Добре че някой не е измислил, че твърдия алкохол помага на лактацията, че тогава щеше да има орди от пияни кърмачки
/. Но всичко минава. Цункай го, гушкай го - той вече е забравил , а ти ще има да го мислиш още една камара време.
. Видяло се е, че ще купуваме, но проблемът е че изборът тук е сведен до под минимума
. Има 6-7 вида пюре на Ганчев и ходим чак до Велинград за пюрета на Хип, които не са много по-разнообразни - ама наистина скъп гост
. Мартин по цял ден може да скача и да стои прав, като някой го държи естествено. Може би и желязото дето му давам има значение - 4 човека на края на деня сме капнали
/май ще раздавам желязо на всички, та да удържим/. Ще видим във Варна как ще е.
.
и на другите сладки дечица който стават на седем месеца 

И благодаря за темата!
!
/. То вярно, че ще давам домашни, ама......все пак ще изчакам. Иначе Аничка добре си хапва пюретата - вече съм й въвела пилешко и пуешко, тази седмица е ред на заешкото. Почти всичко си хапва с кеф, но най-много ме изумява как лапа оризовата каша. 
да ви се оплача- моята принцеса е болна. Температура и едни сополи. От днес сме на АБ, че 3 дена нняма промяна в състоянието, а темп. е висока. В акото има някой път нещо подобно на сополи , извинявам се
? Чудя се да не е цялата работа заради зъб, ама пък нищо не виждам. и... така много ми е криво. Ще пиша , като се оправим.
, всяко дете пада. Анастасия скоро й се случи.
Бяха ги пуснали само в някои магазини и бързо се изчерпаха. Сестра ми ми даде телефон на организаторите и се обадих да се запиша за книжка. Пратиха ми я по пощата след месец. Ще потърся телефона и ако го пазя ще ти пиша на ЛС. Но май сега не се дават книжки - за тази година играта приключи. Ще събираме мечета за догодина. 

А малката Йоанка е бонбон 
Божидар точно ония ден тупна от спалнята, аз се опитах да долетя до него като майка орлица- ама безуспешно. Най- ме е яд за това, че през цялото време си знаех, че ще направи белята, понеже като го оставя по корем на спалнята и той като червейче се изнизва до ръба на леглото, Ето така преди няколко дена го хванах за секунди преди да тупне, но оня ден не би. Викам си само за секунда да пребера едни дрехи и докато се обърна- и белята на лице
Много ме е яд на себе си. 

аз също се чувствах зле малкия като падна ,аз уж не спях,а той спеше,а се оказа ,че аз съм заспала,а той буден и само се чу много силно-туп и последва силен рев,беше се размазал като ваденка по лице на пода 

За слузта в акото - може и да е от сополи, да. За да сте сигурни си направете микробиологично изследване - важно е да се вземе проба от самата слуз. Успех 
Препоръчани теми