,Бубанке,благодаря за снимките Hug
Значи първата съм душила и харесвам,а защо тук в парфюмериите я представят нея за лимитираната и еднаква с класическата,второто шише не съм срещала Blush

# 64
  • София
ами за да останат символи на едно определено време....

и после да кажем - ей, едно време какви хубави парфюми имаше - не като сегашните - едни компоти и треволяци Shocked Laughing Wink

Joy ... много си права, нов аромат не ме е грабвал така както някои стари... (ТФ е изключение) Което естествено ме натъжава... Cry

хм, май само аз го усещам съвсем различен и бозест Исатис Ирис сравнен с класическия Исатис
в Ириса например не усещам шипрова нотка, коята ме радва толкова много, а само разни цветенца, леко студени  Rolling Eyes

Ами да, шипровата нотка са я заместили с едно опудряне... и все пак е хубав, но не колкото твоя Исатис, трябва да го призная... Hug
По-лесен е някакси.... newsm78

# 65
вероятно проблемът е в мен - все по-често за мен "по-лесен" = "безличен"  Rolling Eyes

# 66
  • Бургас
дами, някой пазарувал ли е от този сайт? http://www.perfumeportal.co.uk/shipping.php
сайта е английски, адреса е в щатите, не виждам опция за плащане през пейпал, но пък доставят до България, и никъде не мога да прочета колко е доставката?

# 67
  • София
дами, някой пазарувал ли е от този сайт? http://www.perfumeportal.co.uk/shipping.php
сайта е английски, адреса е в щатите, не виждам опция за плащане през пейпал, но пък доставят до България, и никъде не мога да прочета колко е доставката?

Не, обаче сега благодарение на теб някой им пише мейл да ги пита за доставката и е 90% сигурен че ще поръча, стига доставката да е с нормална цена... Mr. Green

# 68
погледнах 2-3 неща, на които знам цените в ФрагрансДирект - цените са с 2-3 паунда по-високи /с което не отговарям на въпроса ти за доставката  Laughing/

# 69
  • София
Пратих мейлче с въпрос за доставката.... А съм парфюмно замаяна - това което искам да поръчам от там е изчерпано... Crossing Arms

# 70
Пратих мейлче с въпрос за доставката.... А съм парфюмно замаяна - това което искам да поръчам от там е изчерпано... Crossing Arms

споделяй желанията си  Grinning

# 71
  • София

споделяй желанията си  Grinning

Mahora ....  Cry  #2gunfire

# 72
  • Бургас
погледнах 2-3 неща, на които знам цените в ФрагрансДирект - цените са с 2-3 паунда по-високи /с което не отговарям на въпроса ти за доставката  Laughing/
така е, но има и голям избор на аромати /нещо което не съвсем така с Фрагрансдайрект, но че няма опция за Пейпал леко ме притеснява/

# 73
  • София
погледнах 2-3 неща, на които знам цените в ФрагрансДирект - цените са с 2-3 паунда по-високи /с което не отговарям на въпроса ти за доставката  Laughing/
така е, но има и голям избор на аромати /нищо което не съвсем така с Фрагрансдайрект, но че няма опция за Пейпал леко ме притеснява/

Да, има доста марки, но и доста неща са изчерпани... А че няма Пейпал е неприятно, но се преживява....

А има и удивителни цени като тази:

http://www.perfumeportal.co.uk/aallegoria-flora-nerolia-women-ea … nufacturers_id=42

Ама и тва не е в наличност.... Не, днеска определено не съм добре, тая Маора ми разбъзика мозъчната дейност... ooooh!

# 74
всички Герлени с голямо намаление, които проверих, са изчерпани  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт