Януарчетата в креватчетата се изправят и главички над решетката подават

• 12 592
  • 299
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Я да се запиша и аз в новата прекрасна тема, че както сте се разбързали, няма да успая да се включа Hug
Слънчогледче, бързо да се оправяте Hug Praynig Стискам палци Praynig
Еспа,  :love Hug: за Сами, Преслав вече има2 падания от спалнята, вторият път дори не се изплаших Sunglasses
Целувки на готините момчета и момичета (трудно ми е вече да ги наричам бебета Rolling Eyes)

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 22:27 от Monick

# 31
брей, имало и нова тема Embarassed
аз съм в Бургас с бебетата ми. малко съм като на курорт Mr. Green- мързелувам си
Евгени пълзи като луд, а Дари му подражава..........

# 32
Честит осми месец на голямото момче Вики и седми на Моника, Лия, Боян, Ивет и Преслав!
Момичета, адски сте мили всички, направо нямам думи Hug Hug Hug. Благодаря ви много за подкрепата. Сами е добре изобщо не помни, че е падал. Днес от зор да ми докопа гримовете на нощното шкафче щеше пак да тупне, ама вече съм бърза – хванах го на време.  Laughing

Пепи, бързо да се оправя принцеса Настя! Представям си колко е гадно с болно мъниче Hug. Слузта се появявала често, значи раздразнена стомашна лигавица и аз съм срещала, че може да е заради зъбчета.
Мим, много добре те разбирам за несъобразтелните шофьори. Редовно се джафкам с някой накриво паркирал ooooh!
emsski, честито първо зъбче
Радостчо, честита придобивка на Анджито
Мим, по-големите сторчета са от 9 кг. Както е писала Данче едните са до 18, другите до 36 кг. Ние избрахме до 36, за да не купуваме после пак ново, а направо като спрем да го ползваме да си ползва нормална седалка като порасне
Били, дано бързо се регулира стомахчето на малката сладкишка
А Ягодка от както се прибра в Англия – зачезна. Дано всичко е ок с тях Praynig
green eyes, браво на Анчето за изправянето. Дай снимки как стоите прави, да и се полюбуваме Heart Eyes

Днес водихме малчо на детски рожден ден – едно детенце на приятели стана на 1 годинка. Е, няма такова щастие. Имаше две какички аниматорки, много го разнасяха, люшкаха и угаждаха, а той се беше размазал от кеф. Mr. Green

Ходих на дофтор, че имах подозрения че съм гъбичасала. Ами съм. Гадост Crossing Arms. Сега ще слагам Гиназол. Докторката каза, да правя упражнения на Кегел – онези със свиването на перинеума, поне по 15-20 свивания на ден. Било много важно за всички раждали жени, за да нямаме проблеми в по-късна възраст със смъкване на тазовото дъно и изпускане при кихане. Sick

Хубава и спокойна нощ  bouquet

# 33
Пепи, да се оправя малката !
Включвам се с въпрос: Правили ли сте домашна каша от елда?
Чудя се дали мога да я сваря пасирам и добавя плодово пюре  newsm78

# 34
  • СТАРА ЗАГОРА
Здравейте, мами, аз редовно ви чета, но все някак си не ми остава време да седна да напиша някой ред.
Сега пиша по повод болното бебче на ПЕПИ Пепи, ние също преди 2 седмици имахме температура малко над 38 градуса и педиатърката изписа панадол, на следващия ден Пламен вдигна 39.4 и айде отново при  нея и тогава изписа Нурофен, Ефералган - свещички, Хексалгин - капки и Оспамокс но само в краен случай, каза че имал лека ангина, но сополи не сме имали. Успяхме да свалим температурата с капките Хексалгин и за 2 дена се оправихме. Как се беше отпуснало горкото дете, дано не се случва повече.
Иначе това е нашето слънчице:
http://krebstein.snimka.bg/baby/plam4e.410035.14135579
 на последната консултация тежеше 9 150 и е височък вече 74 см. Засега се храни добре, хапва пуешко и пилешко, давам 1/2 жълтък през ден, много обича попарка  eat
айде, че  newsm45

# 35
Добър вечер!
Сиска, бебетата опъвали ушенца поради 2 причини - ушна инфекция или растеж на зъби. Ако сте изключили първото, чакай зъбче  Mr. Green (така прочетох поне де)
мале какво дърпане пада при нас. Но ние си имаме и сополки и си е пределено то зъбките.

Катериче, едно време с това столче тати се изхвърли. Преди 5 години струваше към 450лв. Неговата максима беше, че трябва детето да е максимално защитено в колата. Аз си го харесах на външен вид, а той гледаше др му там екстри. Но какво да ти кажа, екстрата му е че може да става като кошница легнало положение и може да се разширява настрани. Питах мъжът ми, той ми обясняваше, че имало някакви възлавници при главичката, ама не помнел вече точно какво и защо...
Еспа,
и ние имаме едно падане от спалнята. Разминахме се. Не се притеснявай толкова, те са като гумени. Тони сега с неговия мерак постоянно да е изправен и като реши да вземе нещо и забрави да се държи, цопва на земята и на няколко пъти  чак ляга и се поразплаква. Като го видиш, ще кажеш, че реве като за края на света.

