А4 радвам се за напредъка при вас

Яна кърменето в полусънно състояние не е грешка , а е начин мама да поспи .Щом гърдите ти са меки и се чувстваш отпочинала няма значение колко пъти е сукал малчо ( според мен)
Сиси ,името Владимир ми беше резервно такова ,ако Илияна е момче и така да се каже си го "пазех" още от тогава . Харесва ми името , значението ,което има и не на последно място -това си ни е родово име ако мога така да кажа -има го във фамилията на мъжа ми от доста години -той е Владимиров , баща му също .... и честно казано харесвам хора ,който носят това име .Спокойни ,умни ,уравновесени и адаптивни.Запазих тези качества в ума си докато бях бременна с Влади и се надявам и той да ги наследи

Колики има и дечко , не вечер , не задължително по едно и също време ,слава Богу не продължават много дълго -свива се пръцка ,почервенява и плаче .Успокоява се със сукане , носене ,гушкане и Еспумизан

През нощта се буди бебко , не броя по колко пъти и не очаквам да спре да го прави .Нямам никакви очаквания наистина , защото вече знам че не искам да се разочаровам -така си виках за сестра му ще я захраня и ще спре да се буди - не ...ще стане на година ще престане -нищо подобно ...после на две -пак така и сега чак започна да спи по свястно -даже не мога да я събудя още ,за да закуси.Затова от Влади нищо не очаквам -ако спре да се буди добре ,ако ли не когато спре .Той си знае.
Залъгалка не ползвам , така беше и преди ,така ще е и сега .

До края на тази седмица ще се видя с една приятелка д за слинг - ще докладвам как е в него

Честита рожба на Славена

от мен целувки и усмихнат ден!