На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 318 582
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • у нас
А някой да знае дали в Одрин или  Лозенград имат фирмен магазин на Тач?Зная ,че в Чорлу се намира фабриката на известния концерн.Интерисуват ме по-точно завивките им от естествен гъши пух,защото тук са много скъпи.Разбрах ,че цените на продуктите им там са значително по-евтини.

кажи как вървят там цените? Следващият път като ходим смятам да си купя няколко к-та.

# 361
  • на странно място ......
А някой да знае дали в Одрин или  Лозенград имат фирмен магазин на Тач?Зная ,че в Чорлу се намира фабриката на известния концерн.Интересуват ме по-точно завивките им от естествен гъши пух,защото тук са много скъпи.Разбрах ,че цените на продуктите им там са значително по-евтини.
фирмен магазин няма, но почти навсякъде продават продуктите им. Предлагам ти да отидеш до Чорлу, в Одрин цените са като в БГ 80-............лири.

# 362
В Лозенград имало магазин на Тач

# 363
# 364
аз редовно се возя кам там..понеже живея там...ако има хора с патуващи с колите си може да разделим бензина

# 365
тази събота дали ще има нещо на прИмоция.така де нещо във Вайкики

# 366
По телевизията има реклама за намаление до 50% в LCW.

# 367
В Уайкикито в Кипа има намаление 50% на някои стоки, но на мен лично нищо не ми хвана окото. Иначе има и препарати промоционални, както обикновено. В Карфур-а  пак нищо не ми хвана окото, всичко е опоскано общо взето. Утре може един Мигрос да направя или съботен пазар.Simple Smile

# 368
Някой да знае къде се намира фабрика Тач?моля трябва ми да знам.Утре пътувам newsm78

# 369
  • Бургас
Четох,че фабриката Тач се намира в Чорлу.

# 370
единствено тази информация и аз знам,но мен ме интересува пътя ...

# 371
  • у нас
Някой да знае къде се намира фабрика Тач?моля трябва ми да знам.Утре пътувам newsm78

Чакам да споделиш цени за спалните к-ти  Praynig

# 372
  И така какви са цените на спалните комплекти-от какъв материал и с какви части са?

# 373
  • Бургас
Макаронче завърна ли се ?Чакам да споделиш за цените на завивките от естествен гъши пух.

# 374
Фабрика и магазин на ТАС има на 100км от Одрин,имаше  и спално бельо на Бенетон,останах очарована,минахме от там август месец
Като се идва от Истанбул по стария път,не по магистралата се пада от ляво,преди Лилебургас ако не се лъжа

Общи условия

Активация на акаунт