ЮЛЧЕТА 2009 - Тема 2

• 11 736
  • 281
  •   1
Отговори
# 120
nellyr на нас ни подариха кенгуру на Дисни   http://www.pumpal.net/product.php?id=687,таткото много го харесва,защото е доста стабилно. Докато имаме едно на бертони   ,на 3-4 пъти се разкачи и хубаво че придържаме бебка.  ooooh!

# 121
  • София
nellyr на нас ни подариха кенгуру на Дисни   http://www.pumpal.net/product.php?id=687,таткото много го харесва,защото е доста стабилно. Докато имаме едно на бертони   ,на 3-4 пъти се разкачи и хубаво че придържаме бебка.  ooooh!
да, ама е за над 6+. Вие ползвате ли го сега

# 122
Да същото е само,че на нашето пише инфаколик.Ти откъде го вземаш?

# 123

Да  и аз искам това да питам- може ли да се ползва сега,че и аз търся.Иначе е много хубаво на вид.С твърд гръб ли е.

# 124
  • Кърджали
Ето ме и мен.
Вече сме си в къщи с малката Катерина. Добре е малката госпожица. Спи, спи и спи, вече се чедя как да я събудя за да яде  ooooh!
Иначе да разкажа набързо. На 6ти сутринта отидох в болницата. Приеха ме, малко по - късно ми включиха системи. На един от прегледите за разкритие ми изтекоха водите.  Появиха се и по - силните болки, но признаци че бебето има намерение да тръгне - никакви. Оказа че главичката му е високо и няма никакво намерение да минава през шийката..Поне това разбрах докато си говореха помужду си. Когато системата свърши и болките намаляха  и станаха по - редки. При което се взе решение, че раждането няма да тръгне и се налага секцио.
Така в 18:15 се появи на бял свят Катерина. Принцесата е дълга 50 см и тежеше 4100 гр.
Аз имах малко усложнение - появи се много силен кръвоизлив. Бързо беше овладян.
В събота наобяд си взех малкото слънце при мен и започнахме да се учим как да се гледаме двете. Имах проблем с това как да започне да суче, тъй като в детска стая ги хранели с лъжичка. И това се разреши за ден - два и вече хапваме/когато ууспея да събудя/ и наддава...
Накратко това..

# 125
  • варненка от София
Честит празник днес, Диде! Да е жив и здрав Йоан, много да ви радва, да има едно прекрасно и безгрижно детство и не на последно място, да е отговорен батко!   bouquet

Сандра, добре дошла отново, пожелавам ти безпроблемно отглеждане на голямата кукла!

Нашето кенгуру е невероятно, горещо препоръчвам тази марка, когато ни я донесоха от Швейцария, казаха, че това е мерцедеса на кенгурата и наистина е така. Марката е Baby Bjorn, ето как изглежда, а това е сайтът им: http://www.babybjorn.com/en-gb/Eng/

А4, единствено мога да те поздравя за усърдието ти, похвално е това, което правиш и постигаш, успех!

Фелисити, дано диагнозата не се потвърди, защото на теб ще ти е сложно после, ще трябва да минаваш на специална диета, стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Ние утре ще ходим на чиста молитва в църквата, а в събота ще правим погача.

Много завиждам на Карелия и Миласара за Мадонка, мислено ще съм с вас.

# 126
  • София
Сандра, добре дошла и честита ти малка принцеса   bouquet
Драга, АКБМ е алергия към белтъка на млякото - лошава работа! Аз не вярвам, че е това, но педите се опитва да ме убеди и за това ме праща на гастроентерелог. Чудно как Лансиноха не ти помага newsm78 Мен малчо ме беше направил на нищо и аз с Лансонох и силиконови зърна пооправох положението. Сега малко си ме болят зърната, но махнах силиконовите, защото с тях имало вариант бебо да суче по-лошо и да гълта повече въздух, което пък водело до колики, които ние така или иначе си имаме в изобилие.
А4, забравих да ти пиша относно съхранението на кърма. Имаше един период, в който имах в изобилие и тогава си взех пликчета. Много практично и удобно нещо  Peace  Стават за всякаква помпа и заемат май по-малко място от контейнерчетата.
Марулче, благодаря ти! Дано наистина, че вариантите са два - или аз на картофи и ориз или малчо на АМ за алергични  Confused
За кенгуруто: Марулче, жестоко е! Как може да си го поръча човек? Дали в БГ го има? Аз си бях харесала на Чико с твърд гръб и май става за малки бебоци. Леля му на малкия щяла да ни подари....е така си чакам вече месец и половина, а при мен беше наложително, защото живея на 4ти етаж без асансъор и с това секцио нямам как да свалям количка и малчо, ако не разпределя тежестта. Е по неволя от два дни си го свалям без кенгуру и се моля а не ми се случи нещо на корема  Praynig

