Марулке, наистина много кофти че сте болнички. Това е нещото, от което най ме е страх, като тръгне Кари на градина - че ще пренася постоянно вируси вкъщи... Дано по-бързо да оздравеете...

Тан, много е хитро това със звуците, чувала съм че действа, но не съм го пробвала... Днес Нико спа през деня доста - не мога да се оплача, но естествено сега се притеснявам как ще сме през нощта... Определено ми хареса да си поспивам нощем.
От вчера давам Биогайа и се надявам и те да действат добре на малчо за коликите, защото определено днес не се е пънал толкова.Миа-ата, благодаря за подкрепата.

Царевичка, и с Инфакол съм се запасила. Още не съм го пробвала, защото ползвам Еспумизан, който е на същата основа. Но като свърши ще го пробвам.
Днес ми казаха поредното средство против колики - обикновена дъвка (от аптека) която е на зрънца се разтваря във водичката или чайчето на бебето - само 2-3 зрънца и така се дава на бебето. Уж помагало...

Миласара, Мама Диди, вие сте по кръчмите, а аз по цял ден съм по задачи - или в офиса, или някъде по институции - вес има нещо да се свърши и си ходим двамцата с малчо...

Стеф, поздравлеия за напредъка при кърменето , както ина теб Мамбина за търпението .
викам недей така, колко такива моменти ще има, не се паникьосвай нали не й излях шишето в устата..

Никога не сме се разделяли и ще ми бъде ужасно мъчно,а и не знам как ще му понесе.Да не говорим(както стана дума и по-горе),че нямам доверие на никого за гледането на децата 

Така, че недей да се двоумиш, приемай предложената помощ, определено ще ти е по- облекчено!
Иначе, излязохме на разходка към 7 часа тази вечер (до китайския ресторант и обратно) и успяха да ме попитат защо не съм й сложила шапка.