Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 12 565
  • 299
  •   1
Отговори
# 15
Ти пак с кърменето се оправдаваш  Laughing Нали пак заради него пиеш и бира  Joy Добре че някой не е измислил, че твърдия алкохол помага на лактацията, че тогава щеше да има орди от пияни кърмачки  hahaha

# 16
Дони - чудна тема!
Ще взема и аз да ти пусна една по-свежа снимка на Марти, че срамота с тая да се влачи.
Еспа, не съм чела, но вероятно Сами е паднал от леглото - нищо им няма!
Марти и той се изръси /така както си мислех, че го мързи да се обръща/. Плака беззвучно от уплаха по-скоро. Имаше 2 синини /едни кабели там се мотаят  ooooh!/. Но всичко минава. Цункай го, гушкай го - той вече е забравил , а ти ще има да го мислиш още една камара време.
Не може да ги опазим от всичко, колкото и да сме внимателни.
Аз приключих одисеята с домашните пюрета и сега Марти е "скъп" гост на баба си  hahaha. Видяло се е, че ще купуваме, но проблемът е че изборът тук е сведен до под минимума  ooooh!. Има 6-7 вида пюре на Ганчев и ходим чак до Велинград за пюрета на Хип, които не са много по-разнообразни - ама наистина скъп гост  Laughing.
Та това е за сега.
А и понеже не мога да дам толкова пари за бънджи гащи, сега имаме бънджи-баба  Joy. Мартин по цял ден може да скача и да стои прав, като някой го държи естествено. Може би и желязото дето му давам има значение - 4 човека на края на деня сме капнали  hahaha /май ще раздавам желязо на всички, та да удържим/. Ще видим във Варна как ще е.
Айде лек ден и от мен. /ако няма рима - ритни ма/.....нещо полудях  Wink.

# 17
  • Русе
Цоп и ние с Карина в новата тема. Честити 8 месеца на Виктор и 7 на Моника, Лия, Боян, Ивет и Преслав!
Дони, отново браво на теб, а снимката на Йоана, която се изправя на кошарката е прелестна.  Hug
Еспа, гушни Сами и от нас! Няма как..и аз се страхувам от този момент, а той неизбежно ще дойде. Дали сега, дали по-късно.
Иначе ние от 2 дни пълзим. По-точно се изстрелва напред като жабка. Много е смешна. Още ползваме кошницата на Чиполино 0-13кг., но започна да ни окъсява. Сигурно скоро и ние ще купим столче, но за каква цифромания говорите- 300лв, 450лв.?!? Още не съм проучвала, но сигурно ще избера нещо средно като цена и марка.
Нашата педи пък каза с жълтъка да изчакаме есента, че сега е много топло. Изобщо съм много доволна от нея за сега- не ме пришпорва за нищо. Явно е от по-съвременните.
Радостчо, честито за придобивката! И колко струва тази прелест? Вече съм споменавала, че лелята на Венци ни подари проходилка Бертони от най-смотаните, но и аз май към walker съм се насочила. Дори събирам мечетата на Памперс за камиончето.

# 18
Честито на голямото бебче на Kokonut   bouquet и на другите сладки дечица който стават на седем месеца Hug
Ауу Радостчо,честита придобивка ,много хубаво и аз ще погледна мога да измоля таткото да ни вземе и на нас.Ама май много ще ни станат ,нали си имаме вече друга ама тази ми харесва повече.
Аз засега спрях на Габи всякакви яденета и е само на кърма ,неще да си върши голяма нужда това дете и ме притеснява newsm78
Онзи ден само малко и това беше ще станат вече 7 дни не е акала като хората,какво да я правя не знам.
Като стана въпрос за снимките на 1-ва страница,каде ни изчезна колажчето с хубавите ни бебенца, само аз ли не го виждам и да питам на кой да пратя една снимка та да имаме и ние на нашата дата,че май само ние нямаме. newsm78
Аз също смятам да изчакам с жълтъка до есеннта или поне докато се приберем ,че на село поне има домашни яйца ,на мен не ми се рискува да и давам от тези в магазина Thinking
Ягодка зачезна някаде newsm78

# 19
Честити месечинки на всички бебоци!   bouquet

Дони, нямаш право да се оплакваш от виртуални почерпки. Ами, ако бяха реални........ Sunglasses И благодаря за темата!
EspaHug!
lubito, и аз събирам мечета, ама да видим. Тази година се разминахме с уолкъра. Но пък имаме жираф и вибриращи котка и куче.   Simple Smile

Аз също не съм давала жълтък още. Ще ми се да попреминат жегите, че нещо яйца и жега не ми се връзват /днес май времето ме опроверга  Joy/. То вярно, че ще давам домашни, ама......все пак ще изчакам. Иначе Аничка добре си хапва пюретата - вече съм й въвела пилешко и пуешко, тази седмица е ред на заешкото. Почти всичко си хапва с кеф, но най-много ме изумява как лапа оризовата каша.  Rolling Eyes  Аз й я правя само с вода, а тя с голям кеф си омита купичката. От време на време за разкош й слагам плодово пюре вътре, но май си я предпочита блудкава.
Иначе прави "боц" почти от два месеца, като от скоро се опитва и да си свива пръстчетата, ръкува се за "здрасти" и прави "браво". Онзи ден се сдоби със столче за хранене и кошарка, в която да се въргаля по цял ден, защото в тон със заглавието на темата вече се изправя в леглото си, а след нея се изправят и моите коси.  Crazy

И аз съм в чуденка за столчето за кола - кога да го сменя. Четох, че е наложителна смяната му само, ако главичката стърчи доста над кошницата. А при нас все още не е така. Значи ще мога да изчакам с тази покупка.  Wink

# 20
Оля, малко спам, но от къде взимаш книжки за играта на памперс? Че на мен ми дадоха мечета, но нямам книжка  newsm78 (а нали не използвам памперс)

# 21
Честита месечинка на празнуващите!Аз позакъсах с четенето, че тези дни няма време.  ooooh! да ви се оплача- моята принцеса е болна.  Температура и едни сополи. От днес сме на АБ, че 3 дена нняма промяна в състоянието, а темп. е висока. В акото има някой път нещо подобно на сополи , извинявам се  Embarassed. Възможно ли е от хремата да е  newsm78? Чудя се да не е цялата работа заради зъб, ама пък нищо не виждам. и... така много ми е криво. Ще пиша , като се оправим.
Еспа, Hug, всяко дете пада. Анастасия скоро й се случи.

# 22
barboran4e, всъщност заради тези книжки се разминах с уолкъра.  ooooh!  Бяха ги пуснали само в някои магазини и бързо се изчерпаха. Сестра ми ми даде телефон на организаторите и се обадих да се запиша за книжка. Пратиха ми я по пощата след месец. Ще потърся телефона и ако го пазя ще ти пиша на ЛС. Но май сега не се дават книжки - за тази година играта приключи. Ще събираме мечета за догодина.  Wink

Пепи, бързо оздравяване!   bouquet

# 23
Здравейте, мили мами, и от нас. Честити 7-ми и 8-ми месечинки на родените днес  Hug

Дони, темата е страхотна   bouquet А малката Йоанка е бонбон  Heart Eyes

Еспа, напълно те разбирам какво ти е в момента, нагушай малкия сладък Сами  Hug Божидар точно ония ден тупна от спалнята, аз се опитах да долетя до него като майка орлица- ама безуспешно. Най- ме е яд за това, че през цялото време си знаех, че ще направи белята, понеже като го оставя по корем на спалнята и той като червейче се изнизва до ръба на леглото, Ето така преди няколко дена го хванах за секунди преди да тупне, но оня ден не би. Викам си само за секунда да пребера едни дрехи и докато се обърна- и белята на лице  ooooh! Много ме е яд на себе си. Sad

Радостчо, придобивката е много готина и ние искаме такава, ама ние нали сме от мързеливите бебета та ще изчакаме с покупката й- няма смисъл да събира прах от сега Crazy

Любито, браво на малката Карина  Hug

Елена–д, и вие големи постижения- браво Simple Smile
Божидар от няколко дни си опъва едното ушенце, а от време на време и другото. Ако го боли ми казаха да го натисна и ако изпищи значи го боли. пробвах обаче не заплаква, нито пищи, предполагах, че може да го сърби, ама няма нищо обезпокоително около него. сега реших и днес да го наблюдавам и утре на доки вече- вие имате ли някакви преположения от какво може да е така????
За столче за колата и ние ще изчакаме.  Flutter

До скоро.

П.П. Пепи дано Анастасия скоро се оправи. Другите мами имаха проблеми с такива акита  нека те споделят.  Praynig  Praynig  Praynig

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 15:39 от siska8607

# 24
Здравейте!
Честита осма месечинка на Вики!Кокосче,да ти е жив и здрав!
Дони,мерси за темичката Hug
Еспа,надявам се ,че със Сами сте добре и че днес се чувстваш по -спокойна Hugаз също се чувствах зле малкия  като падна ,аз уж не спях,а той спеше,а се оказа ,че аз съм заспала,а той буден и само се чу много силно-туп и последва силен рев,беше се размазал като ваденка по лице на пода Cry
Аз нищо не знам за никакви мечета Rolling Eyes
Ето и една тематична снимка от нас

Така сме цял ден,че и през нощта пак  Mr. GreenНяма сън за нас,направо е кошмарно положението.Буди се много често и то не да суче,ами ей така Mr. Green

# 25
  • Варна
Доника цена нямаш   bouquet
И обещаното

Ако отскокнете до варнЯнско - и истински на плажа

# 26
  • София
Паля колата  car003
Били, изпрати ми снимка на Габи. По принцип аз сама си "крада" от вашите албуми, но напоследък не ми остава много време за компютъра Rolling Eyes
Грийн айс , браво на Анчето. Гого чиста много и се мръщи на тази каша Simple Smile
Пепи, гушки за Настюха и бързо да се излекува  Hug

# 27
Честити месечинки на всички месечинковци!  bouquet

Тая бира, с тия картофки....ммммм....кофти е времето - иначе да изприпкаме до близката кръчма Joy

# 28
Добър вечер!

От един час съм отворила да пиша...
Били, пробвай по-често почивчици от по 1 ден на кърма; упражнения и масаж на стомахчето - повече прави; увеличавай количеството твърда храна много плавно - с по 1 лъжичка на ден - явно на Габи стомахчето има нужда от повечко време да свикне да обработва твърдата храна; и последно, което се сещам - давай й повечко вода. Калоян не ще хич да я пие, само с лъжичката става. Ако и Габи е такъв случай - давай 1-2 лъжички леко топличка водичка преди хранене - добре действа на перисталтиката. Давай и след хранене, номерът е да пие повечко; пюретата ако ти й ги правиш гледай да са почти течни. Ами това е, дано помогне  Hug

Пепи, дано скоро се оправи малката, много ми е тъжно като чуя някое детенце да е болничко  Hug За слузта в акото - може и да е от сополи, да. За да сте сигурни си направете микробиологично изследване - важно е да се вземе проба от самата слуз. Успех  Hug

Сиска, бебетата опъвали ушенца поради 2 причини - ушна инфекция или растеж на зъби. Ако сте изключили първото, чакай зъбче  Mr. Green (така прочетох поне де)

Книжка на Памперс и на мен не ми дадоха, свършила била играта вече. Питах доста отдавна..

# 29
Доника хиляди благодарности,много се зарадвах като видях Габи на 1-ва страничка  bouquet
Smiling_Sisi , благодаря ти за съвета току що свърши работата Joy дано да не е утре пак така.Много се бях притеснила.
Пепи, бързо  да се оправя малката Praynig
Хайде после пак

Общи условия

Активация на акаунт