Лека вечер от мен! След малко отивам за сигурните ми 2 часа и половина сън, докато тати е на дежурство...

Миласара, не ти завиждам за двата часа сън...
Ние днес правим месец,качили сме 1.400кг и +4см,бебка е много спокойна.На Sandra искам да споделя моя опит с поспаливото бебе:бях секцио и като ми дадоха Виктория на третия ден тя само спеше,на другите момичета децата ревяха,ядяха а Виктория спи,всички ми казваха "трябва да се радваш!!",е да ама тя трябва и да се храни и така започнах смяна на памперс на 3 часа тя се разбудваше после цицата в устата и така може би около 2 седмици-успех!!
лелелел нямам думи просто, Мамо Диди, подари им едно календарче де !
а и при вас с близнаците винаги е интересно да се види как се гледате. Аз просто незнам как се издържа, браво на мамите с близнаци. А иначе и Цвети ръмжи, както си писала. Като спи, често и като е будна - върти се и ръмжи и се напъва и все е дно я боли нещо. След малко се успокоява, но често след 5 мин прави по същия начин, понякога завършва с пръцкане или акане ил я вдигам леко за да пробвам да се уригне и да й олекне. Аз го приемам за нормално, като казах на педито, че спи неспокойно тя ми препоръча вода
/ с които се счепках веднъж дваж, хич не им се давам. Едната се вживяваше като педиатър и си придаваше важности, другата пък само й подражаваше щото не знаеше как да се държи нормално., абе ужас просто. В момента в който си взех бебето не им обърнах грам внимание, интересуваше ме само педиатърката какво ще каже и следях дали го изпълянават акушерките.
понякога се сменят часовете и има поцоквания по между другото, но горе долу сме така. С тези колики направо не ви завиждам, опитайте с успокояващите звуци , аз имам едни такива на морски вълни и чайки и такива разни и Цвети се успива и успокоява често с тях. Ако мога да ги пратя някак и някой иска да свирка. Признавам си, че и често ползвам звуците на пералнята, прахосмукачката и разни други подобни. Вършат работа.

Даже и 2-ката ни ставаше.Но 1-цата е по-добре де.
.Дано педката разреши.
Но пак да попитам-дали някой е правил
от тези,които са раждали нормално и са с шевове?
/ 
Така понякога минава времето межу 2 хранения, т.е. вместо да спи, изкарва го в бодърстване...Иначе с кърменето се осрахме, само дето бих тъпана, че се справяме вече. Реших да се консултирам с Бу, че вече проблемът ни не е само, че не иска да суче от мен, ами взе да бърка и бибите със силиконовото зърно...
от тези,които са раждали нормално и са с шевове?
Доктора ми каза ,че на 25 ден мога да го "пробвам" ама аз го "употребих" на 30 -ия. 
лелелел нямам думи просто, Мамо Диди, подари им едно календарче де !
Всички методи, които съм чула пробвах и не става, до вчера в количката на вън спеше, днес и там не искаше
.Вече спрях всякакъв вид мляко, направо ми иде да пия само вода и да ям хляб, за да съм сигурна че не е от храната коята аз ям.Ако случайно успея да яприспя, се събужда след 10 мин.и така.Днес почти цял ден е така
, само един път спа 2 часа.През деня, мъжът ми я изкарва за два часа, за да мога аз да поспя малко.Кога ли ще минат тези пусти колики.Купих и всички неща против колики, пак не помагат.Иначе бяхме на доктор, качила е 925 гр. и 2 см.Много странно вашите бебчета как растат с 5-7 см. а моята само 2.
. Може да ме поместите на първа страница, малката се казва Николета и се роди 3610гр. и 51 см. Тъй като се роди преносено със зелени околоплодни води и правиха 5 дни антибиотик, но от вчера сме си у дома и за сега всичко е наред.
. Може да ме поместите на първа страница, малката се казва Николета и се роди 3610гр. и 51 см. Тъй като се роди преносено със зелени околоплодни води и правиха 5 дни антибиотик, но от вчера сме си у дома и за сега всичко е наред.