Слънчогледче, бързо да се оправяте
Стискам палци 
Еспа, :love
: за Сами, Преслав вече има2 падания от спалнята, вторият път дори не се изплаших 
Целувки на готините момчета и момичета (трудно ми е вече да ги наричам бебета

Стискам палци 
: за Сами, Преслав вече има2 падания от спалнята, вторият път дори не се изплаших 
. Благодаря ви много за подкрепата. Сами е добре изобщо не помни, че е падал. Днес от зор да ми докопа гримовете на нощното шкафче щеше пак да тупне, ама вече съм бърза – хванах го на време.
. Слузта се появявала често, значи раздразнена стомашна лигавица и аз съм срещала, че може да е заради зъбчета.

. Сега ще слагам Гиназол. Докторката каза, да правя упражнения на Кегел – онези със свиването на перинеума, поне по 15-20 свивания на ден. Било много важно за всички раждали жени, за да нямаме проблеми в по-късна възраст със смъкване на тазовото дъно и изпускане при кихане. 

направо побеснях като я видях. По този повод - Мим, и да се ядосваш и да не се ядосваш и да им се караш, все тая, няма да промениш съзнанието на българина (или поне на част от тях). Аз съм приела така нещата и много по-малко се тормозя за неуредиците по пътищата, шофьорите и т.н. Гледам просто да не правя това, което не би ми било приятно да ми направят на мен. Мъжът ми например много се дразни "що ни ги глобяват". Еми какво като се дразни - те пак не ги глобяват. Така или иначе това не зависи от нас за нещастие.
. 
. Просто е ужас. то не бе мрънкане и дране. Все едно някой го коли. Но пък да ви кажа във Булстрад ме обслужиха точно за 15 мин. благодарение на него. Иначе щях да се бавя 1-2 часа. Повече време си загубих от спиране за кърмене, хранене, приспиване (неуспешно) и подобни хубавини.
. 
. Цял ден ще се занимавам с майстори, ремонти на бани и пр. Оф, и като знам какъв прахоляк ще стане в нас..... Не ми се мисли. 
Много ми е мъчно като някое от мъничетата ни е болничко!

(имам чувството, че с вас се конкурираме по тез неща
) 

, послушах съвета ви, сложихме Александрина на пода на едно одеяло, първо и помогнах няколко пъти - и хоп готово, голям кеф и е, е, разбира се от гръб на корем е доста по-трудно, но с повтаряне ще се научи. Много е смешна ка се надига и набира настрани, чак на лакът се подпира 
, сега я оставям в кошарката, поиграва си малко и заспива. Айде сега и малко да се оплача - от два дни Александрина ми прави страхотни номера с къменето - лапва, суква малко и почва един рев, изпъване назад, инатене, не знам, май е напът да се отбие, аз съм по-инат от нея и я оставям да се успокои, но е кофти, при положение, че сме на смеенбо хранене от 3-я месец, досега не е имала никакви признаци да се отказва от кърменето, даже си мисле, че трудно ще се отбие, а ето сега - изненада, не много приятна
Ще продължа да настоявам.
.
ето една снимка: