ЮЛЧЕТА 2009 - Тема 2

• 11 749
  • 281
  •   1
Отговори
# 105
Virginity,знам как се чувстваш . И аз нямам търпение да идем с децата на плажа. В неделя си прибираме Петя вече в Бургас,от септември таткото ни озлиза в отпуска и тогава ще сме на плажа постоянно.Дано и времето го позволява. Laughing

Миласара,еднократната за близнаци само 400лв. ли е. newsm78

Тези слингове не са ли  много задушаващи и за майката и за бебето.  newsm78

Снощи пак бяхме на кръчмичка с Катето - трябваше да отпразнуваме 40-то й дни  Laughing

Яне, дъщеричката ми е Катя не Калина  Peace

# 106
Привет на всички и от мен! Hug
Последните дни само чета, без да се включвам - нямам настроение или пък време. Тежките нощи при нас продължават без пропуск. Вече категорично мога да кажа, че съм се сраснала с детската стая и децата - непрекъснато някой е на гърдите ми и такова нещо като режим - липсва. Rolling Eyes Маги се е научила да ръмжи като мече и съм малко притеснена, защото не съм сигурна дали е от глезотийка или нещо я мъчи. Коликите ни са във вихъра си - давам какво ли не, но ефект почти не усещам да има. Confused Иначе, и двамата са на кърма изцяло, с нея поне нямам проблем, дори ми идва в повече. Последните дни не се цедя - близнаците хапват толкова често, че са ми естествена помпичка. Чудя се дали да не си купя силиконови зърна, за да регулирам струята - започнаха да се давят при хранене - дали зърната ще помогнат? Crazy
Да попитам и аз за нещо, което малко ме смущава - цветът на изпражненията е зеленикаво-жълт. Знам по принцип, че зеното е признак на неразположение, ако не и на болест. Вероятно сте коментирали въпроса, но ако някой има желание - нека се изкаже имам ли повод за притеснение. Blush

В неделя и аз изпратих таткото и голямото ми момиче на море във Варна при баба и дядо. Не исках да лишавам Гери от това удоволствие заради близнаците и решихме поне нея мъжа ми да заведе за седмица. Дано само времето не им провали и малкото дни за плаж, които имат.

Момичета, не съм съвсем наясно с ритуалите... поне не и в детайли, за това да попитам относно погачата - късно ли ще е да я направя след 40-тия ден? Децата ще са на почти 2 месеца, но тогава ми се отваря възможност - да не ви занимавам с причините подробно.

По-късно ще се включа пак, надявам се.
Честито на всички, които имат повод за празнуване!  bouquet

# 107
Stef Hug. Цедих се известно време, но се прецака помпата, сега я оправих и от снощи се цедя, но ми остават бучки нещо, дано се оправят нещата. Честно казано пак си ми е неприятно, цедиш, цедиш по нощите, спя и помпам, после храни, мий помпата. Добре, че нашия татко (да го похваля и аз веднъж Laughing) за сега е ентусиаст и снощи мятах шишето да храни, аз само мих уредите Laughing. Успех на теб с кърменето, но внимавай, аз така от зор, че не тръгваше кърмата си разраних зърната и сега не минават, а кърмата ми тече вече и много се дразня, през ноща три пъти се събудих подгизнала.
Сиси, зъбче ли имате верно, изпуснала съм Crazy.
Емили, дано го строиш малко твоя, направо ти съчуствам.
Галето, направо ме побиха тръпки от тази история Rolling Eyes.
Джиджи, блазе ти, мен тука пак ми философстват за моето, всеки дава акъл и вече полудявам, такава майна ми иде да тегля на всички.
Fortune, да разказваш как е в Казахстан като имаш време.

# 108
Извинявам се Embarassed казват се ИНФАКОЛИК,обаче ми ги носят от Гърция

# 109
Извинявам се Embarassed казват се ИНФАКОЛИК,обаче ми ги носят от Гърция

Да разбирам ли, че са различни от тези  Thinking

# 110
  • Canada
Стрелче, доколкото знам са едни и същи. Пробва ли препоръчаната от Сиси борина за коликите? И ние сме като вас с коликите и пробвам какво ли не, но засега също нищо няма кой знае какъв ефект. Вярно е, че при теб е много по-трудно защото всичко е по две... Стискам палци да отминат по-бързо... Hug
Миласара, струва ми се откачено, защото все пак аз съм от Варна и ще пътувам само заради концерта и ще оставя бебчо при тати (все пак ще отсъствам поне 1 денонощие). Съответно той ще трябва да размразява кърма и т.н. Ако живеехме в София, сигурно нямаше да ми изглежда чак така...
За съжаление се оказа че съм се зарадвала преждевременно по отношение на коликите онзи ден, защото от снощи пак сме в серия, която продължава и през деня. Cry

# 111
Здравейте момичета, минавам само да ви поздравя и да ви почерпя виртуално за рождения ден на голямото ми момче Йоан  Hug

Довечера след тържеството ще ви чета, лек и спокоен ден  Hug

# 112
Radina,да ти е жив и здрав!

Кога започват да действат Колийфа?

# 113
karelia79, не съм я пробвала тази борина, защото не знам откъде да си взема. Embarassed Иначе, положението ни е сходно, да, макар това да не ми действа успокояващо, че не е само при нас. Hug Дано само отминат по-скоро, отколкото бяха при Гери, че не знам дали и как ще издържа три месеца и половина. Shocked ooooh!

Радина, да ти е жив и здрав Йоан! Grinning Много здраве и безгрижно детство му желая! Hug

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 18:45 от strelche®

# 114
  • София
Радина, честит празник! Да ти е живо и здраво момчето.

Карелиа, Стрелче..направо ви съчувствам, като знам при нас как е  Confused Ей сега се зарадвах, че най-после заспа, ама на...събужда се пак  Cry Дано да са само колики все пак а не алергия Cry  Praynig Praynig Praynig Иначе и аз като Лотус съм на 3 вида капки и вече изперквам - Колийф преди всяко хранене, Еспумизан при спешна нужда и Био гая веднъж дневно...пълна лудница сме!
Джиджи, как ви завиждам само, че сте на моренце...за мен то ще си остане само мечта тази година като гледам  Cry Дано все пак септември ме огрее поне за малко...
Драга, мажеш ли се с нещо? Аз съм супер доволна от Лансиноха. Само той спасява положението  Peace

Аз да се отчета след вчерашния преглед: вече сме +6см. от раждането (т.е. 58) и за 6 дни +230гр., според мен си хапва достатъчно, дори и в даден момент да ми намалява кърмата, явно си компенсира в друг момент. Единственото "лошо" нещо от прегледа вчера е, че педито 100% иска кнсултация с гастроентеролог за АКБМ  Cry Cry Cry Моля ви, стискайте палци да не се окаже прав Cry

# 115
Много се радвам ,че Драга вече си е вкъщи с малкото съкровище. Като придобия повече впечатления ще разказвам, още не мога да осъзная , че сме извън бг.
Стрелче , и Йоана така пъмжи като мече, протяга и си ръмжи, нищо нея боли просто... и аз не знам защо е такава аларма. Мисля че започват да и преминават колики, защото почти не реве, вече освен , ако не е време за ядене.
Радина да ти е жив и здрав Йоан, още повече че ни е и адаш.  bouquet Heart Eyes  bouquet

# 116
Фелисите Praynigдано не е това от което се страхуваш
Драга-действай-не ги оставяй да ти се качват на главата
Стрелче-няма ли кой да помага
Деянова-веднага след като ги дадеш,но при нас на втория ден

# 117
Карелия-благодаря за отговора-аз си взех контейнерчета за стерилна урина 100 мл и мисля да пробвам

# 118
  • София
Момичета, после ще ви чета, че нямам много време. Само да попитам има ли някоя от вас кенгуру и какво точно избра?. Аз се отказах от слинг, защото първо ми се струва по-нестабилно и второ като видях схемата на сгъване, направо ми прилоша Mr. Green. Жалко, че нямам инженерна мисъл да се справя с това чудо

# 119
Фелисити, мазах се и с него, и с на Авент крема и с една боза от Майчин дом, ама нищо не помогна. АКБМ, какво е това??? Надявам се, че не е, защото явно не е на хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт