Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 46-та тема

• 78 489
  • 654
  •   1
Отговори
# 300
  • гр.Златица
Дес, сандвича е страхотен - никакво плагиатство не е ,радвам се,че мога да дам идеи ....  smile3525

# 301

Може ли рецептата? Изглежда вкусно.
И у нас има пъдпъдъци, но досега винаги съм ги правила по един и същи начин - печено-задушени с подправки.

# 302
 Торта "Бедният студент" с яйчено-млечен крем.

Последна редакция: пн, 17 авг 2009, 15:36 от Селма

# 303
  • В сърцето на живота!
Лелеее,какви вкусотии само....няма нужда да ви изброявам,то всичко е супер Crazy Mr. Green

# 304
  • Sofia
Селма,

Възможно е и Танита да има подобна рецепта, но тези, които аз правя, си ги знам от майка ми.

# 305
Селма,

Възможно е и Танита да има подобна рецепта, но тези, които аз правя, си ги знам от майка ми.
    Сподели и твоята рецепта тогава,ако нямаш нищо против! Simple Smile

# 306
# 307
  • София
от мен само постничко  Mr. Green

# 308
  • София
 Дудинка , потекоха ми лигички от тези постни чудеса. Довечера ще ти повторя менюто   bouquet

# 309
Момичета, отново чудесни ястия!  chef
От мен днес скара и
Пикантни картофки

Дудинка, постно, лятно, вкусно! Simple Smile

# 310
  Nordina,шоколадово-карамеленото вълшебство е убийствено хубаво! Crazy Crazy Crazy Къде е рецептата само????? Thinking С нетърпение чакам да уточниш! atwork  Grinning

Селма, заповядай рецептата за шоколадово - карамелен десерт Hug

И какви вкусни постни нещица виждам ммм..........торта....сандвичи...пица .....мммноооого вкусно #Crazy

# 311
Пети,какви са тези банановите палачинки?Заинтригува ме! Rolling Eyes Simple Smile

Селма по тази рецепта за пенкейк ,само че добавих два омекнали банана в сместа. Simple Smile

http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,1150.msg42652.html#msg42652

# 312
 Нордина,Пети,благодаря ви за рецептите! Hug Hug

# 313
  • В сърцето на живота!
От вчера ми останаха кюфтенца та ги метнах в манджичката,че никой не искаше да ги яде така  Joy hahaha

# 314

Може ли рецептата? Изглежда вкусно.
И у нас има пъдпъдъци, но досега винаги съм ги правила по един и същи начин - печено-задушени с подправки.

Инеса, ще напиша тези дни, че времето е кът и ще ти пратя на ЛС. Чудесни бяха, тъй като за пръв път правех пъдпъдъци, си писах старателно и стоях на тръни, докато мъжо каже, че са вкусни. Оооооообаче - канапетата от соса бяха пък мнооооого вуксни, аз на тях наблегнах  Laughing

Селма, днес съм на студентска вълна, ей сега ще ти разпечатам рецептата и сложа при документите на студента  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт