На пазар в Лозенград и Одрин -3

• 318 588
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
  • у нас
Никой ли няма да сподели какви са цените на к-тите за спалня Тач? Rolling Eyes

# 376
предполагам такива

# 377
  • у нас
Нали във фабриката били по-евтини. Че то аз от тук при намаления си ги вземам на по-ниски цени.

# 378
я издай откъде ги купуваш  Praynig сатенените, които са 157 лири, от Бургас ги купувахме преди по 180-200  Confused
дали във фабриката ще са много по-евтини?

p.p. тези също ми харесват http://www.issimo.com.tr/      http://www.issimobg.com

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 01:18 от Г-жа Шуши

# 379
  • у нас
По интернет, но като има намеление са изгодни. А то в Мола сега тече намаление на Тач к-тите. Предният път като бях Лозенград си харесах чаршафи, незнам на коя фирма. Много хубави, но нямаше големи размери 220-240. Иначе к-та беше 35, човека каза че ми дава за 30 лв, ама като са ми малки какво да ги правя и не ги взех.

# 380
значи:имаше к-ти на сисли за 25 лв.Взехме си халат на Уинкс за малката за 5лв. А за нас по 15.има най-разлачни к-ти от 15-600 лв.,за нас купих к-т 4 кал.. Плик и чаршав=70 лв. Иначе имаше детски малки чаршавчета за по 10,12... За голямата взехме-кал.чаршав и плик за 20лв.

# 381
  • у нас
Макаронче, хубаво ли е качеството на Сисли? И къде точно се намира фабриката може ли да обясниш?

# 382
Здравейте, виждам че Ви вълнува силно темата за чаршафите на "ТАС".
Да споделя и аз това което знам - дано да съм Ви полезна.Фабриката се намира по пътя от Лозенград за Чорлу,като карате по магистралата отбивате не в пресечката за Чорлу която е,а предната преди нея - след като излезете от магистралата минавате през едно селце и след него има кръстопът със светофар беше ако не се лъжа - завивате на дясно и след 50-100 м от лявата Ви страна е фабриката.
Магазина е много голям.Още като влезете вътре на първите рафтове в дясно са комплекти OUTLET - подредени по размери.Цените са направо смешни.Комплект памук/сатен с две калъфки,размер  260*290 /ако не се лъжа беше толкова/ - 45 лв., а детските комплекти бяха някъде по 25 -28 лв. Преди Нова година имаше промоция ако вземеш три комплекта пак такива размери /имаше  и 220*240 и др./, излизаха по 25 лева/даже няма и толкова,нали лирата е 0,90 лв..Тогава си взех и коплект само сатен,като плика и калъфките са сатен,а долния чаршаф памук/сатен.
Има и комплекти на Бенетон,Сисли и др.Можеш да си направиш комплект по твой избор - има си поотделно всички части в мноооого разцветки.
На Сисли последно като вземах коплект пак памук/сатен, най големия размер  ми излезна 78 лева.
Има и много скъпи комплекти - на кой каквото му хареса.Продават и хавлии,пердета,шалтета, има малко сервизи,рамки за снимки,свещници и др.такива.
В едни кошове има калъфки по 1,50 лв. каквито се сетиш цветове.
Преди 2 години /тогава отидохме за първи път/ имаше и 4-5 огпомни коша с дрехи.Повечето бяха на английски марки и бяха на смешни пари/ 2-3-4 лв/.
Това е друго не се сещам.Ако имате въпроси питайте.
А да работното време ако не се лъжа е всеки ден от 10 - 20 часа и има много приятно кафе и паркче,където може да отдъхнете.Покупките Ви ги слагат в торби от плат /цветни с различни мотиви/,на които ако махнете връзките са си чисти калъфки.

# 383
  • Хасково
Здравейте!

Някой от вас пътувал ли е след 01.01.2010 г. когато се промени закона за ДДС.

Как стои въпроса гонят ли на митницата като влизаш в БГ да плащаш ДДС за това което си си накупил?

# 384
На 2 януари ходихме до Истанбул,бяхме купили доста неща,предимно дрехи и маратонки.
Никой за нищо не ни пита на границата, погледнаха багажника питаха за вас ли са - казахме да,може би имаха предвид дали не да са магазин и това беше. 

# 385
От снощи разбрах за изменението на закона  Sick Дали ще може пак да пазарим?

Вале, ако четеш, моля те питай мъжа си !!!

# 386
  • у нас
Шанел  Hug

# 387
  • Бургас
Шанел,моля те сподели за цените на завивките от естествен гъши пух,че силно ме интеpисуват?

# 388
PEPABS за съжаление не съм купувала и не съм се сещала никога да проверявам цените им.Със сигурност ще са на много по-добра цена отколкото тук в България.

# 389
Здравейте момичета,
Честита Нова Година, да си пожелаем да сме здрави, щастливи, обичани и с повече парички за харчене  Wink!
 Мен също ме интересува в какво се изразява промяната на закона, какво ще можем да пазаруваме и какво не. Ако някой от Вас е на петъчен пазар, моля да сподели дали има проблем с пазаруването на дрехи и перилни препарати!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт