СЕПТЕМВРИйчето се стяга за купони с торти, мляко и балони!!!

• 15 037
  • 295
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Шейле, само думата ненормално ме шокира в цялата работа.  Peace Hug
Вижте ся... понеже хубавата следобедна раздумка рискува да се изроди в спор... с риск да прозвуча назидателно, да кажа една азбучна истина. Нещата са обратни на това, което си говорим. Големите бебета не се будят нощем, защото са кърмени, а са все още кърмени, защото се будят нощем...
Аз не съм съгласна с това вижте ся и с тази азбучна истина. (малко ми звучи като налагане на мнение, казано по този начин).
Защо тогава се будят?  Shocked Защото имат нужда от...какво по време на сън?  newsm78 Само не ми казвай гушкане.
А за обратното твърдение и за протокола - аз и брат ми сме кърмени до около годинка всеки, на режим, с нощни паузи  от по 12 часа. Майка ми ни е отбила, когато е преценила, че хапането (разбирай големият брой зъби) са й дошли в повече.
П.П. Не спорим, само споделяме различни гледни точки.  Peace
Мона, да, чела съм, че може да сънуват кошмари и да се будят с пронизителни писъци.  Sad Хубавото е, че било период, който преминавал.  Дано и при Данчо да премине бързо, че сигурно ти е много мъчно Praynig

# 211

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ВИКИ НА ВИКИ_86!!!

Много щастие и усмивки, много здраве и красив живот, блясък в очите и вятър в косите!!!

# 212
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ВИКИ Hug Щастливо детсво, изпълнено с усмивки и приказни спомени с мама и татко Heart Eyes
Вики, нека расте здрава и щастлива, да те радва и обича и да е точно толкова палава, че да оценяш моментите на спокойствие Hug  bouquet

Честито (на малки патерици) на НОНА и КРУМ, празнували първия от поне стоте рождени дни, които им предстоят. Безгрижно детство и прилична доза послушание и за двамата Heart Eyes

# 213
ЧРД на нашата нежна приятелка Вики!  Hug
Всичко най-хубаво за нея и смейството й от мен и Борис!

ЧРД на сладкия Крумчо!  Hug

ЧРД на Нона и на нейната майка!
Спомням си, че Сидония роди ден след нейния РД  Grinning

Дарушка, ЧРД!

bouquet   bouquet   bouquet

Всичко на хубаво за вашите празници!

# 214
Добро утро  Hug
Както си нищихме снощи спането, мойто дивак явно е разбрал, щото към 2 и нещо писна изведнъж. Мона, точно кошмар мисля, че ни се получи...Та се гушкахме тая нощ. Сега нито ние с Иван сме на център, нито малкия Tired Ще си отспива през деня...

Днес мисля да се занесем в Борисовата градина и да изкараме деня там. Ако иска някой - да драсне едно лично да се разберем за среща нещо Simple Smile

Честит рожден ден на Вики!

# 215
Влизам на бързо да почерпя за рождения ден на моята малка принцеса!!!

Днес без кафета!!!Даваме ннаправо на коктейли!!!

# 216
Честит първи рожден ден на моята малка адашка Вики newsm59  bigdance2  ura newsm38  Gift
Пожелавам да расте здрава и щастлива, на мама Вики86 да е най - гордата и щастлива мама  bouquet
Спирам че Криси иска да ми яде чехлите Joy
Хубав ден на всички Hug Hug Hug

# 217
  • Варна
Честит първи рожден ден на Крум, Нона и Вики!
Да растат здрави, щастливи и обичани деца.   А за майките  bouquet   bouquet   bouquet

# 218
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ВИКИ И ОТ НАС С РАДИ!  Heart Eyes
Вики, да ти е жива и здрава и все така да те радва!  Hug
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 219
Връщам се с още малко снимки и апел да покажем децата, по случай първата им годинка, като новородени и като рожденици Grinning

Оттук до края са все кадри от любимото му местенце вкъщи Heart Eyes

Не ообръщайте внимание на лудницата отзад - тя е резултат от многодневни усилия Joy

# 220
ВИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МАЛКА СЛАДУРАНКЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО!   bouquet Heart Eyes
сид, много мил постинг!
Стеф, супер е банята ти. Струвае си средствата и нервите. Много ми харесва вратата  Peace
Шмате, снимката с кацналия Марти на дивана е направо върха.
При нас - нищо интересно. Джи си спа докъм 5.30 /когато я взех при мен да си се кърмим и спим/, като при леките й пробуждания бяха достатъчни 2-3 полюлявания на креватчето.

Вчера най-после приключиха монтирането на новите гърбове в кухнята. Сега микроскопичен фин бял прах от камъка е проникнал във всички шкафове и следва полуден по преподреждане и чистене.

# 221
ЧЕСТИТИ РОЖДЕНИ ДНИ НА НОНА, КРУМ И ВИКИ!
Мили деца, бъдете здрави, щастливи, палави и не спирайте да радвате мама и тати! Пожелавам ви страхотно детство!

Понеже темата за спането ми е болна, а от вчера ви чета усилено, да ми кажете какво да правя:
Мартин се буди по няколко пъти на нощ - по принцип суче към 4-5 ч., преди това давам вода и понякога заспива, но в 90% от случаите като го гушна и заспива. Не иска да спи при нас, веднага се изправя и започва да си играе. Напоследък се буди в 7 ч. и почти няма заспиване след това, а очичките му се затварят. И аз като Ирини съм с болки в гърба и ходя като бабичка прегърбена.

Та така. Аз имам друго питане -

КОГА, КАКВО И ПО КОЛКО ЯДАТ ДЕЦАТА ВИ?
И кога да давам кисело мляко, по колко и с какво;))) Благодаря ви!
А за месо - давам през ден-два.

Ирини, пусни снимка да видим новата кухня;)
Шмат, много  Hug за твоето момче;)) Да го накиприш и него с тениска като твоята;)))
Мире, гуш и за твоето проходило момиче;)

Моля, помогнете!
http://www.dmsbg.com/projects_details_actual.php?id=104&start=0

Последна редакция: ср, 19 авг 2009, 10:21 от sunnshine

# 222
ВИКИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!!!! МНОГО ЗДРАВЕ И БОГАТО ДЕТСТВО!

# 223
Иринии, честито за новите придобивки и гуш за чистенето Hug
Месо давам на мойто пиле веднъж на 2-3 дни. Не всеки ден...
Аз тръгвам към Борисова градина. Телефона ми го имат Ирина, Дидишонче, Муциту...и не помня още кой - ако някой ще се занася на там също - да звънне.

# 224
  • София
Здравейте!
Много благодаря за комплиментите за банята ми на Пенелопи,Бора,Параход,Мона  и Ирини,за която е голямото гуш за тази баня.  bouquet
Честит ЧРД на Крумчо-да е жив и здрав.
Вики 86-ЧРД на малката Вики!-да е жива,здрава ,много щастлива и да  радва мама и тате.
Ирини-браво за приключването на ремонта. Peace
Месо давам 4 поредни дена и после 3 дни жълтък-постно.

Общи условия

Активация на акаунт