# 36
Уф, и аз сколасах разгеле да се разпиша в новата темичка.
Цял ден се занимавах с застрахователи, сервизи и подобни приказни истории и то нарамила Никола в кенгуруто. Откапах, но за сметка на това свърших раабота. Некой тъпак си беше писал с ключ буквички по колата ми  #Cussing out направо побеснях като я видях. По този повод - Мим, и да се ядосваш и да не се ядосваш и да им се караш, все тая, няма да промениш съзнанието на българина (или поне на част от тях). Аз съм приела така нещата и много по-малко се тормозя за неуредиците по пътищата, шофьорите и т.н. Гледам просто да не правя това, което не би ми било приятно да ми направят на мен. Мъжът ми например много се дразни "що ни ги глобяват". Еми какво като се дразни - те пак не ги глобяват. Така или иначе това не зависи от нас за нещастие.
Това беше малко оф топик  Grinning.

Честит осми месец на Вики и седми на Преслав, Боян, Ивет, Моника и Лия!

Хайде дано темата да подейства и на моя мързел, който чака някой друг да го изправи.  Grinning
Днес направо ме побърка. Ако някой иска изтезания - може да му дам да вози Никола в кола  Wink. Просто е ужас. то не бе мрънкане и дране. Все едно някой го коли. Но пък да ви кажа във Булстрад ме обслужиха точно за 15 мин. благодарение на него. Иначе щях да се бавя 1-2 часа. Повече време си загубих от спиране за кърмене, хранене, приспиване (неуспешно) и подобни хубавини.  Mr. Green

Еспа, нагушкай го Сами. И Никола падна онзи ден за пореден път от леглото. Бях го взела при мен да го кърмя за пореден път през нощта и явно съм заспала за секунди и той от външната страна и са обърнал и се изръси от леглото. Много гадно ми стана, ама нищо му няма за щастие.

Оля, браво на Анчето. Тя каквато е тежка се чудех как ще успее да се изправи.

Киша, Любопитке, бива ли така да ни дразните  Close.

Пепи, дано бързо да и мине на Настя.

Ей, това за ушенцата и аз се чудех.  Никола га прави, ама е доста отдавна като се замисля  Thinking

Дени, браво на юнака. Той много подвижен бе.

Мацки, както се гласях аз да идвам в четвъртък, така ме изненадаха тъпия ни майстор - сега пък в четвъртък щял да идва  #2gunfire. Цял ден ще се занимавам с майстори, ремонти на бани и пр. Оф, и като знам какъв прахоляк ще стане в нас..... Не ми се мисли.

Ама, аз май яко пестя темичките и труда на Дони. Все едни постове праскам, като за 3 нормални  Laughing

# 37
Хай! Grinning

Пепи, бързо да оздравява малката кукла Hug Много ми е мъчно като някое от мъничетата ни е болничко!

Любито, аз го взех уолкъра за 27 паунда, но сигурно в БГ-то ще е по-скъп, че нали там са по-високи заплатите Grinning

Били, хубаво си решила за домашните яйца! И аз мисля да не бързам, чааак наесен и добре че поне има по магазините био яйца Peace

Сладурче, кофти е да си в ремонт, ама после какво ще ти е хубаво!
Мойто мъж реши да сменя прозорците. Как ли не се опитах да го разубедя, и аз като си помисля за прахоляка и настръхвам.
Но той като си реши и сега единия е готов и аз съм доволна де  Heart Eyes

# 38
  • Ловеч
Добро утро!
Да почерпя днес ставаме на 7 месеца newsm44!
и да поднеса кафенцето

# 39
Тоби, честита месечинка   bouquet

мой малчо е с хрема. вчера май не му се отрази добре разходката под дъжда, уж беше с дъждобран и добре облечен  Rolling Eyes нощта слагах капки, после побудува 2 часа, но баща му ме отмени. дори иван вече знае кой да приспива бебето като плаче, сутринта буди баща си с думите: тате тавай пиш бебчо (тате ставай да приспиш бебчо)  Mr. Green.
пепи, да се оправяте  Hug (имам чувството, че с вас се конкурираме по тез неща  #Cussing out)

# 40
Здравейте и от мен!  bouquet
Запис в новата тема, да ни носи само положителни моции, да са ни здрави дечицата!
Доника, благодаря за темата, а аз се надявам скоро и ние по примера на Йоана сладурана да се изправяме вече в креватетата  Hug

Да се похваля - ние вече се обръщаме  Party Party Party, послушах съвета ви, сложихме Александрина на пода на едно одеяло, първо и помогнах няколко пъти - и хоп готово, голям кеф и е, е, разбира се от гръб на корем е доста по-трудно, но с повтаряне ще се научи. Много е смешна ка се надига и набира настрани, чак на лакът се подпира  Grinning

Другото ново при нас е, че вече заспива сама в леглото, нали преди се приспивахме на ръце, съпроводено с разхождане из стаите  Wink, сега я оставям в кошарката, поиграва си малко и заспива. Айде сега и малко да се оплача - от два дни Александрина ми прави страхотни номера с къменето - лапва, суква малко и почва един рев, изпъване назад, инатене, не знам, май е напът да се отбие, аз съм по-инат от нея и я оставям да се успокои, но е кофти, при положение, че сме на смеенбо хранене от 3-я месец, досега не е имала никакви признаци да се отказва от кърменето, даже си мисле, че трудно ще се отбие, а ето сега - изненада, не много приятна  Sad Ще продължа да настоявам.

