Аз съм що годе добре, ама хич не ми се пише.Почти не ми остава време.Малкия през деня много мрънка, почти не иска да спи, а ако заспи е цяло чудо.Цока по 1 час от мен, зърната ми пак са тръгнали да се разраняват...Веднъж се наяжда с първоначалното яко слизане на кърма и още 1 слизане, друг път стига до 4-то слизане и пак мрънка.Ползва ме за биберон, ама постоянно се пъне и дърпа от гърдата, почва да реве, пак захапва, пак се дърпа и така
Навън почти винаги заспива, но в тия жеги няма как да го извеждам освен сутрин и вечер късно.Поне колики нямаме 
И ние тази нощ успяхме да поспиме добре
При нас една нощ се спи, една се мрънка
Ама бебешка му работа.Като заспи пък дълбоко и с кран не може да го събуди човек Деянова, ние сме изцяло на кърма и всеки път пълниме памперса и то яко! Случва се понякога да пропусне акането преди ядене и след това докато не се изака не може да заспи
Но ако сте на кърма мисля, че трябва да ака редовно
Но не съм спец де.Аз кафе чак днес си позволих да изпия едно.Все ми е едно притеснено какво ям и пия, пия само сок ябълка и вишна, вчера си позволих да изям една вафла Боровец.Нямаме колики, ама аз така съм се запънала да ям само неща, които може...

Скарабей, това за депресията ми е адски познато.Слава богу, сега с хапчетата и съм добре.Но все още съм толкова несигурна в себе си.Бях изчела цели тонове литература по темата, но като се появи бебето и аз блокирах.Все едно никога не съм виждала бебе..Но трябва да се стегна...

Хайде спирам се, отивам да хапна нещо, че ламята
след малко ще трябва да яде

.

искам спокойствие, макар че хората не го правят от лошо...но пък имам едни роднини, дето...само заради клюката ще дойдат. решила съм да му вържа червено конче, че като ги знам какви са...даже май ще откажа каквито и да било посещения, мерси.
Мислехме да отидем от 1 до 10 септември, но вчера разбрах че приемът на деца в нашата ясла ще е от 7 до 11 септември. Много рано ми се струва.
Таткото го предупредих, че ако не реши паричния проблем в най-скоро време, ще си ходи при мама. Тая роля на шесторъкия много не ми се хареса. На всичкото отгоре той не можел да глади ми заяви. Баси. Ми няма пък аз да се сдухвам за сметка на други хора.