# 127
  • Видин
Миласара, в болницата го записаха без -ов, но в последствие в акта за раждане си е официално ДаниелОВ  Sick Sick В някакъв момент ако се видя в повече парички ще наема адвокат и ще опитам да махна това гадно ОВ  ooooh!
Аз да се оплача - бебко мрънка, яде, дърпа се от гърдата, повърна 2 пъти, пак е гладен  Tired А това постоянно дърпане и реване по време на ядене ще ме убие просто.И зърната адски ме болят  Cry

# 128
Аз да питам кенгурата с мек гръб от кой месец се препоръчват?

# 129
Опитвам се да ви изчета, но #Crazy
Вчера ми махнаха конците, но все още ме понаболява малко. Томи е кротък общо взето, мрънка малко преди да стане време за ядене. Но имаме проблем с гъбичките в устенцата му, засега не са много, само малко на небцето. На тези от вас, които имате също гъбички какво са ви изписали и как го мажете? На нас ни изписаха Дактарин.

# 130
  • варненка от София
Аааа, Фелисити, не само на кортофи и ориз, можеш и месце да хапваш и зеленчукове разни, но да не се стига до там де. Просто ще изключите всички производни на млякото - сирена, кашкавал, ала бала... На моя позната бебка е с такава диагноза, но вече половин година и повече се кърмят успешно, стига ти да имаш търпение и желание. Това е нещо, което се израства. На приятелката ми и двете деца са с АКБМ, племенникът ми също, вече пораснаха и консумират всичко. Бъди спокойна. Стискам ти палци да не е тази диагнозата все пак.

Иначе в България не зная има ли го, но при добро желание можеш да си го вземеш от Ибей. Там няма нещо, което да го няма. Ето, разгледай тук http://baby.shop.ebay.com/?_from=R40&_npmv=3&_trksid=p39 … n&_sacat=2984 Кенгурото е невероятно, каката сме я носили в него до година и половина, защото тогава в Метро пускаха деца само в кенгуру и ни вършеше чудесна работа.

# 131
nellyr на нас ни подариха кенгуру на Дисни   http://www.pumpal.net/product.php?id=687,таткото много го харесва,защото е доста стабилно. Докато имаме едно на бертони   ,на 3-4 пъти се разкачи и хубаво че придържаме бебка.  ooooh!

Да  и аз искам това да питам- може ли да се ползва сега,че и аз търся.Иначе е много хубаво на вид.С твърд гръб ли е.
На кутията и на упътването пише че е за над 1 месец. Ползваме го ,нямаме никакъв проблем. Само където бебка заспива в него докато слезем с асансьора ooooh!   Когато бебето е обърнато с лице към майката гърба е твърт. А с гръб към майката ( към меката страна ) се препоръчва след 4ти месец ,така ни каза доктора при който ходехме за костите.

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 16:35 от Мама на Александра

# 132
  • София
Радина,да ти е жив и здрав Йоан и да има щастливо детство!

Мама Диди,по принцип еднократната помощ е 600лв на дете,ако обаче поне единия от 2мата близнаци ти е 2ро дете.Понеже на мен са ми 3то и 4то ще ми дадат по 200лв.Държавата ме третира като член на малцинствата Mr. Green
Фелисити,дано не е АКБМ fingerscrossed
Сандра,добре дошла Hug
Марулка,как са девойките?Ще разкажем с Карелия цветно за концерта Peace
Аманита,дано да успееш.
Ние вече си имаме актове за раждане-син за момченце и розов за момиченце.Сега трябвало да попълня 3 молби за различните помощи Shocked

# 133
  • Някъде Там
Здравейте !

Радина,да ти е жив и здрав Йоан, да слушка много Simple Smile

Искам да попитам кога бебчовците почват повече да гледат и да спат по-малко ? Аз си мислех че след като направят месец, но от няколко дни Борко седи и гледа след като се наяде ( иначе заспива докато го кърмя )  - така 30 мин - час, а после почва да плаче и да се прозява и трябва да го дондуркам за да заспи Sad  ooooh! иначе ако го оставя в леглото само плаче Sad

# 134
  • варненка от София
Ето я Невичка с днешна дата, обръща се детето, къде осъзнато, къде не, ама кака й на тази вазръст нямаше и помен от такива мераци.

http://www.youtube.com/watch?v=v_J_wj9PgsU

Общи условия

Активация на акаунт