Пепи, бързо да оздравява малката принцеса, много е неприятно това с хремата и темпратурата, наистина може да са зъбки. Гушни сладураната от нас  Hug
Данче, дано и твоя малчо се оправи бързо  Hug.

И нашия режим на хранене е като на Мим горе долу, аз реяих да върна 5-те хранения, нали от 3 седмици правеше по 4. Така мисля, че е по-добре.

Честита месечинка на всички малки слънчица!  newsm51

Усмихнато Сиси, и Александрина си дърпа така ушичките, не мисля, че има проблем с ушетата, по-скоро зъби. От известно време отдолу венеца е по-бял, но не е надут. Ох, да избиват тия зъби, че голям е зор. Сиско, нали се беше затъжила за нас  Wink ето една снимка:

# 41
  • Варна
Честита месечинка на Ивайло и Алексей!
Сладурчеста , кофти това с колата . А тук , като отидеш някъде в учреждение с бебе и те гледат , все едно , че си някоя изпаднала циганка . За спирането на тротоари нямам думи . Моят мъж и той така спира и аз не спирам да му мърморя , аз обикновено се старая да си спра културно и да има място да се минава , при което обикновено в центъра обикалям половин час , докато намеря къде . За паданията - мен все това ме притеснява , че като се кърмим през нощта ще го изсуля на земята . Тъй като баткото преди месец обяви "Мити голям , Мити спи вече сам малката стая"(тоест неговата си) , и не сме по 4-ма в леглото , сега е малко по-добре положението . Пирместихме голямата дървена кошара и махнахме решетката . Така има легло 2,30 широко , с нас двамата като пречка да падне , надявам се да не се изръткули чак толкова .
Ели , пробвала ли си да кърмиш в сънено състояние?На тази възраст , понеже са вече много любопитни и отворени към всичко , може да се въртят . Друго , което може да помогне , е кърмене в тъмна стая , в легнало положение . Хубаво е , че си заспива сама , но защо не пробваш да я приспиваш с кърмене? Аз така съм приспивала Митко , и след това си го местех в кошарата . Колко пъти даваш добавка и дали можеш да я намалиш?

Последна редакция: ср, 12 авг 2009, 10:23 от Любопитка

# 42
  • Варна.....
Здравейте, мами, аз редовно ви чета, но все някак си не ми остава време да седна да напиша някой ред.
Сега пиша по повод болното бебче на ПЕПИ Пепи, ние също преди 2 седмици имахме температура малко над 38 градуса и педиатърката изписа панадол, на следващия ден Пламен вдигна 39.4 и айде отново при  нея и тогава изписа Нурофен, Ефералган - свещички, Хексалгин - капки и Оспамокс но само в краен случай, каза че имал лека ангина, но сополи не сме имали. Успяхме да свалим температурата с капките Хексалгин и за 2 дена се оправихме. Как се беше отпуснало горкото дете, дано не се случва повече.
Иначе това е нашето слънчице:
http://krebstein.snimka.bg/baby/plam4e.410035.14135579
 на последната консултация тежеше 9 150 и е височък вече 74 см. Засега се храни добре, хапва пуешко и пилешко, давам 1/2 жълтък през ден, много обича попарка  eat
айде, че  newsm45
Ей такива изказвания, че и с дадени лекарства много обичам. А иначе Добре дошла сред нас!!! Бебока ти е много готин и слънчев!
Пепи, нормално е щом има хрема да има слуз в акото на детето. Ще отмине, това да му е боледуването.
Ели, може да е някаква моментна криза на бебка. Преслав през няколко такива премина вече.

# 43
  umbrella Здрасти бандата на бебоушън smile3541  babyuu passifier passifier smile3504
Егати времето,все едно е декември-сега разбирам как ще дивееме вкъщи тогава #Crazy
 Честита месечинка скъпи бебковци!!!  newsm51
 tooth не спа цяла нощ искаше да си гукаме и играеме,сега спи а аз съм като зомби smile3507чао до по-късно отивам да  newsm75 wash hang knit

# 44
Момичета, и аз си мисля, че е някаква криза, дано премине по-бързо. Сега една мама ме подсети, че може да е защото ще ми идва, и преди така преди цикъл е правила.
Любопитка, сега давам добавка следобяд преди плодовото пюре 90 мл. и вечер преди сън 150 мл. АМ. Сутрин само кърма, след това към 10 пак, на обяд към 13 - зеленчуково и кърма. Иначе наистина тя много сезаглежда, любопитка стршна е по веме на хранене и затова вече се кърмим на тишина и да няма друг в стаята, но пак се криви и не суче както трябва.

Общи условия

Активация на акаунт